Höfdingadrapa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δεν είναι λέξη βασικά, μια απορία έχω. Το φωνήεν που είναι στη πρώτη λέξη στην αρχή της πρότασης παίρνει τόνο;
Lucifer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Έρχεται μπόρα. Άγριος ο μπάρμπας απέναντι. Όλα τα λεφτά, σε γιατρούς να τα φας. Ίδε ο άνθρωπος. Ήταν καλό παιδί αλλά λίγο μαλάκας.
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Όλα τα λεφτά, σε γιατρούς να τα φας. http://www.insomnia.gr/forum/announcement.php?f=20&a=24 (Κανόνας 2, εδάφιο 8)
Αδμιν Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 όπως λέμε Άι στο διάολο..; Εγω το γραφω με -ει. Αει. Εχω την εντυπωση οτι ειναι προστακτικη καποιου ρηματος που χαθηκε (αγω; )
sugata Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 σωστός, μόνο που γράφεται αϊ ή άε. (από το άγε, προστακτική του άγω) το αεί είναι διαφορετικό και σημαίνει "πάντοτε"
Αδμιν Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 σωστός, μόνο που γράφεται αϊ ή άε. (από το άγε, προστακτική του άγω)το αεί είναι διαφορετικό και σημαίνει "πάντοτε" Μαλλον οπως τα λες ειναι. Το γραφει και το ΛΚΝ [άι: άε < αρχ. ἄγε `εμπρός!΄ (προστ. του ἄγω `πηγαίνω΄) με αποβ. του μεσοφ. [γ] και διφθογγοπ.] Ωστοσο, θα εξακολουθησω να το γραφω 'αει οπως γραφω 'Αι Βασιλης κι οχι Αη Βασιλης.
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Άι = σύντμηση του άγιος Άει = προστακτική (ρήματος που δε θυμάμαι) που σημαίνει πάνε, πήγαινε Αϊ δεν υπάρχει Αη/Άη δεν υπάρχει Αυτά θυμάμαι μια ζωή από σχολικά βιβλία, κι εξωσχολικά. Χωρίς γραμματικά λινκς.
DIMITRISG Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Η λέξη σύμπτυξη πως γινεται οταν θελω να πω ο συμπτυγμένος κατάλογος ειναι σωστό αυτο;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Η μετοχή είναι συνεπτυγμένος. Δεν ξέρω, βέβαια, ποιον όρο θέλεις να μεταφράσεις.
DIMITRISG Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Θέλω να μεταφράσω αυτό : Text of a collapsed &directory:
gtroza Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 collapse = κατάρρευση collapsed = κατέρρευσε, έχει καταρρεύσει ίσως αποδόμηση, καταστροφή μάλλον .
DIMITRISG Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Ειναι οταν βρισκει αποτελεσματα αναζητησης και εχει εναν καταλογο με εναν σταυρο αριστερα όπου αν τον πατησεις ξεδιπλώνει τα αποτελέσματα
gtroza Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ανάπτυξη περιεχομένων αναζήτησης (ή φακέλου) αναζήτηση αναλυτικά παρουσίαση περιεχομένων φακέλου τον πύργο του Άιφελ τον "βάφει" Έλληνας ! :mrgreen: και κατά Snoob Η μετοχή είναι συνεπτυγμένος. Δεν ξέρω, βέβαια, ποιον όρο θέλεις να μεταφράσεις. ανάπτυξη συνεπτυγμένου φακέλου ανάπτυξις συνεπτυγμένου φακέλου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα