apoikos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Γιατί το kopete είναι επίσης μέρος του kdenetwork, το οποίο έχεις ήδη εγκατεστημένο στο σύστημά σου. Γενικά το pacman δεν αφήνει κανένα πακέτο να αντικαταστήσει αρχεία εκτός από τα δικά του. Αν είσαι σίγουρος ότι θες να βάλεις το kopete πάνω από αυτό του kdenetwork, δώσε και ένα -f στον pacman. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Γιατί το kopete είναι επίσης μέρος του kdenetwork, το οποίο έχεις ήδη εγκατεστημένο στο σύστημά σου. Ναι, το είδα με pacman -Qo /opt/kde/bin/kopete Γενικά το pacman δεν αφήνει κανένα πακέτο να αντικαταστήσει αρχεία εκτός από τα δικά του. Αν είσαι σίγουρος ότι θες να βάλεις το kopete πάνω από αυτό του kdenetwork, δώσε και ένα -f στον pacman. Το ξέρω ότι με το -f θα μου το κάνει. Είμαι όμως σίγουρος ότι το θέλω;;;... Θα "πάθουν κάτι" τα υπόλοιπα στοιχεία του kdenetwork; Μοιράζονται τίποτε βιβλιοθήκες; Στο Aur από το οποίο το κατέβασα δεν έλεγε κάτι περίεργο... Safe το είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Στα http://www.archlinux.org http://aur.archlinux.org http://bbs.archlinux.org http://wiki.archlinux.org μπορείτε να μπείτε; Από χθες δεν μπορώ να μπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Ναι, κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 κανονικά... και χθές μπήκα και btw αισθάνομαι λίγο ηλίθιος που το λέω αλλά δεν καταλαβαίνω τις διαφορές abs & aur, όπως δεν καταλαβαίνω και το πως δουλεύουν...! και θυμάμαι ότι παλιότερα είχα δουλέψει το abs αλλά για κάποιο λόγο μου φαντάζει σαν βουνό τώρα (ρε λέτε να γέρναω??? ή αυτό ή ξαφνικά έχω λιγότερο ελεύθερο χρόνο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Ok, μάλλον έφταιγε ο dns του provider μου. Τώρα έχω το εξής πρόβλημα: Μετά το τελευταίο μου pacman -Syu όταν προσπαθώ να ανοίξω την τοποθεσία system:/media παίρνω το παρακάτω μήνυμα: KDE mediamanager is not running. Όταν προσπαθώ από το Control Center > KDE Components > Service Manager να ξεκινήσω το service παίρνω Unable to start service. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Μάλλον κάτι φταίει με τον hal ή τον dbus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Βρήκα μία προηγούμενη έκδοση του dbus dbus-0.61-3.pkg.tar.gz. Αφού έκανα το αρχείο extract από τον φάκελο lib αντέγραψα τα ακόλουθα αρχεία: > libdbus-1.a libdbus-1.so libdbus-1.so.2 libdbus-1.so.2.0.0 libdbus-glib-1.a libdbus-glib-1.so libdbus-glib-1.so.2 libdbus-glib-1.so.2.0.0 libdbus-qt-1.a libdbus-qt-1.so libdbus-qt-1.so.1 libdbus-qt-1.so.1.0.0 και τα επικόλλησα στον φάκελο /usr/lib/ χωρίς όμως να αντικαταστήσω αρχεία που προϋπήρχαν. Μετά το πρόβλημα λύθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cleric Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 εβαλα το arch απο την αρχη στο δευτερο πισι που εχω και μετα απο ενα pacman -Syu που εκανα για να ενημερωθουν τα βασικα πακετα κλεινω το πισι για να κανω μια αλλη δουλεια και το ανοιξα πριν λιγο... ομως μου βγαζει το εξης μηνυμα λαθους: atkbd.c: Spurious ACK on isa0060/serio0. Some program might be trying access hardware directly. και το βγαζει συνεχεια χωρις να σταματαει... και κατα διαστηματα αλλαζει και δειχνει αυτο: atkbd.c: Spurious NAK on isa0060/serio0. Some program might be trying access hardware directly. καμμια ιδεα τι παιζει? και τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cleric Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 οκ βρηκα τι φταιει απο το φορουμ της