BadBoy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δεν ξέρω ακριβώς, αλλά να προσέχεις γιατί είναι από πίσω σου.
tsipouro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 καμπουρογαμώδεινοσαυρος λέγεται και είναι ο δεινόσαυρος που είχε μαζί του ένας καμπούρης στους γάμους, τα παλιά τα χρόνια.. :) :mrgreen:
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Βασικα ειναι καΒουρογαμωσαυρος ο αμμωδης.Ειναι ενα πλασμα που εχει ουρα και περπαταει με τις μπαντες στην αμμο και γ@μει συνεχεια
MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Προχθές είχα μια κουβέντα με το αφεντικό μου! Εκεί αναφερθήκαμε στην λέξη 'κατσάρι'! Πολλοί δεν την γνωρίζουν, αλλά στα μέρη μου είναι μια λεξούλα που την χρησιμοποιούμε καθημέρινα και σημαίνει για μας: σαγιονάρα, πέδιλο ή ακόμη θεωρείτε και υβριστική έκφραση κατά το κοινώς λεγόμενο 'τσόκαρο'! Επειδή ο γούγλης δεν μου έδωσε κανένα αποτέλεσμα για την προέλευση της λέξης, η απορία μου είναι: το 'κατσάρι' είναι αναγραμματισμός της λέξης 'τσόκαρο';
kosko42 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 μαρια οσο και να το προσπαθησα να αναγραμματισω το τσοκαρο κατσαρι δεν μου βγηκε
palawiaris Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά το σινεμπλόκ στα αμάξια ποιό είναι;Κάποιος μου είπε όταν έκανα ζυγοστάθμιση στο αμάξι το σινεμπλόκ σου έχει κενά αλλά και αυτός δεν ήξερε ποιο ήταν.Καμιά εικονίτσα ή αν ξέρει κάποιος στα γερμανικά πως λέγεται,έχω και κ.τ.ε.ο. τον άλλο μήνα για να το παραγγείλω από ebay!!!!
MariaTs. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά το σινεμπλόκ στα αμάξια ποιό είναι;Κάποιος μου είπε όταν έκανα ζυγοστάθμιση στο αμάξι το σινεμπλόκ σου έχει κενά αλλά και αυτός δεν ήξερε ποιο ήταν.Καμιά εικονίτσα ή αν ξέρει κάποιος στα γερμανικά πως λέγεται,έχω και κ.τ.ε.ο. τον άλλο μήνα για να το παραγγείλω από ebay!!!! Bασικά δεν έχω αυτοκίνητο αλλά έκανα μια μικρή έρευνα στον γούγλη και βρήκα ότι το λεγόμενο 'σινεμπλοκ' που χρησιμοποιούν στα αμάξια, στα αγγλικά διαβάζεται: 'silent block'. Που σημαίνει ότι είναι εξάρτημα μείωσης θορύβου (να'ναι άραγε τα λεγόμενο 'τακάκια' που 'λεγε ο αδερφός μου για το δικό του αυτοκίνητο; :roll: ). Ψάξε-ψάξε... βρίσκεις: Το ορισμό των σινεμπλοκ που ακολουθεί τον βρήκα στο φόρουμ του 'Ibiza': Σινεμπλόκ ή silent block ονομάζονται τα ελαστικά παρεμβάσματα που χρησιμοποιούνται στα σημεία σύνδεσης των στοιχείων της ανάρτησης. Ο ρόλος τους είναι να ελαττώσουν τους κραδασμούς και το θόρυβο που προκαλείται από τις διάφορες ανωμαλίες του οδοστρώματος.
palawiaris Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέχρι εκεί που έψαξες το έψαξα και εγώ.Ακριβώς δεν γνωρίζω αλλά είναι ένα από τα 2 στις εικόνες.Δεν με βοηθάει και το ότι σαββατιάτικα όλα τα συνεργεία κλειστά είναι.Δεν πειράζει αν γνωρίζει κάποιος από τις εικόνες ποιο είναι καλώς.Αλλιώς από βδομάδα πάω πάλι στα πάτρια εδάφη(άδεια τέλος) και θα το φτιάξω εκεί.
geoastrix Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Tο σινεμπλοκ είναι η κορυφή της σύνδεσης του σασι με το αμορτισέρ και προκαλει προφανώς αποσβεση κραδασμών.
Sellers Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Ξέρει κανείς αν η φράση ''looking over your shoulder'' είναι αγγλικός ιδιοματισμός? Αν όντως είναι τι ακριβώς σημαίνει???
danton Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Ναι, είναι. Σημαίνει κοιτάζω να δω ποιός με ακολουθεί. edit: με την έννοια οτι ανησυχώ για το τι μπορεί να με ακολουθεί.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Tι σημαινει "Φιοριτουρα",απο την διαφημηση της ΝΟΒΑ?
guido Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Tι σημαινει "Φιοριτουρα",απο την διαφημηση της ΝΟΒΑ? α μπράβο ρε.και μιλάμε μου'χαν σπάσει τα νεύρα να καταλάβω τι στον μπέο λέει.Τώρα τι σημαίνει δεν έχω ιδέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα