KenZone Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Paidia x8es p hazeua kapou sto irc (oute p 8umamai pou) pire to mati m ti sizitisi 2 tupadwn stous opoious meta proste8ikan kamia 20aria. .. o logos ? to akolou8o site: http://www.freemame.us/ exei: ArcadeBig Arcade $38.00 Daphne Deluxe $15.00 Fruit Machine $6.00 Little Arcade $28.00 MameTM Basic $10.00 MameTM CHDs $14.00 MameTM No CHDs $12.00 MameTM Plus $19.00 Non-Mame $6.00 Visual Pinball $14.00 Classic Consoles 3DO $20.00 CD-I & Jaguar & Bandi $10.00 DC-Japan $50.00 DC-Pal $30.00 DC-US $50.00 Nec PC-FX $16.00 NeoGeo CD $16.00 PCE - Turbo GraphX 16 $18.00 PSX-Japan $28.00 PSX-Pal $22.00 PSX-US $75.00 Sega CD $25.00 Sega Saturn $20.00 Computer Amiga-Commodore $12.00 Game System Utilities $12.00 Master Computer $25.00 PC Abandoneware + Demos $5.00 Console Atari $6.00 Gameboys $14.00 Master Console $35.00 Master Nintendo $28.00 Misc Systems $6.00 N-64 $14.00 NeoGeo $6.00 Nes & Snes $9.00 Nintendo DS $12.00 Sega $5.00 Current Consoles Gamecube $235.00 PS2 $265.00 PSP $45.00 Xbox $115.00 ola ta grafei to palikari se dvd-r single layer ... episis me 25$ sou gemizei opoiondipote skliro disko tou steileis! exei parei kaneis apo auton tpt ? psinomai agria gia polla setakia ... apla to gegonos oti dn upostirizei payment mesw paypal einai p me kanei na rwtisw esas an exete proigoumenes empeiries ... akoma paizei na plirwsoume kana teloneio emeis oi europeans ? apla diskakia dn einai ? forologoudai ? padws pisteuw oti apo ti stigmi p einai melos tou lazarus project 8a einai edaksei ..
xalia Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Αν έχεις μία adsl σχεδόν όλα τα sets υπάρχουν έτοιμα να τα κατεβάσεις. Από εκεί και πέρα αξίζει και όλοι αυτοί συνήθως είναι αξιόπιστοι. Εγώ πάλι ήμουν έτοιμος να πάρω κάποια set από ένα burner και μιλούσαμε (μου έλυσε όλες τι απορίες περί αποστολής και τα σχετικά) αλλά τελικά με φτιάξανε άλλοι... to conclude στείλε του ένα e-mail....
KenZone Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Αν έχεις μία adsl σχεδόν όλα τα sets υπάρχουν έτοιμα να τα κατεβάσεις. Από εκεί και πέρα αξίζει και όλοι αυτοί συνήθως είναι αξιόπιστοι. Εγώ πάλι ήμουν έτοιμος να πάρω κάποια set από ένα burner και μιλούσαμε (μου έλυσε όλες τι απορίες περί αποστολής και τα σχετικά) αλλά τελικά με φτιάξανε άλλοι... to conclude στείλε του ένα e-mail.... sorry alla exeis dei pou8ena allou na grafoun olokliro to set tou XBOX ??? posa kila dvd 8a einai ? i tou ps2 ? i tou gamecube ? olo to paketo psx ? gia auto aporw .. ta alla ta romset pera tou mame katevainoun eukola epeidi einai mikra ..
xalia Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 xbox , ps2 , gamecube α) δεν είναι ολόκληρα αφού ακόμα βγαίνουν games! β) τι να τα κάνεις αφού δεν υπάρχει αξιόλογος emu το romset του MAME 0.106 είναι 14,9gb τα chd είναι ο πανικός... όσο μεγάλο και να είναι ένα set κάποτε θα κατέβει... anyway αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη, όπως τη βρίσκει ο καθένας...
xalia Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Κάτι δε μου κάθεται καλά!!! βλέπω τεράστια set να έχουν πολύ χαμηλή τιμή (αν σκεφτεί κάνεις πόσα dvd πιάνουν, μήπως δεν είναι ολόκληρα?) και τα πολύ πιασάρικα βλέπε psp, game cube αρκετά ακριβά! Για να αγόραζα από το τύπο θα τον έπρηζα στα e-mails η θα έβρισκα κάποιον που να έχει πάρει από αυτόν.
KenZone Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 xbox ' date=' ps2 , gamecube β) τι να τα κάνεις αφού δεν υπάρχει αξιόλογος emu[/quote'] giati me emus paizoume ta games pou katevazoume ? egw proswpika ta paizw kateu8eian apo tis konsoles m ... Κάτι δε μου κάθεται καλά!!! βλέπω τεράστια set να έχουν πολύ χαμηλή τιμή (αν σκεφτεί κάνεις πόσα dvd πιάνουν, μήπως δεν είναι ολόκληρα?) και τα πολύ πιασάρικα βλέπε psp, game cube αρκετά ακριβά! dn einai me to an einai piasariko kai an oxi .. einai me ton ari8mo twn giga pou katalamvanoun ta simpiesmena images ... ta ps2-gamecube-xbox einai oi prwtes konsoles p xrisimopoiioun dvd gia ta games kai polu logika ta mege8i anevikan ... Για να αγόραζα από το τύπο θα τον έπρηζα στα e-mails η θα έβρισκα κάποιον που να έχει πάρει από αυτόν. email tou esteila prin apo ligo ... vasika akrivws auto psaxnw .. kapoion p na exei parei apo auton ..
