Προς το περιεχόμενο

ti einai h οξειδωση

ALFR3D

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φυσικα αναφερομαι στο τι ειναι η οξειδωση των κινητων τηλ?,και πως προκαλειτε?και το σημαντηκοτερο αν ειναι καταστροφηκο?αυτο μου ειπαν στο service τις μοτορολα οτι επαθε το τηλ,αλλα κανει <<boot>>και τουλαχηστον <<ανοιγει>>,η μ@λ@κι@ ηταν οτι εγω απλα φλασαρα νεο λογισμικο και παπαλα...ειναι αυτο οξειδωση??:(

Δημοσ.

μπαρμπούτσαλα σου είπαν από την motorola εδώ κ πολλά δις χρόνια η οξείδωση των μετάλλων προκαλείται με την μεταφορά ηλεκτρονίων από τα μέταλλα στο οξυγόνου του αέρα κ στην προκειμένη περίπτωση επαφή της πλακέτας με το νεράκι H20, έτσι να πούμε κ τπτ :-) που απότι καταλαβαίνω δεν έκανες τέτοιο πράμα κ επειδή προφανώς δεν είναι μέσα στην εγγύηση η δήθεν μ@λ@κι@ σου πασσάρουν αυτό το πράμα φαντάζομαι ότι μπορείς να επιμένεις περεταίρω στο θέμα, τι περιμένεις από εταιρίες κινητής, τσιγκούνηδες...

Δημοσ.
η μ@λ@κι@ ηταν οτι εγω απλα φλασαρα νεο λογισμικο και παπαλα...ειναι αυτο οξειδωση??

Αφου εκανες την μλκια μονος σου...

Η ζημια εγινε απο το φλασαρισμα, αρα και να ειχε "οξυδωθει" (χεχε) παλι δικο σου ειναι το σφαλμα...

Δημοσ.

Τα πραγματα ειναι απλα αν ειναι βρεγμενο το τηλεφωνο (οξειδωση) τοτε ειναι απροβλεπτο γιατι κανει επαφες σε σημεια που δεν πρεπει και δεν κανει σε αλλα που πρεπει. Το οτι αναβε μεχρι πριν ηταν εντελως συμπτωματικο. Θα τα επαιζε καποια στιγμη ετσι και αλλιως. Στην αναβαθμιση ειναι εκει που φαινεται αμεσως αν το τηλ εχει προβλημα. Αν ειναι βρεγμενο νεκρωνει.

Δημοσ.

Ναι την έκανε μόνος του την βλακεία αλλά όχι και να μας περνάνε για ηλίθιους...

Σε λίγο θα μας πουν ότι είναι και cavitated η κεραία.

Α ρε βούρδουλα που θέλουν.

Μόνο αν πέσει σε νερό μπορούν να οξειδωθούν μέρη του κινητού εκτός και αν βέβαια είναι κανένα 10 ετίας οπότε δικαιολογείτε.

Α και επειδή δεν εξήγησε κανένας τι είναι οξείδωση... Είναι απλά η διαδικασία που προκαλεί τη σκουριά.

Δημοσ.

Οξείδωση είναι η αντίδραση ενός στοιχείου με το οξυγόνο. Π.χ η σκουριά σε ένα κομμάτι σίδερο.

Πριν 2 χρόνια, είχα πάρει ένα nokia από τον OTE το ανοίγω και πότε πατιόντουσαν τα πλήκτρα πότε όχι. Το πάω στο service (δεν είχε κλείσει 2 ημέρες το τηλέφωνο) και μετά από 2 ημέρες που πήγα να το πάρω μου είπαν πως έχει οξειδώσει και είναι ανεπισκεύαστο... Κι αυτό λόγω του οτι ειχαν πέσει νερά στην πλακέτα......

Τελικά το άνοιξα μόνος μου, είδα οτι το αγώγιμο υλικό κάτω από τα πλήκτρα ήταν όντως σκουριασμένο (όχι από εμένα τουλάχιστον), το έτριψα με λίγο γυαλόχαρτο και από τότε δουλεύει κανονικά το τηλέφωνο.

Δημοσ.

@ALFR3D Μην το κανεις αυτο. Σιγουρα αυτοι εχουν αποδειξεις. Αυτα οτι θελαν να σε ξεφορτωθουν μην τα ακους. Μπορει να το πηρες μια φορα στο μπανιο οταν εκανες ντους και να μπηκαν υδρατμοι. Μπορει να εβραχε και να το επιασες με βρεγμενα χερια. Μπορει να πηγες για καφε και να ακουμπησε στα νερα στο τραπεζι. Χιλιαδες μπορει... Για να σου ειπαν οξειδωση εχουν και φωτο για να σου δειξουν. Και τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι.

@capthookb Μην ξανατριψεις πλακετα με γυαλοχαρτο....

Δημοσ.

για να οξειδωθεί η πλακέτα δεν είναι απαραίτητο να πέσει νερό πάνω, ακόμα και σε θήκη σιλικόνης να είναι η συσκευή, γεμίζει υγρασία..πολλές φορές μου έχουν φέρει συσκευές που η οθόνη είναι γεμάτη υγρασία, ειδικά το καλοκαίρι, με τα ιδρωμένα χέρια, αυτια και μάγουλα (πετσετούλα πριν μιλήσετε στο τηλε :pppppp )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...