biscoto Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Η Τζένη Καρέζη. Για την ακρίβεια, είναι το ομορφότερο θηλυκό που αντίκρυσε ποτέ ο πλανήτης, όλες οι υπόλοιπες είναι beta version μπροστά της.ενταξει ειπαμε να το παιξεις alternative αλλα οχι και ετσι +1 παντως αν ηταν στα νιατα της
Typhoon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 +1 παντως αν ηταν στα νιατα της Ε εννοείτε νομίζω ρε συ...καμία από όσες έχουν αναφερθεί δεν θα είναι το ίδιο όμορφη σε 40 χρόνια.
evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 εγώ προφανώς lol τις ντομάτες μετά παιδιά
Harkon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ειρήνη Σκλήβα Ζέτα Μακρυπούλια Κατερίνα Λέχου
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μάπα Έλενας Παπαρίζου πάνω στο σώμα της Eύας Λάσκαρη. Γινόμουν λεσβία στο δευτερόλεπτο.
eSATA Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Mετα την Ελενα το ΧΑΟΣ. @deminho11 καλα και η Χριστινα φοβερο μωρο. +1 :-):-) --------> http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=305 <---------
MiltoZ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Η Τζένη Καρέζη. Για την ακρίβεια, είναι το ομορφότερο θηλυκό που αντίκρυσε ποτέ ο πλανήτης, όλες οι υπόλοιπες είναι beta version μπροστά της. Η Τζένη Καρέζη είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Κατά τ' άλλα όποιος λέει άλλη εκτός από την Όλγα Φαρμάκη είναι ή αδερφή ή αγάμητος ή κομπλεξικός.
klainmaingr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Η λάσκαρη είναι άβυζη και ο (_i_) της είναι μεγαλύτερος απο ότι πρέπει.. Ψάχτο +1 για παπαρίζου πάντως.
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Η λάσκαρη είναι άβυζη και ο (_i_) της είναι μεγαλύτερος απο ότι πρέπει..Ψάχτο Γουότ?!ΟΚ,αν κάναμε παρέα δε θα χτυπούσαμε τις ίδιες γκόμενες. =ρ
Snolly Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά είναι Η ΨΗΦΟΣ. Μία ψήφος λοιπόν και όχι ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΣ. Νταξ μη με ρωτήσετε τι τον έχω τον Παντελή τον Σπασαρχίδη. Καλοπροαίρετα το λέω.
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 ...είναι Η ΨΗΦΟΣ...και όχι ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΣ. Το κουοτάρω γιατί το θέμα είναι τέτοιο, που δύσκολα θα προσέξουν τη συνδρομή σου =ρ
million_voices Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Κατά τ' άλλα όποιος λέει άλλη εκτός από την Όλγα Φαρμάκη είναι ή αδερφή ή αγάμητος ή κομπλεξικός. τοτενες εχουμε γεμισει με αδερφες,αγαμητους και κομπλεξικους εδω μεσα
freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Κορινθίου απ' τις φρέσκιες, κι απ' τις παλιές Έλενα Ναθαναήλ. Ετσι μια ζουμπουρλού και μια σκίνι, για ποικιλία.
klainmaingr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Γουότ?!ΟΚ,αν κάναμε παρέα δε θα χτυπούσαμε τις ίδιες γκόμενες. =ρ Άν κάναμε παρέα μετά θα μου κλαιγόσουνα οτι δεν σε καλύπτει η γκόμενα σου και (πως; ) θα βρείς αφορμή να την χωρίσεις
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Άν κάναμε παρέα μετά θα μου κλαιγόσουνα οτι δεν σε καλύπτει η γκόμενα σου και (πως; ) θα βρείς αφορμή να την χωρίσεις Εφόσον μιλάμε για παπαρίζου-λάσκαρη combo,μόνο αν βαριόταν να συνουσιασθούμε. =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.