MariaTs. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Συγγνώμη... τελικά ποια είναι η άγνωστη λέξη; Μήπως είστε εκτός θέματος ή ιδέα μου είναι; :roll:
Sellers Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει brailer? Το βάζω στα on-line λεξικά και δεν μου το μεταφράζει.
BadBoy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μπορείς μήπως να μας πεις που το είδες; Ή έστω να γράψεις μια πρόταση με αυτό;
overclocker Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει brailer? Το βάζω στα on-line λεξικά και δεν μου το μεταφράζει. brailer : αυτός που σηκώνει πανιά με σχοινιά
DaliaX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Όποιος μου πει τι στο καλό σημαίνει "γαργαντουικός", θα του βγάλω το καπέλο! Δεν το βρήσκω που-θε-νά!!!
bchris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει brailer? Το βάζω στα on-line λεξικά και δεν μου το μεταφράζει. http://www.fao.org/figis/servlet/static?dom=equipment&xml=brailer.xml
MariaTs. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Όποιος μου πει τι στο καλό σημαίνει "γαργαντουικός", θα του βγάλω το καπέλο! Δεν το βρήσκω που-θε-νά!!! Αντί να του πει 'είσαι γίγαντας μεγάλε' το λέει λίγο πιο γραμματιζούμενα 'είσαι γαργαντουϊκός'! Γενικώς για τους γαργαντούες διάβασε σε αυτό το άρθρο! Εγώ σου δίνω την απλούστερη εξήγηση, γιατί βασικά πιστεύω ότι η έκφραση 'γαργαντουϊκός' κρύβει κι άλλες έννοιες! Ελπίζω να βοηθά στην αναζήτησή σου!
rathymosneos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Βγαίνει απο το Γαργαντούα, τρομακτικό και γιγαντιαίο ήρωα παλαιού μυθιστορήματος του François Rabelais (1495-1553).
punky Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Όποιος μου πει τι στο καλό σημαίνει "γαργαντουικός", θα του βγάλω το καπέλο! Δεν το βρήσκω που-θε-νά!!! Καταρχάς αφού δηλώσω ότι βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το thread (ειλικρινά), θα ήθελα επιπρόσθετα να εκφράσω και μια γνήσια απορία: Σε ποιο context ακριβώς, διατυπώθηκε αυτή η έκφραση; Δηλαδή, ας πούμε πάνω στη συζήτηση, είπε η χ Σούλα "λοιπόν χρυσή μου, άκου να μαθαίνεις. Υπάρχει ο κολπικός, ο κλειτοριδικός και ο γαργαντουικός" ;
Lucifer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Σημαίνει τεράστιος, γιγάντιος. No wonder που ο πάνκης δν το έχει ακούσει ποτέ.
punky Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Έλα παραδέξου το. Δεν είναι ντροπή. (Τουλάχιστον όχι όσο κάποιες ενδυματολογικές σου αποκλίσεις). Το δικό μου ποστ ήταν γαργαντουϊκά καλύτερο.
Lucifer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά για κάποιο λόγο δεν είδα ότι είχε ήδη απαντηθεί το ερώτημα. Πω.
ALFR3D Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 ξερει κανεις τι σημαινει απο τα αρχαια το αιδος εχρη καπως ετσι,?
Filos19 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 για υπνο ειναι τωρα. εξαλλου θα ειναι ενδιαφερον να μαθουμε τι επιτελους σημαινει αυτη η λεξη. σε αλλο forum που εκανα αυτη την ερωτηση οι απαντησεις ηταν πολλες και διαφορετικες. φιονι σημαινει : ειδος επιπλου, αυτος που μαστουρωνει ( υπαρχει χορτο που λεγεται αφινι ), η κοπελα που ξενοκοιμαται. υπηρχαν και αλλα παραξενα οπως σαπισμενη φωκια, χαλασμενο μπρικι και πατημενη καμπια.. Χαχαχαχαχαχαχαχα.Ωραίες ερμηνίες.Πολύ αστείες είναι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα