Arxon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Έχουν ξαναγίνει παρόμοια σκηνικά στο παρελθόν. Ως συνήθως όλα θα ξεχαστούν σύντομα και θα τραβήξουμε με περηφάνια για νέα καραγκιοζιλίκια. σωστος...τα ιδια συνεχεια...
christos_0b Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Την αλλη τεταρτη θα ξερουμε οριστικα τι θα γινει με την FIFA. Οσο για την Ιταλια πιστευω οτι οσο καλυτερα παει(αν το παρει η οχι δλδ) τοσο χειροτερη θα ειναι και η αποφαση για τους συλογους(και καλυτερη για τον Ολυμπιακο αν πανε ολα καλα με την FIFA την Κυβερνηση(πολιτεια υποτιθεται)και την ΕΠΟ).Παντως αν αποκλειστουμε απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις(λιγο απιθανο)δεν νομιζω η ΝΔ να εχει καλη τυχη στις επομενες εκλογες οποτε θα "κουνηθει" και λιγακι ο Ορφανος για να ισιωσοyν τα πραγματα και να "τραβήξουμε με περηφάνια για νέα καραγκιοζιλίκια" οπω πολυ σωστα το εθεσε ο kadinsky.
Arxon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ηδη το παλευουν για να σωσουν την πατατα που εχει κανει ο Ορφανος
Kandinsky Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Αποδέχθηκε λέει ο δικηγόρος της Γιούβε τον υποβιβασμό στη Serie B λέγοντας ότι "η Γιουβέντους θεωρεί σωστή αυτή την ποινή". Για να δούμε. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο κυριακάτικος τελικός...
greekboy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ναι ρε γαμωτο...αρχιζει σιγα σιγα και χανεται ο Ζε Ρομπέρτο....
Arxon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ε αναμενομενο ηταν με την ξεφτυλα που παθαμε σαν χωρα...
Bougas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 επιμενω,πως απο του τα σκασει ο κροκους,θα ερθει πετωντας. τι περιμενετε ομως απο τον σωκρατη?εδω κανει παζαρια να κατεβασει την προσφορα για σεζαρ απο 1.1 στο 1 εκατ.
virgo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 επιμενω' date='πως απο του τα σκασει ο κροκους,θα ερθει πετωντας.τι περιμενετε ομως απο τον σωκρατη?εδω κανει παζαρια να κατεβασει την προσφορα για σεζαρ απο 1.1 στο 1 εκατ.[/quote'] μου εξηγει καποιος γιατι εχουμε μεινει κολλημενοι στον Σεζαρ?Διαφασα στον πρωταθλητη[που ολοι ξερουμε οτι ειναι ταγμενος στον Ολυμπιακο]οτι ο Σεζαρ δεν ειναι και κανενα παιχτρονι που να βιαζομαστε μην μας φυγει κιολας...
tzinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 εεχμμμ ζε ρομπερτο χανετε αλλα αμα ειναι αληθεια οσα λενε για μαρτσελινιο στο καλο να παει ο ζε!!!!! Ειναι παικταρα και εχει κσελασποσει την χερτα απειρες φορες. Πιστευο ειναι καπου 4ρτη με 5τη επιλογη στη θεση του για την εθνικη, πχ δηλαδη δεν πεζει κακα, ζουνινιο και ρικαρντινιο, ο μαρτσελινιο θα ναι απο τους προτους που θα καλεσουν. Ειναι διεθνης, και 31 χρονον μονο, δηλαδη 2 γεματα χρονια καλης μπαλας σιγουρα και κανα δυο ακομα για τα ενσημα. Μου φανηκε περιεργο που φευγει απο την χερτα και δεν πεφτουν αλλοι γερμανικοι συλλογοι πανο του να τον παρουν. Δηλονει οτη θελει να ερθει ολυμπιακο! για να δουμε, μακαρι να ναι αυτο το μπαμ του κοκαλη.
akis401 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 εεχμμμ ζε ρομπερτο χανετε αλλα αμα ειναι αληθεια οσα λενε για μαρτσελινιο στο καλο να παει ο ζε!!!!! Ειναι παικταρα και εχει κσελασποσει την χερτα απειρες φορες. Πιστευο ειναι καπου 4ρτη με 5τη επιλογη στη θεση του για την εθνικη, πχ δηλαδη δεν πεζει κακα, ζουνινιο και ρικαρντινιο, ο μαρτσελινιο θα ναι απο τους προτους που θα καλεσουν. Ειναι διεθνης, και 31 χρονον μονο, δηλαδη 2 γεματα χρονια καλης μπαλας σιγουρα και κανα δυο ακομα για τα ενσημα. Μου φανηκε περιεργο που φευγει απο την χερτα και δεν πεφτουν αλλοι γερμανικοι συλλογοι πανο του να τον παρουν. Δηλονει οτη θελει να ερθει ολυμπιακο! για να δουμε, μακαρι να ναι αυτο το μπαμ του κοκαλη. Καλός, αλλά άμα φύγει Βραζιλία ξεχνάει να γυρίσει....και δύσκολος χαρακτήρας. Γι'αυτό όλες οι Γερμανικές ομάδες κάνουν πίσω.
tzinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 λολ καλα την ψιλιαστικα οτη κατι δεν παει καλα. Μου φανηκε αδυνατον να μην εχει πολλες προτασεις προτοκλασατον ομαδον και να θελει ολυμπιακο. Παντος ο ολυμπιακος τους βραζιλιανους τους "σκλαβονει" μπορο να πο, διοτη γουσταρουν την υπερβολικη αποθεοση που βρισκουν στο ελλαντα και κολανε, αρα ισος και να μπορουμε να τον κουμανταρουμε. Ενο οι αφρικανοι κοκινοκοληδες πιθηκοι δεν καταλαβενουν απο αυτα και ολο παραπονα και πορβληματα ειναι.
Kandinsky Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Εμένα με αγριεύει ολίγον το γεγονός ότι ο Σόλιντ θέλει -λέει- διακαώς τον Σέζαρ για να δέσει την άμυνα. Δεν ξέρω.....
sniper_206 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Για να το λέει πιστεύω ότι κάτι παραπάνω από μας θα ξέρει... Τώρα τι να πω, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό Αυτός ο Μαρτσελίνιο όντως είναι παιχτούρα αλλά δε νομίζω να ευσταθούν και πολύ τα δημοσιεύματα που διαβάζουμε...
christos_0b Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Ενο οι αφρικανοι κοκινοκοληδες πιθηκοι δεν καταλαβενουν απο αυτα και ολο παραπονα και πορβληματα ειναι. Κοιτα ο Τουρε ειπε τα απειρα(καλα) για τον κοσμο του ολυμπιακου.Ειναι ισως το μονο που γουσταρει πλεον στον ολυμπιακο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.