ra62 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Καλησπέρα, έχω την εξής διάταξη σε lan ..............pc ...............| ....pc---switch---pc ............... | ............router------------sdsl internet ................| .............MyPC τα μηχανήματα που μπορώ να ελέγξω είναι το router kai to MyPC το router είναι το telindus 1423 shdsl και έχει μια συγκεκριμένη θύρα από την οποία παίρνω ιντερνετ και άλλες τέσσερις. Στη μία θέλω να συνδέσω το switch για να έχω τοπικό δίκτυο. Επίσης στο router δεν έχω άμεση πρόσβαση στο λογιμικό του γιατί ανήκει στην ΤΡ και θα ήθελα αν γίνεται να μου δώσετε όσο ποιο ακριβείς και λεπτομερείς οδηγίες. Βέβαια δεν ξέρω καν αν γίνεται
trospe Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 "τα μηχανήματα που μπορώ να ελέγξω είναι το router kai to MyPC" Aπό που τα ελέγχεις ρε φίλε μέσω chaining? :twisted: "Στη μία θέλω να συνδέσω το switch για να έχω τοπικό δίκτυο." Μα στο σχήμα το έχεις κάνει ήδη.. "Επίσης στο router δεν έχω άμεση πρόσβαση στο λογιμικό του γιατί ανήκει στην ΤΡ" ΤP? Εγώ ξέρω το ΓΤΠ... :mrgreen: Mήπως είναι business partners? P.S. To lan me 2mbit της vivodi,που το έχεις? Σπίτι σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.