louben Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 παιδια γεια χαρα σε ολους.Εχω το digital media pro keybord της microsoft(πληκτρολογιο) και το αντιστοιχο(οπτικο) ποντικι.Αφενος τα κουμπια που εχει πανω για ενεργοποιηση σελιδων για να λειτουργησουν πρεπει νανοιξω το εικονιδιο του πληκτρολογιου στην επιφανεια εργασιας.Αφετερου το ποντικι ακομη και οταν ο υπολογιστης ειναι κλειστος αναβει κανονικα.Αυτο συμβαινει και σε φιλη που εχει το ιδιο ποντικι. Οχι πως ειναι προβληματαρες αλλα ειναι σπαστικη η ολη φαση. Εχω εγκαταστησει και απεγκαταστησει το συνοδευτικο software(type pro 5.5) πολλες φορες αλλα τιποτα. Καμια ιδεα?(και μετα σου λεει microsoft)
jasoewrjaafdoas Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 φίλε είναι keyboard, και εγώ θα σου λεγα να το επιστρέψεις και να μην αγοράζεις microsoft, είναι κάκιστα προιόντα και δουλεύουν δεκάχρονα στη μαλεσία να τα φτιάχνουν.
madsc Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Για το ποντίκι είναι normal συμπεριφορά αυτό αν το χεις σε usb. Για το πληκτρολόγιο δεν κατάλαβα τι ακριβώς σου κάνει. Αν έχει να κάνει πάντος με τα extra keys κατά κανόνα θέμα drivers/ρυθμίσεων είναι. Προσωπικά πάντος Logitech all the way σε αυτά. /sc
louben Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 παιδια καταρχας δε γινεται νατο επιστρεψω γιατι το πηρα υστερα απο επιστροφη 2 ποντικιων και ενος πληκτρολογιου innovator(apo e-shop).εκει να δειτε που πηρα δυο ποντικια ασυρματα(το ενα σε αντικατασταση του αλλου) και τα δυο χαλασαν σε μια εβδομαδα.Οσο για το πληκτρολογιο κολλησε το μ σε ενα μηνα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ> Δεν ειμαι υπερ της microsoft σε κανενα τομεα.Δε νομιζω οι αλλες εταιριες να δειχνουν μεγαλυτερη ευαισθησια στο θεμα παιδικη εργασια ασε που στη microsft την εχουν στημενη και αν γινοταν κατι τετοι σιγουρα θα τησ την ειχαν πεσει. Στο προκειμενο:Το ποντικι ειναι usb αλλα με μετατροπεα ειναι στην ps2.Ειναι φυσιολογικο να αναβει ολη μερα? Οσο για το πληκτρολογιοδε λειτουργουν τα συνοδευτικα πληκτρα(προγραμματισμενα για να ανοιγουν συγκεκριμενες ιστοσελιδες).Νομιζα και εγω οτι ειναι θεμα λογισμικου αλλα δυστυχως δεν εχω βρει κατι νεο ουτε και η επισημη σελιδα εχει πληροφοριες για προβληματα. Μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων και οχι λογισμικου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.