geokok1981 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Θα ήθελα παιδια που το έχουν βάλει να πουν εμπειρίες απο την χρηση του για να δουμε κ οι υπολοιποι αν αξιζει. Προσωπικα με ενδιαφερουν τομεις οπως: 1. Αποτελεσματικότητα (σαφως...) 2. Αξιοπιστια (μην βαραει συναγερμο για ψύλλου πηδημα...) 3. Επιβάρυνση του συστηματος (κοιταω να τα εχω ολα οσο πιο light μπορώ...)
hackermon1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 an enois to windows defender sta vista omos inai arketa apotelesmatiko
geokok1981 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Γιατί στα xp δεν είναι (το antispyware που ήταν σε beta δεν είναι το ίδιο?)
accipio Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Το Antispyware είναι διαφορετικό από το Defender (το οποίο δεν έχω δοκιμάσει κι έτσι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη).
nk_surfer Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Από ότι κατάλαβα το Antispyware το άλλαξε, και η νέα έκδοση ονομάζεται Defender. Μάλιστα μου έβγαζε το Antispyware μήνυμα για νέα έκδοση, και έτσι και κατέβασα το Defender. Οπότε γίνεται uninstall to παλιό, και εγκατάσταση το Defender. Δεν εμφανίζεται πλέον εικονίδιο στην μπάρα, όπως με το Antispyware, και έχουν αλλάξει και το interface. Αν ενεργοποιήσεις την real-time protection, το φορτώνει με τα windows και τρέχει από πίσω. Μέχρι στιγμής δεν μου χει πετάξει κάποιο popup για αλλαγή στη registry ή κάτι άλλο, αλλά δεν έχω πειράξει και τίποτα στον υπολογιστή. Αθόρυβη είναι η παρουσία του στο σύστημα, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Το μέλλον θα δείξει, αλλά σαν να αισθανόμουν πιο σίγουρος με το Antispyware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.