KenZone Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 το romset του MAME 0.106 είναι 14' date='9gb τα chd είναι ο πανικός... [/quote'] 4 Diskakia dn einai ? Poso kanei to ena ? 30 Lepta ? ara vgzei kai kati kai to palikari e ? 10 dollaria ka8ara toulaxiston ... alla kai pali egw proswpika dn exw ore3i tin adsl pou akrivoplirwnw na tin spatalaw...oso katevazei ta romsets (apo torrent profanws pou allou) oute na serfarw dn 8a mporw ...
xalia Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ζήτησε του αναλυτικά για τα sets που σε ενδιαφέρουν να σου πει αριθμό dvd! Πχ game cube = 22 dvd.. επίσης δε μου αρέσει που στα PS2, GC, PSP, XBOX δε χωρίζει τα games με το κλασικό τρόπο: europe/usa/japan. Anyway όσα σου λέω στα λέω εντελώς φιλικά μη γίνει καμιά στραβή. Ούτε πουλάω roms ούτε τίποτα. Έχω δει ένα κάρο απατεώνες γύρω από το θέμα και είναι αμαρτία να πληρώνεις κόσμο για μισές συλλογές και δε ξέρω εγώ τι άλλο... μη σχολιάσουμε το γεγονός ότι βγάζουν χρήματα από το κόπο των άλλων... έχω καταλήξει ότι ο μόνος τρόπος για να είσαι σίγουρος για ένα set είναι η να το πάρεις από γνωστό σου, η να το κατεβάσεις μόνος σου! το MAME full είναι κάπου 14dvd... roms + chd
KenZone Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ζήτησε του αναλυτικά για τα sets που σε ενδιαφέρουν να σου πει αριθμό dvd! Πχ game cube = 22 dvd.. επίσης δε μου αρέσει που στα PS2' date=' GC, PSP, XBOX δε χωρίζει τα games με το κλασικό τρόπο: europe/usa/japan. Anyway όσα σου λέω στα λέω εντελώς φιλικά μη γίνει καμιά στραβή. Ούτε πουλάω roms ούτε τίποτα. Έχω δει ένα κάρο απατεώνες γύρω από το θέμα και είναι αμαρτία να πληρώνεις κόσμο για μισές συλλογές και δε ξέρω εγώ τι άλλο... μη σχολιάσουμε το γεγονός ότι βγάζουν χρήματα από το κόπο των άλλων... έχω καταλήξει ότι ο μόνος τρόπος για να είσαι σίγουρος για ένα set είναι η να το πάρεις από γνωστό σου, η να το κατεβάσεις μόνος σου!το MAME full είναι κάπου 14dvd... roms + chd[/quote'] lol nai re c akrivws auta p eipes ton rwtisa dont worry dn pare3igw apla fainetai kali i oli fasi .. na exeis as poume to arxeio me ola ta dreamcast games 3erw gw ..
xalia Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 το pc-engine είναι πολύ πάνω απο 20dvd και το δίνει 18$ μεγάλα sets είναι και το sautrn και το cd-i, 15 dvd το καθένα χοντρικά... δες τι τιμές έχει και σύγκρινε με PSP... και πες μου τώρα ότι το PSP είναι πάνω απο 20dvd!!! πουθενά δε βλέπω να υπόσχεται ότι δίνει full sets άρα good luck!!!
KenZone Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 3erei kaneis posa einai ola ta games tou psx/dreamcast ? psx koda 700 8umamai ena noumero alla mallon la8os 8a kanw ..
xalia Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 το dreamcast ακόμα βγάζει games!!! Gamecube $235.00 PS2 $265.00 το GC έβγαλε όσα games έβγαλε το PS2?? θα το ήθελα αλλά δεν... μη σχολιάσω και το dvd8-cm που χωράει 1.4g whatever, πες μας πως πήγε η συναλλαγή
MrTryANalyzer Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Look here: - http://www.lazarus.org.uk/index.php?burners Ψάχτε για burners στην Ευρώπη .. Friendly ... .. .. P.s. Δείτε και εδώ μια: http://forums.webmagic.com/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=UBB3&Number=216865&page=19&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=4
KenZone Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Look here:- http://www.lazarus.org.uk/index.php?burners Ψάχτε για burners στην Ευρώπη .. Friendly ... .. .. gia mame burners 3erw pollous kai o pio volikos nomizw einai o kyriacos kyriacou stin kypro ... apla auta p m travi3an tin prosoxi einai ta psx/dreamcast kai xbox pou dn mporw na vrw apo pou8ena allou ...
MrTryANalyzer Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 gia mame burners 3erw pollous kai o pio volikos nomizw einai o kyriacos kyriacou stin kypro Για πες παραπάνω για αυτόν, provide me some info with pm if you want
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.