DESIGNER Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Γεια σας φιλοι μου! Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει για free hatch patterns για autocad...συγκεκριμενα ψαχνω απεγνωσμενα για πετρινους τοιχους! Εχω ψαξει αρκετα αλλα δεν εχω βρει τον καταλληλο!!
SoTiRiS Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Άμα δεν βρεις κάπου κάτι που να σε καλύπτει, υπάρχει πάντα και η δυνατότητα (ακολουθώντας τις οδηγίες του help του autocad) να φτιάξεις αυτό ακριβώς που θέλεις. το ίδιο ισχύει και για τις γραμμές (για παράδειγμα εγώ έχω φτιάξει μερικές γραμμές για πρανές, ξηρολιθιά, κλπ). Η χαρά της δημιουργίας είναι μεγάλη μόλις καταφέρεις να φτιάξεις κάτι μόνος σου.
DESIGNER Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Φιλε Σωτηρη σ'ευχαριστω για την συμβουλη και συμφωνω απολυτα μαζι σου...αλλα ειμαι σε πολυ περιεργη φαση! Ετοιμαζω την πτυχιακη μου εργασια((που παραδιδω σε ενα μηνα)ενω παραλληλα μαθαινω το Autodesk Architectural Desktop! To autocad το χρησιμοποποιώ αρκετο καιρο αλλα δεν χρειαστηκε ποτε να σχεδιασω δικο μου hatch! Εχω κοιταξει το help αλλα δεν καταλαβα τελικα πως να το κανω
SoTiRiS Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μια λύση ανάγκης, εάν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, είναι να αγοράσεις ένα βιβλίο για το architectural autocad, αυτά συνήθως έχουν συνοδευτικά cd μέσα, και έχουν διάφορα βοηθητικά πράγματα, ένα από αυτά είναι και αρκετά hatch.
Da_rudakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 An theleis rikse mia matia sto http://www.monachos.gr/forum Einai forum gia mixanikous. Olo kai kapoios tha kserei na sou pei,i isos exei kati na sou steilei..
antnatal Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ξέρεις κανένα άλλο forum για μηχανικούς (πολιτικούς πιο πολύ)
DESIGNER Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 basika den eimai mhxanikos....eimai diakosmhtria:)
antnatal Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Το desktop το μαθαίνεις με τη βοήθεια βιβλίου; Αν ναι, με ποιο;
DESIGNER Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Basika me th boitheia tou aderfou mou! Kai exw ena biblio gia palioterh ekdosh!
SoTiRiS Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Το desktop το μαθαίνεις με τη βοήθεια βιβλίου;Αν ναι' date=' με ποιο;[/quote'] Αρχιτεκτομική Σχεδίαση με το Autodesk Architectural Desktop 2006 Χρόνης Λουλάκης http://www.loulakis.gr εκδόσεις κλειδάριθμος από παπασωτηρίου περίπου 80€
SoTiRiS Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 DESIGNER , εάν θυμάμαι καλά τα hatch είναι αρχεία με κατάλληξη .pat Αφού τα βρεις τα βάζεις σε ένα folder και μετά πάς στο autocad...option...files...support file search path και προσθέτεις άλλη μια γραμμή με το path που βρίσκεται ο folder με τα hatches που έχεις φτιάξει από πριν. Μετά όταν θες να βάλεις ένα hatch, πας στο hatch στο autocad, στο type πας στο custom, στο custom pattern πατάς στο κουμπάκι με τις 3 τελείες, σου ανοίγει ένα άλλο παράθυρο (hatch pattern palette), στο οποίο στο tab custom, έχει όλα τα νέα σου hatch με preview.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.