klainmaingr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Φαίνεται παιδί μου η ανοργασμική η γκόμενα ( η combo fembot που λές) Ένα παπαρίζου μάπα - Πετρούλα σώμα νομίζω είναι πιο must και λογικά θα έχει και περισσότερες ορμές : op
Chrisxxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μάπα Έλενας Παπαρίζου πάνω στο σώμα της Eύας Λάσκαρη. Γινόμουν λεσβία στο δευτερόλεπτο. Μετά από αυτό ο κόσμος δεν θα είναι ποτε ξανα ο ιδιος :-D
eSATA Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 ναι καλα..... σας χαλαει το σωμα της Ελενας
Berolinezos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δέν καταλαβαίνω γιατί δέν μπαίνει μιά σειρά απο ονόματα να γίνει ψηφοφορία? 'Ετσι χύμα δέν καταλαβαίνει κανείς ποιά προτιμάτε.
evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 ναι καλα..... σας χαλαει το σωμα της Ελενας ελα ντε:shock: τι ανωμαλοι ανθρωποι που κυκλοφορουν. λοιπον οσοι λετε μαπα ελενα σωμα κατι αλλο, αμα σας την επεφτε να της ριχνατε χυλοπιτα
panos2171 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 ε οχι και δεν ειναι ωραιο το σωμα της Ελενας,μια χαρα ειναι,ουτε αδυνατη ουτε με περιτα κιλα,απλα εχει το φυσικο της στηθος σε αντιθεση με κατι αλλες που τα εχουν κανει τουμπανα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Jesus παίδες. Δεν δικαιούται ο καθένας να χει το δικό του γούστο? Όλοι πρέπει να γουστάρουμε έλενα σκέτη η φαρμάκη αλλιώς είμαστε ντιντήδες? btw,μια χαρά την έχωνα και μόνη της..
freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ αν μου την έπεφτε η Παπαρίζου θα την έστελνα. Παίζει να της έριχνα και μπουκέτο, ή κουτουλιά αν φορούσε τακούνια κι έφτανα. Πάντα με βάση τις φωτογραφίες βέβαια, από κοντά μπορεί να είναι ωραίο γκομενάκι. Και να ντύνεται καλύτερα από τις πίπες που φοράει στις φωτογραφίσεις. Και Φαρμάκη με σακούλα μόνο.
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ αν μου την έπεφτε η Παπαρίζου θα την έστελνα. Και Φαρμάκη με σακούλα μόνο. Oh (s)he's a witch!burn him burn him!=p ελληνικά
Chrisxxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ουτε και 'γω γουσταρω φαρμακη... πολυ πλαστικο για το τιποτα...
eSATA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ αν μου την έπεφτε η Παπαρίζου θα την έστελνα. Παίζει να της έριχνα και μπουκέτο, ή κουτουλιά αν φορούσε τακούνια κι έφτανα. Πάντα με βάση τις φωτογραφίες βέβαια, από κοντά μπορεί να είναι ωραίο γκομενάκι. Και να ντύνεται καλύτερα από τις πίπες που φοράει στις φωτογραφίσεις. Και Φαρμάκη με σακούλα μόνο. τι λεει αυτος ρε !!!! για κοιτα λιγο πιο καλα
Iron_man21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 και η Ελενα και η Ολγα ειναι θεές. και η Τζουλια με την Πετρούλα επίσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.