Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ενεργοποίηση

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,έκανα format τον υπολογιστή μου και όταν πήγα να ενεργοποιήσω τα windiws μέσω internet και μου λέει ότι έχω υπερβει τον αριθμό δυνατών ενεργοποιήσεων με αυτόν τον αριθμό-κλειδί προιόντος.Τι να κάνω?Να συμπληρώσω ότι τα Windows είναι αυθεντικά.

Δημοσ.
Παιδιά,έκανα format τον υπολογιστή μου και όταν πήγα να ενεργοποιήσω τα windiws μέσω internet και μου λέει ότι έχω υπερβει τον αριθμό δυνατών ενεργοποιήσεων με αυτόν τον αριθμό-κλειδί προιόντος.Τι να κάνω?Να συμπληρώσω ότι τα Windows είναι αυθεντικά.

στο δωρεαν τηλεφωνο που παιρνεις για να σου δωσουν το κωδικο παρε και αφου σου πει τις χαζομαρες που λεει περιμενε να σου μιλησει ενας τυπος θα σου πει οτι η υπηρεσια εχει προβλημα η δεν δουλευει και θα σε εξυπηρετησει αμεσως αυτος!

μονο να εισαι κοντα στο pc σου:)

Δημοσ.
Και ποιο ειναι το νουμερο παρακαλω?:D

λοιπον

800-11-43100 βαζεις το κλειδι σου λεει έχεις υπερβει τον αριθμό δυνατών ενεργοποιήσεων με αυτόν τον αριθμό-κλειδί προιόντος περιμενεις μιλας σε εναν τυπο του λες το προβλημα σου και σου δινει αυτος κλειδι

αυτο ειναι ολο

Δημοσ.

Μπορείς να καλέσεις και απ'ευθείας αυτό το νούμερο αρκεί να επιλέξεις ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Ρε παιδιά δηλαδή αυτό το κλειδί που έχω πάνω στον υπολογιστή μου είναι άχρηστο τώρα πια?

Δημοσ.

οχι βεβαια φιλε μου φυσικα και ειναι χρησιμο.

λοιπον επειδη σε βλεπω λιγo μπερδεμενο...

ειναι αλλο ο κωδικος ενεργοποιησης(activation key) και αλλο ο κωδικος εγκαταστασης(cd key)

οταν κανεις format στο pc σου και στη συνεχεια εγκαταστησεις τα windows

θα σου ζητηθει αυτο το cd key το οποιο γραφει πανω το pc σου.αυτο θα ζητηθει κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης των windows.

Δημοσ.

Α...κατάλαβα.Δηλαδή όταν εγκαταστώ τα windows θα βάζω το κλειδί που έχει πάνω ο υπολογιστής μου και όταν πάω να κάνω ενεργοποίηση θα βάζω αυτό που θα μου δώσει αυτός από την εξυπηρέτηση.Σωστά?

Δημοσ.

Α..παιδιά,το κλειδί που θα μου δώσει αυτός που θα πάρω τηλ,θα το χρησιμοποιήσω και την επόμενη φορά που θα κάνω ενεργοποίηση ή ισχύει μόνο για μια φορά?

Δημοσ.

Α,ok.επειδή αυτές τις μέρες θα ξανακάνω format δεν θα κάνω ενεργοποίηση.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...