washcloud Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Πάντως ο Αυστραλοπίθηκος δεν έχει σχέση με την Αυστραλία. Μια που είμαστε σε κατάλληλο θέμα, να πούμε ότι προέρχεται από τη λέξη australis, που σημαίνει νότιος και αφορά σε είδος που έζησε στην Αφρική. ξέρω ντοκ. ...όπως ξέρω κι από Αυστραλούς
Αδμιν Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Πώς προφέρεται συνήθως το “έγγειος”; Παρατηρώ ότι όσα “γγ” είναι αποτέλεσμα αφομοιώσεως του “ν” (από εν+, συν+ κλπ), συνήθως καταλήγουν να διαβάζονται ως ένα απλό “γ”, ενώ μη σύνθετες λέξεις, όπως πχ ο “φθόγγος” ως “γκ” (ng?).
steilx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Πάντα είχα την απορία τι σημαίνει φελέκι ,ξέρετε αυτό απο τη φράση " #!@* το φελέκι σου"
Höfdingadrapa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 http://www.slang.gr/lemma/show/gamo_to_feleki_mou!_6129:%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CF%8E_%CF%84%CE%BF_%CF%86%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BA%CE%B9_%CE%BC%CE%BF%CF%85!
DIMITRISG Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχει κάποια λέξη για να πουμε το αντίθετο της «συσχέτισης» ; Παραδείγματα: συσχετιση ενος χρηστη με τον διαχειριστη συσχετιση ενος λογαριασμού με εναν λογαριασμό στο διαδίκτυο
washcloud Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ...για μηχανικός αυτοκινήτων - που ζει κι εξωτερικό κι όλας, μια χαρά είσαι =p
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 μήπως ξέρει κάποιος πού μπορώ να βρω τί ήταν αυτοί οι ''Ηρακλειδείς'' και ποιο είναι το (?) εθνόσημο (που το θυμάμαι καθαρά αλλά δεν έχω ιδέα από που) με τους δυο τύπους με τα ρόπαλα στο πλάι της ελληνικής σημαίας?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ε ναι, το είδα και αλλού ότι ήταν λάθος, αν και δεν ήμουν σίγουρη η ίδια για το σωστό thnx! αυτό έψαχνα
washcloud Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 μήπως ξέρει κάποιος πού μπορώ να βρω τί ήταν αυτοί οι ''Ηρακλειδείς'' και ποιο είναι το (?) εθνόσημο (που το θυμάμαι καθαρά αλλά δεν έχω ιδέα από που) με τους δυο τύπους με τα ρόπαλα στο πλάι της ελληνικής σημαίας? ...μόνο σε μένα φάνηκε γαργαλιστικά αστείο αυτό;
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 έπρεπε να πω τους δυο παίδαρους με τα ρόπαλα μήπως?
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δίνουμε και τα ίδια λινκ, έλα να ξυπνάει το gay gene.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα