psyduck Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Γεια σας.<P>Εχω καποια προγραμματακια PSX kai θελω να τα "καψω" σε CDακι.Δεν μπορεις ομως να τα "πεταξεις" μεσα στο CDακι σαν απλο Data.Διοτι μετα το PSX δεν τα διαβαζει.Υπαρχουν καποια στανταρτ,ISO για τα CD του PSX.Δεν ξερω ομως ποια ειναι αυτα και τι να κανω με κανενα απο τα προγραμματα CD-R που εχω. 1)Nero 2)CloneCD 3)CDRWin.Μηπως ξερει κανεις τη διαδικασια για να δημιουργησεις ενα PSX CD;;;;;;<P>Εχω βρει ενα προγραμμα που κανει ακριβς αυτη τη δουλεια.Βρισκεις στο σκληρο σου δισκο τα αρχεια που θες να "καψεις" σε CD και αυτο σου δημιουργει το ImageFile για τα εξης προγραμματα 1)Nero 2)CDRWin 3)WinOnCD.Αλλα δεν μπορω να το κανω να λειτουργησει.<P>Οποιος λοιπον ξερει πως να "καει" PSX CD με καποιο προγραμμα,και αν ειναι το PSX CD Builder ακομα καλυτερα,παραρακαλειται να μας βοηθησει.Ενα απο αυτα που θελω κιολας ειναι να "καψω" καποια αρχεια βιντεο *.STR(Το Video Format του PSX) και να τα δω στο Playstation.<P>Ευχαριστω εκ των προτερων...
psyduck Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Εχω κατεβασει το PSX CD Builder απο 2 διαφορετικα site kai to Help file του ηταν γραμμενο στα γερμανικα.Για αυτο δεν εχω καταφερει να το κανει να λειτουργησει.Τα χαλαω στις ρυθμισεις.
ma05860- Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Theleis na grapseis kapoio paixnidi na grapseis?An oxi ti ennoeis cd gia palystation?Kai gia poio palystation milas 1 i 2?
psyduck Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Αναφερομαι στο Playstation 1.<BR>Οχι δεν θελω να γραψω καποια παιχνιδια.<BR>Τα παιχνιδια αντιγραφονται πανευκολα με τη γνςριμη διαδικασια με το CloneCD ή αλλα προγραμματα.<P>Θελω να γραψω προγραμμα που οταν το βαλεις στο Playstation να τρεξει.Αν το βαλεις σε H/Y το CD δεν τρεχει.<BR>Ειναι PSX CD.
psyduck Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Συνεχιζονται οι ακαρπες προσπαθεις με το PSX CD Builder.<BR> <BR>
atx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 kserei kaneis pos mporo na grapso se cd kamia tainia kai na paizei sto playstation?<BR>exo brei mia akri oti prepei na einai se .str gia na paiksei alla pos ginetai?
psyduck Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Θα χρησιμοποιησεις φιλε το προγραμμα Sony Movie Conversion Tools.<BR>Μπορεις να το κατεβασεις απο εδω:<BR> <A HREF="http://www.divx-digest.com/software/sony_tools.html" TARGET=_blank>http://www.divx-digest.com/software/sony_tools.html</A> <P>Αυτο το προγραμμα μετατρεπει AVI αρχεια(Ασυμπιεστα) στο STR Video Format.<P>Και μετα ερχεσαι στο δικο μου προβλημα.<BR>Πως να "καψεις" τα αρχεια STR σε CD για να τα διαβασει το Playstation.<BR>Το μονοδικο στοιχειο που εχω βρει εως τωρα ειναι το προγραμμα PSX CD Builder που "καει" CD PSX αλλα δεν τα εχω καταφερει ακομα.<P>Αν τα καταφερω θα σε ενημερωσω.
kleenex Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 File mou sorry alla to link pou edwses den doulevei... Zhtaei AUTHENTICATION CODE i kati tetoio... 3ereis kammia allh topo8esia gia na to katevasw? I mporeis na to anevaseis esy kapou gia na to katevasw? thanx...
psyduck Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2001 Δοκιμασα το λινκ και λειτουργει μια χαρα!<P>Και εγω μερικες φορες οταν προσπαθουσα να κατεβασω αρχεια απο λινκ που εδιναν φιλοι μας εδω μεσα αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα.<BR>Ενω οι αλλοι μου ελεγαν οτι το λινκ δουλευε μια χαρα.<BR> <BR>Θα ψαξω στα favourites μου μηπως εχω και αλλο λινκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.