διανομης... http://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?t=28006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 θα σου πρωτίνω να δουλέψεις την v0.8alpha ή την 0.7.2 newisos, όχι αυτές που υπάρχουν στους ανα το κοσμό mirrors info: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=171376 ότι άλλο just ask o kernel 2.6.19 έφερε πολλές αλλαγές, και η 0.8 φροντίζει να φτιάχνει τα configurations files σωστά για χρήση με τον 2.6.19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cleric Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 οκ ... μια ερωτηση τοτε.... με την αναβαθμιση των πακετων με πακμαν οταν ξεκιναω πλεον το πισι μου γραφει οτι ειναι εκδοση 0.8 ....ειναι το ιδιο σαν να ειχα βαλει την 0.8 εκδοση απο σιντι ή υπαρχει διαφορα ως προς την δομη φακελων ή αρχειων ρυθμισεων? με λιγα λογια μου προτεινεις να ξαναβαλω την 0.8 απο σιντι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 οκ ... μια ερωτηση τοτε.... με την αναβαθμιση των πακετων με πακμαν οταν ξεκιναω πλεον το πισι μου γραφει οτι ειναι εκδοση 0.8 ....ειναι το ιδιο σαν να ειχα βαλει την 0.8 εκδοση απο σιντι ή υπαρχει διαφορα ως προς την δομη φακελων ή αρχειων ρυθμισεων? με λιγα λογια μου προτεινεις να ξαναβαλω την 0.8 απο σιντι? Θα σου προτεινα να διαβασεις το 1ο ποστ εδω που εξηγει πολυ καλα τι συμβαινει με την αριθμηση των εκδοσεων του Archlinux. κ μια ερωτηση απο εμενα: Ενω γραφω/διαβαζω/κτλ κανονικα Ελληνικα, εχω ενα attachment σε e-mail κειμενο του word του οποιου το ονομα ειναι γραμμενο με ελληνικους χαρακτηρες. Το κανω save για να το ανοιξω κ βλεπω οτι το σωζει με τους περιεργους κινεζικους χαρακτηρες, οπως φαινεται παρακατω. Να πω οτι στο thunderbird, ως attachment το διαβαζω κανονικα το ονομα. Μονο οταν κανω το save εμφανιζεται οπως παρακατω. Αποτελεσμα ... οταν παω να το ανοιξω μου λεει >Ξ˜Ξ•Ξ£Ξ— Ξ›Ξ•ΞšΞ�ΞŸΞʽΞʽ Ξ™ΞʽΞ�ΞʽΞ™ΞšΞ—Ξ£ Ξ¦Ξ�Ξ£Ξ™ΞšΞ—Ξ£ Ξ ΞʽΞ�. ΙΩΞʽΞ�Ξ�Ξ™Ξ�Ξ©Ξ�.doc does not seem to exist anymore καμια ιδεα? ευχαριστω κ καλη χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Προφανώς η κωδικοποίηση που έχει το αρχείο δεν είναι συμβατή. Κάνε ένα search, νομίζω ότι ο nske είχε προτείνει ένα κολπάκι σε παρόμοιο πρόβλημα που αντιμετώπιζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 οκ ... μια ερωτηση τοτε.... με την αναβαθμιση των πακετων με πακμαν οταν ξεκιναω πλεον το πισι μου γραφει οτι ειναι εκδοση 0.8 ....ειναι το ιδιο σαν να ειχα βαλει την 0.8 εκδοση απο σιντι ή υπαρχει διαφορα ως προς την δομη φακελων ή αρχειων ρυθμισεων? με λιγα λογια μου προτεινεις να ξαναβαλω την 0.8 απο σιντι? pleon ola ta updated Arch systems lene 0.8 Voodoo sto booting, kai einai to idio san na eixes valei thn 0.8 apo cd (ayto einai to rolling distro) sou protino na valeis thn 0.8 apo to cd giati kanei kalytero auto-configuration oson afora ton kernel 2.6.19 alla efoson exeis idi egkatesthmeno to Arch, giati na kaneis setup apo thn arxh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Προφανώς η κωδικοποίηση που έχει το αρχείο δεν είναι συμβατή. Κάνε ένα search, νομίζω ότι ο nske είχε προτείνει ένα κολπάκι σε παρόμοιο πρόβλημα που αντιμετώπιζα. Thanks ... το βρηκα αυτο που λες αλα δεν μπορω να κανω τπτ. Ειναι ετσι γραμμενο το ονομα που δεν μπορω να το αγγιξω το αρχειο. Δοκιμασα κ σαν root να το κανω delete αλλα παιρνω συνχεια το ιδιο μηνυμα οτι το αρχειο δεν υπαρχει. Υπαρχει κατι αλλο ή θα μεινω για παντα με αυτη τη μ@λ@κι@??? thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.