mjmj Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Οποιος εχει hosting στη forthnet ας το δηλωσει εδω ωστε να μπορουμε να ανταλλασουμε τις αποψεις μας και να συζητουμε για τις λεπτομερειες του hosting, ειδικα για τη forthnet.
Iphoster Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Γενικά παρέχει καλές υπηρεσίες η Forthnet αλλά αργούν να κάνουν refresh τα dns τους. Ακριβή μεν αλλά αξιόπιστη θα έλεγα. Τουλάχιστον δεν έχω συναντήσει πρόβλημα μέχρι στιγμής.
panosru Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 nai kalh h forthnet.. an den perimenes kai me tis ores ekso apo to datacenter tous gia na sou anoiksoun tha htan akoma kalyterh
Iphoster Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δεν μιλάμε για την εξυπηρέτηση, μιλάω για ποιότητα υπηρεσιών. Είχα κάποιο απλό πακέτο φιλοξενίας στο παρελθόν πριν 1 χρόνο.
mjmj Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μου ειπε καποιος οτι διαβασε (δε θυμαται που) οτι στο προσεχες μελλον δεν θα προσφερει πια hosting η forthnet. Μονο αλλες υπηρεσιες. Εχει ακουσει κανεις κατι σχετικο?
mjmj Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μου ειπε καποιος οτι διαβασε (δε θυμαται που) οτι στο προσεχες μελλον δεν θα προσφερει πια hosting η forthnet. Μονο αλλες υπηρεσιες. Εχει ακουσει κανεις κατι σχετικο? Μαλλον δεν ισχυει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.