Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Aντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Έχω το PS2 slim, φυσικά με κάρτα δικτύου. Έχω και ένα laptop επίσης με κάρτα δικτύου. Αλλά και ένα modem Sagem 840 το οποίο είναι USB. To PS2 δεν υποστηρίζει απευθείας δικτύωση με USB παρά μόνο με καλώδιο δικτύου. Επίσης το ps2 δεν έχει σκληρό-λειτουργικό σύστημα. Απ' ότι πήρα μια ιδέα ίσως να μπορώ να συνδέσω το ps2 με τον υπολογιστή και να μοιραστεί την ίντερνετ σύνδεση με αυτόν, ώστε να μπορέσω να παίξω online. Ξέρει κανείς πως ακριβώς γίνεται αυτό; Και λέω "ακριβώς" γιατί βρήκα ένα τόπικ το οποίο όμως λέει αοριστίες. Παρακαλώ ας απαντήσει όποιος ξέρει στα σίγουρα.
KenZone Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 mipws na ri3eis ena mati edw ? http://www.digitmag.co.uk/forums/msgs.cfm?msg=3028&forum=2&tz=-60
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ευχαριστώ φίλε μου που σπατάλησες από το χρόνο σου προσπαθώντας να βοηθήσεις. Το πρόβλημα είναι ότι και στο συγκεκριμένο φόρουμ κάνουν το ίδιο: "αγόρασε, αγόρασε, αγόρασε, αγόρασε". Ευχαριστώ με το καταραμένο ΡS, αλλά δεν θα αγοράσω τίποτα. Ούτε router, ούτε άλλο modem, μα το Θεό ούτε ledάκι. Έχω αυτά, αν γίνεται έχει καλώς, αν δεν γίνεται να πάνε να πνιγούνε.
Daredevil Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 file mou den nomizw oti xrieazete na agoraseis kati an sundesei to ps2 sthn karta dyktiou tou pc kai kaneis ena dyktiaki sto opoio 8a epitrepeis to internet connection sharing den nomizw na xreiazese tpt allo
KenZone Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ευχαριστώ φίλε μου που σπατάλησες από το χρόνο σου προσπαθώντας να βοηθήσεις.Το πρόβλημα είναι ότι και στο συγκεκριμένο φόρουμ κάνουν το ίδιο: "αγόρασε' date=' αγόρασε, αγόρασε, αγόρασε". Ευχαριστώ με το καταραμένο ΡS, αλλά δεν θα αγοράσω τίποτα. Ούτε router, ούτε άλλο modem, μα το Θεό ούτε ledάκι. Έχω αυτά, αν γίνεται έχει καλώς, αν δεν γίνεται να πάνε να πνιγούνε.[/quote'] sorry p dn se voi8isa ... alla apo ps2 kai networks pasxw .. mipws an apeu8in8eis se ena katallilo forum tou styl http://www.ps2-scene.org ? nomizw ekei 8a uparxoun perissoteroi na sou poun ..
tsakonas Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 sto router kolises?? to pc sou borei na doulepsei kai san router.tha sindeseis me crossover kalwdio to pc sou me to PS2 kai fisika tha xeis rithmisei to pc na kanei internet connection sharing OLES tis epiloges pou exei tickare tes kai firewall off.... to laptop sou ennow... to modem panw tou me usb k to PS2 kotsarismeno sthn ethernet...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Φιλαράκι tsakona στην θεωρία όλα εύκολα είναι, και αυτό που μου λες το έχω... φανταστεί. Είμαι ξεκάθαρος από την αρχή: θέλω κάποιον να μου πει ακριβώς πως θα το κάνω. Με λεπτομέρειες. Υ.Γ Μη μου πεις για το "οικιακό δίκτυο wizard", απλώς γιατί κάτι τέτοιο φυσικά και το δοκίμασα. Δεν κάνει τίποτα. Δεν υπάρχει δίκτυο.
Daredevil Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 ebales tis swsters ry8miseis sto ps2? default getway thn ip tou pc?
tsakonas Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Φιλαράκι tsakona στην θεωρία όλα εύκολα είναι' date=' και αυτό που μου λες το έχω... φανταστεί. Είμαι ξεκάθαρος από την αρχή: θέλω κάποιον να μου πει [b']ακριβώς[/b] πως θα το κάνω. Με λεπτομέρειες. Υ.Γ Μη μου πεις για το "οικιακό δίκτυο wizard", απλώς γιατί κάτι τέτοιο φυσικά και το δοκίμασα. Δεν κάνει τίποτα. Δεν υπάρχει δίκτυο. μακαρι να βρεις καποιον που το χει κανει ακριβως................ αν και ειμαι σιγουρος γιατι το χα κανει παλαιοτερα απλα τα υπολοιπα τα θεωρησα δεδομενα οπως wizards κλπ................ Υ.Γ ενα hub απλο κανει 15 ευρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 ebales tis swsters ry8miseis sto ps2? default getway thn ip tou pc? Mπράβο. Αυτά θέλω να μου πείτε.
Daredevil Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 e koita an to pc sou exei IP 192.168.1.1 bale sto ps2 IP 192.168.1.2 kai default gateway 192.168.1.1 nomizw oti 8a pai3ei mia xara a tickare kai sto pc ti share internet connection
tsakonas Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 και πολλα σου ειπαμε μου φαινεται....αλλη ορεξη δεν εχουν τα παιδια να ασχολουνται με ειρωνες σαν και εσενα.....το troubleshooting παει βημα προς βημα ....
tsakonas Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 και στο ξαναλεω ξερω ΑΚΡΙΒΩΣ πως γινεται και το κανα πριν απο λιγο για να σιγουρευτω.....και φυσιικα δουλευει μια χαρα.....
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Φίλε τσάκωνα δεν ειρωνεύτηκα κανέναν ούτε έχω διάθεση για τσακωμούς. Εξ αρχής ζήτησα κάποιον άνθρωπο να μου περιγράψει βηματικά τις κινήσεις της δημιουργίας δικτύου, καθότι βρήκα παρόμοια post τα οποία δεν έλεγαν τίποτα, όπως τίποτα ουσιαστικό δεν λες κι εσύ. Το ότι μπορώ να κάνω δίκτυο -χαίρω πολύ- το ξέρω. Το ότι μπορώ να αγοράσω hub και αυτό το ξέρω. Το ότι έκανες εσύ δίκτυο με αφήνει παγερά αδιάφορο, καθότι δεν μου χρησιμεύει ούτε με βοηθά σε κάτι. Σκέψου ότι και κάποιος άλλος θα έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα, θα βρει αυτό το post, και θα διαβάζει ένα τσάκωνα που στην ουσία δεν λέει τίποτα. Ευχαριστώ τον φίλο Daredevil που μου είπε κάτι ουσιαστικό. Ευχαριστώ και τον φίλο ΚenZone που έκανε τον κόπο να μου δώσει links.
tsakonas Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 αν βημα βημα τα παιρναμε με τη σειρα θα σου λεγα τα ουσιαστικα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.