Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 449
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πιστεύω πως έχει και μεταφορική έννοια. Δεν μπορεί να αποκαλεί τον άλλον μουσικό κομμάτι...

Ξαναδιάβασε λίγο την ερμηνεία της λέξεως φιοριτούρα:

Κομμάτι γραμμένο από το συνθέτη ή αυτοσχεδιασμός ενός καλλιτέχνη ο οποίος διανθίζει τη βασική μελωδία.

Που σημαίνει ότι στην διαφήμιση ο σταθμάρχης την έχει δει σόλο σφυρίχτρα διαιτητής, κατά την φαντασία του επιβάτη του τρένου!!! :mrgreen:

Δημοσ.

...βέβαια υπάρχουν και τα μη μοθσικά λεξικά, που δίνουν όμως πάνω κάτω την ίδια ερμηνεία: εξωραισμός, διακόσμηση, καλλωπισμός, διάνθισμα...

:-)

Δημοσ.

επειδή αύριο γράφω κοινωνιολογία της επιστήμης(υπ'όψιν είμαι του Πολυτεχνείου) σας παραθέτω μερικούς τίτλους από το βιβλίο:

ουσιοκρατία και νομιναλισμός

αναστοχαστικότητα και ανάδραση

δείκτες τροπικότητας

η ένσταση του τριγωνισμού

εργαλειακές και αναστοχαστικές εθνογραφίες της επιστήμης

οντολογική νοθεία

και δεν έχω διαβάσει τίποτα

Δημοσ.

Ρώτα τον καθηγητή σου πόσες φορές κάνει sex το ....χρόνο ,για να έχουμε μιά εικόνα ...να ξέρουμε να το χειριστούμε το θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ειναι σωστό να αναφέρω την ερωτησή μου σε αυτό το topic αν δεν ειναι ζητάω συγνώμη προκαταβολικά . Ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται κάποιο πρόγραμμα που να μεταφράζει απο γερμανικά σε ελληνικά η αντίστροφα εκτός το systran ?

Δημοσ.
Tι σημαινει "Φιοριτουρα",απο την διαφημηση της ΝΟΒΑ?

Από μείζων Ελληνικό λεξικό Τεγόπουλος Φυτράκης

Φιοριτούρα = (η) ουσ. (μουσ.) καλλωπισμός, εξωραϊσμός

Δες και εδώ την σχετική συζήτηση

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν ειναι σωστό να αναφέρω την ερωτησή μου σε αυτό το topic αν δεν ειναι ζητάω συγνώμη προκαταβολικά . Ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται κάποιο πρόγραμμα που να μεταφράζει απο γερμανικά σε ελληνικά η αντίστροφα εκτός το systran ?

babelfish.altavista.com

Amigos

Η τρέλλα είναι το ήμισυ της ευτυχίας της γειτόνισσας

http://www.acrobase.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...