red7genius Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 το τζιβιτζιλικι, τζιβιτζιλου που λεμε βγαινει απο καπου?
BIAP Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Βγαινει απο το γνωστο τραγουδι djobi-djoba των gypsy kings. Σορρυ δεν ξερω ετυμολογια για καλιαρντα.
DIMITRISG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 που βάζουμε εξηγήστε και που εξηγείστε ; πχ έχω ποσταρει εδώ και δεν ξερω αν το έχω γράψει καλά γιατί ο speller στον firefox μου βγάζει και τα 2
kallair Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 έχω την εντύπωση ότι τo εξηγήστε ειναι άλλη μια από τις "ωραίες" αλλαγές της νεολληνικής γλώσσας. όπως το τραίνο κ το τρένο.
DIMITRISG Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 έχω ξεχάσει πως λέμε στα ελληνικά αυτά τα σύμβολα "{ }" και "[ ]"
andreapaog328 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 άγγυστρο,αγκύλες. Το πώς γράφονται...δικό σας.
DIMITRISG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Θέλω να μεταφράσω το reject εδώ "κράτα τα υπάρχοντα πακέτα εάν είναι δυνατόν, reject τα ζητούμενα πακέτα που οδηγούν σε αφαίρεση." Πρωτότυπο - keep existing packages if possible, reject requested packages that lead to removals. Και είμαι ανάμεσα στο απόρριψε ή απέρριψε ;
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Προστακτική θες,"απόρριψε" είναι το σωστό. Το άλλο είναι αόριστος =)
DIMITRISG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Προστακτική θες,"απόρριψε" είναι το σωστό.Το άλλο είναι αόριστος =) ευχαριστώ,
accipio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Για την ακρίβεια, το "απόρριψε" είναι προστακτική αορίστου και το "απέρριψε" οριστική αορίστου...
DIMITRISG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δηλαδη ειναι σωστο το απόρριψε ; για προστακτικη ενεστωτα ;
accipio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Όχι! Η προστακτική ενεστώτα είναι "απόρριπτε". Η προστακτική που θα χρησιμοποιήσεις είναι είτε του ενεστώτα είτε (το πιο πιθανό) του αορίστου ("απόρριψε"). Με το προηγούμενο ποστ μου ήθελα να επισημάνω τη διαφορά της οριστικής από την προστακτική αορίστου (η οποία δεν παίρνει αύξηση).
GrafeioTeleton Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μιας και βρηκα αυτο το topic.. Η λεξη "Σαψαλωθηκα" με τον πανσερραικο?Τι σημαινει?
Garnele Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Τρελάθηκα σημαίνει. Και είναι σαψαλώθκα, χωρίς "η".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα