Προς το περιεχόμενο

PS2, DSL και δικτύωση

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
e koita an to pc sou exei IP 192.168.1.1 bale sto ps2 IP 192.168.1.2 kai default gateway 192.168.1.1 nomizw oti 8a pai3ei mia xara a tickare kai sto pc ti share internet connection ;)

Aπορία:

Στο PS2 πως ακριβώς θα βάλω αυτή τη ρύθμιση; Από το μενού του παιχνιδιού που υποτίθεται θα παίξω online? Ή μήπως υπάρχει CD ρυθμίσεως της κάρτας δικτύου;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
αν βημα βημα τα παιρναμε με τη σειρα θα σου λεγα τα ουσιαστικα....

Ωραία, αυτό θέλω κι εγώ. Κάνε ένα κόπο ντε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Turn on the PS2 and then proceed to insert the Network Start-Up disk...

Τι ειν' τούτο ρε παίδες; Δεν έχω τέτοιο πράγμα. Που θα βρω τέτοιο;

Δημοσ.

An den mporeis na ri8miseis Gateway sto PS2 sou tote de mporeis.

Apo PS2 den kserw alla des ligo sta manualls. anaferei kapou mipws exei kapio default IP i energopihmeno to DHCP?

An den ri8miseis kapou ton Gateway sto PS2 i kapio DNS tote den mporeis na to kaneis aposo katalavenw :?

Επισκέπτης
Δημοσ.

%#$!#%$ SONY

To PS2 slim είναι καινούργιο. Κάπου μέσα στο κουτί είχε ένα χαρτί στο οποίο συμπλήρωνες τα πραγματικά σου στοιχεία για να σου στείλουν κάποιο CD.

Θεώρησα ότι μάλλον ήθελαν να πάρουν τα στοιχεία μου και ότι αν ήταν τόσο απαραίτητο αυτό το CD θα το είχε η συσκευασία.

Να τα πάρω εντελώς τώρα ή αργότερα; Πλήρωσα για μία κάρτα δικτύου που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αν δεν δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία; Τι σόϊ πατέντες είναι αυτές; Δηλαδή με την ίδια λογική θα αγόραζα πχ το CD του Παπακωνσταντίνου αλλά δεν θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω αν δεν έδινα τα στοιχεία μου. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι δεν έχει τίποτα. Διάβασα όμως λεπτομέρειες:

Ναι μεν το slim έχει κάρτα δικτύου, για να "παίξει" όμως σου στέλνει το δισκάκι η SONY. Αφού θέλει να μας κάνει την ζωή δύσκολη και αφού θέλει τα στοιχεία μας για άγνωστους λόγους, πάω να παίξω κι εγώ Call of duty online στο pc. Σιγά μην τους δώσουμε και αριθμό ταυτότητας.

Δεν ξανασχολούμαι και τέλος.

Δημοσ.

το network startup disc δεν ειναι παντα απαραιτητο.για ποιο game το θες? στο Pro evo 5 παντως οταν πηγαινες να μπεις ονλαιν εφτιαχνε μονο του τα settings.δε νομιζω να ναι τοσο .....στην ουσια το δισκακι αυτο τα κανει save στην memory card .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φιλαράκι τσάκωνα αυτή είναι η πιο σημαντική πληροφορία που έδωσες.

Για το λόγο ότι το PRO EVO 5 θέλω να παίξω.

Δημοσ.

χαιρομαι.....οσο για το λινκ του φιλου πιο πανω καταλαβες πιστευω τι εννουσα.τα αυτονοητα που ειπες πως τα χεις κανει και δεν μπηκα σε λεπτομερειες.

τωρα για το προ 5 σιγουρα τα κανει αυτοματα δοκιμασμενο 100% (το δισκακι το χω απλα βαριομουν να ψαξω και τα κανε μονο του.....)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ρε μαγκες , εχω το Playstation2 το παλιο (το χοντρο) και θελω να το συνδεσω online. εχω επισης και ενα Desktop (win 98) με cable συνδεση στο internet αλλα νομιζω πως δεν μπορει να βοηθισει. τι να κανω και τι πρεπει να αγορασω για να το συνδεσω???? SOS SOS SOS

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...