liakos356 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Καλό και άγιο το μινάκι, αλλά έκανε το παλιό μου PC να μου ακούγεται σαν ελικόπτερο. Εφόσον λοιπόν δεν μπορούσα να ξεφορτωθώ το Τέρας (καθότι κατεβαστήρι), πήρα το ρίσκο και αποσύνδεσα τα ανεμιστηράκια ! Ρωτάω εσάς: πιο ανεμιστηράκι είναι περισσότερο απαραίτητο. Εκείνο του επεξεργαστή ή του τροφοδοτικού? Μιλάμε για έναν παλιό P2 στα 333 MHz, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα θερμοκρασίας. Περιμένω απαντήσεις ;-)
doomx Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 To anemistiraki tou trofodotikou mallon einai anagkaio. Auto pou tha ekana ego, tha agoraza ena sxetika athoryvo trofodotiko, gia na exo to kefali mou isixo.
liakos356 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 το δοκιμάζω τώρα, αν είναι να καεί, κάηκε... Καιρός για ανανέωση...
morpheas2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Τι εγεινε λοιπον,εε.....???,το εκαψες το μηχανιματακι???? :-D :-D ,για πες μας Φιλικα,Morpheas:)
LL_NEO Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 ξέρεις βέβαια ότι αν κάει ενδέχεται να πάρει και τίποτα άλλο μαζί του στον άλλο κόσμο έτσι;
fireman Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Πώς κάνεις έτσι για μία φωτίτσα κι εσύ? Και εμείς τι θα κανούμε? Κλέφτες θα γίνουμε?? - -
Dangelo Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Εχω P2@200MHZ(για κατεβαστηρι) και εχω βγαλει τον ανεμηστηρα της CPU.και εχω αφησει να δουλευουν 2 80αρηδες(ενας απο μπροστα να βαζει αερα και ενας του τροφοδοτικου) και τους εχω ρυθμισει να δουλευουν στο 5V.Αν αποσυνδεσω τον σκληρο ειναι τελειως αθορυβο!!!Απο θερμοκρασιες κανενα απολυτως προβλημα,ισα ισα που δεν ζεσταινεται και καθολου...
akmakas Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 το δοκιμάζω τώρα, αν είναι να καεί, κάηκε... Καιρός για ανανέωση... Και τα δυο ειναι απαραιτητα θα μπεις σε μπελαδες διοτι αν σου καει το τροφοδοτικο μπορει να παρει φαλαγγι και cpy hd motherboard!!!
TonyMontana Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 ta regulator transistors sta switching power supplies theloun psuksi pws na to kanoume. vevea ena toso palio sustima den "travaei" kai polu alla den paizoume me auta ektos an sou aresei i murwdia tou kamenou ase pou an den ta paiksei kanontas mpam tha ta paiksei siwpila arga i grigora...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.