Αδμιν Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Απο τις λατινικες γλώσσες που εχω κάποια εμπειρια, μάλλον όχι. Εχουν βάθος αλλά οχι οπως τα ελληνικά. Ισως οι σκανδιναβικές γλώσσες ή οι σλάβικες που εχουν και περισσότερες πτωσεις στα ουσιαστικά απο τα ελληνικά. Τα ιαπωνικά τι λένε; Δεν εχω τοση εξοικειωση με τις λατινικες γλωσσες δυστυχως, δεν μπορω να συγκρινω. Βεβαια ειμαι της αποψης οτι κανενας δεν γνωριζει τελεια μια γλωσσα, ακομα κι αν ειναι η μητρικη του γλωσσα. Αυτο παρατηρω τουλαχιστον απο τα γλωσσικα σαιτ που επισκεπτομαι. Τα Ιαπωνικα εχουν περιεργο τονικο συστημα. Δεν το καταλαβα ακομη και τονιζω οπου να 'ναι. δεν εχω φτασει πολυ βαθια στη γραμματικη για να ξερω εκει τι γινεται (προς το παρον γνωριζω μονο 2 χρονους -απο συνολο... 2- και 4 εγκλισεις -απο τις περιπου 12-)
nickarmy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 τι σημαινει αυτή η λέξη μου φενεται πως υπάρχει θέμα για αγνωστες λεξεις αλλά δεν θυμάμε πως λέγεται για να το κάνω αναζύτηση αν γινετε να το κάνει καποιος modaretor μετάβαση(αν υπάρχει) ευχαριστώ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:39 ---------- μου φένεται οτι βγαίνει απο το στάσις
freedubus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ο στασιώτης είναι ο στασιαστής. Τούς στασιώτας ειναι αιτιατική πληθυντικού (οι στασιώται). Ναι από το στάσις βγαίνει.
nickarmy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστώ μολις το βρίκα στο τρίτο λεξικό ... και ειμουν ετοιμος να ποστάρω
washcloud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 τί σημαίνει αυτή η λέξη μου φαίνεται πώς υπάρχει θέμα για άγνωστες λέξεις αλλά δεν θυμάμαι πώς λέγεται για να το κάνω αναζήτηση αν γίνεται να το κάνει κάποιος modaretor μετάβαση(αν υπάρχει) ευχαριστώ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:39 ---------- μου φένεται οτι βγαίνει απο το στάσις [ame]http://www.youtube.com/watch?v=h8-FylaozEk[/ame]
slygeo87 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέχασες μια λέξη, ανορθόγραφε. =ρ Μπλααααα....=ρ
freedubus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστώ μολις το βρίκα στο τρίτο λεξικό ... και ειμουν ετοιμος να ποστάρω Κάνεις λάθος, στο δεύτερο λεξικό είναι.
nickarmy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ειναι τομοι εχω διαφορων συγγραφέων
Αδμιν Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=h8-FylaozEk Εγω στα post του nickarmy πιο πολυ τα χανω με τη ροη της προτασης. 2~3 κομματα (εξωκοινοβουλευτικα) κα'να ερωτηματικο και καμια τελεια δεν βλαπτουν. == Δεν ειναι πολυ εκνευριστικο που ολο και περισσοτερα ρηματα καταργουνται και αντικαθιστανται με κανω/γινομαι + ουσιαστικο; Το παρατηρω πολυ στο φορουμ, ακομη και στα δικα μου ποστ. Δεν ειναι πολυ εκνευριστικο που ολο και περισσοτερα ρηματα τα κανουμε καταργηση και γινονται αντικατασταση με κανω/γινομαι + ουσιαστικο; Το κανω παρατηρηση πολυ στο φορουμ, ακομη και στα δικα μου ποστ.
freedubus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ειναι τομοι εχω διαφορων συγγραφέων Αυτό λέω κι εγώ, στο δεύτερο είναι, έχω 3 και ήταν στο δεύτερο στη σειρά στο ράφι.
washcloud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέχασες μια λέξη, ανορθόγραφε. =ρΜπλααααα....=ρ ...να με πεις στραβούλιακα, να το καταλάβω... (...αλλά μετά την παράθεση παίζει να έσβυσα την "προσθήκη" του...λόγω είτε κεκτημένης...συνήθειας, είτε κεκτημένης βλακείας...οπότε και το στραβούλιακας άκυρο θα είναι...)
washcloud Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 ...η μέρα ήταν δύσκολη σλάι, μη με βάνεις δύσκολα...
_hopelesscase_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Τι σημαίνει Μηνάρας που λένε οι Πατρινοί; Απ' ότι έχω καταλάβει είναι κάτι σαν λ@λ@κας, αλλά πώς προέκυψε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα