gogosst Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 re paidia exo to eksis problem:oi yperythres sto laptop douleuoun opote goustaroun.prospatho na steilo kati sto kinito kai de kanei tpt. exo paratirisei pos stelno mia fora kati se kinito kai meta deyteri de ginetai me tpt!!Nekres oi yperythres!! mono an kano reboot kai meta pali gia mia fora.mipos ksereis kaneis tpt??pos vlepo tis rithmiseis ton yperythron???
astrea966 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα στο δικο μου acer 5022.πηγαινε στις ιδιοτητες του υπολογιστη, σου διαχειριση συσκευων,υπερυθρες,ιδιοτητες υπερυθρων,για προχωρημενους και αλλαξε τη μεγιστη ταχυτητα συνδεσης σε 115,200 bps.μετα πηγαινε πομποδεκτης υπερυθρων Α και αλλαξε το σε Siemens IRMS/T6400.με αυτες τι ρυθμισεις στο δικο μου λυθηκε το προβλημα ελπιζω και στο δικο σου
alfista Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μια φορά μου είχαν απενεργοποιηθεί και από το bios οι υπέρυθρες χωρίς προφανή λόγο. Πάντως η συνδεσιμότητα του κάθε κινητού σαφώς επηρεάζεται και από την ταχύτητα στην οποία έχεις ρυθμίσει τις υπέρυθρες από το control panel.
takistmr Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δοκίμασε να δεις τη σχετική με το laptop σου σελίδα της ACER μήπος έβγαλε κανένα patch για τις υπέρυθρες. Στον δικό μου ACER αυτό συνέβει και με το διορθωτικό patch όλα δουλεψαν μια χαρά!!!
Da_rudakos Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Kai go eixa to idio problima se acer 1673 alla molis ekana format kai ebala dika xp me ensomatomeno sp2 estrosan ola..
djfodxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 file mou mia kali lisi einai na pareis mia siskeboula uperithronj me 10euro..tha sou lithei to problima..
takistmr Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Φίλε djfodxx γιατί να αχρηστέψει κάτι που ήδη έχει πληρώσει ο άνθρωπος;;; Και φιλοσοφόντας λίγο, γιατί η εύκολη και ανώδυνη λύση έρχεται πάντα πρώτη στο μυαλό μας;;; Αν σου τρυπήσει το λάστιχο του αυτοκινήτου σου, αγοράζεις καινούργιο;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.