Arxon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 η Μιλαν ειναι λιγο δυσκολο να πεσει. Μακαρι να τον αφησει γιατι απο την στιγμη που θα πει οτι τον θελει αυτοματα θα πει το ναι αυτος
greekboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 μην εισαι και τοσο σιγουρος...εγω πιστευω οτι προταση σαν του Ολυμπιακου δεν θα παρει....εκτος αν παιξει ρολο μονο και μονο το ονομα Μιλαν
Arxon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 ετσι θελω να πιστευω και εγω φιλε μου και παλι καλα που βοηθαει ο Ριμπο. Αλλα καπου διαβασα σημερα οτι και μικροτερη να ειναι η προσφορα της Μιλαν θα παει στην Μιλαν.
akis401 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Αυτό που κυκλοφορεί πολύ είναι πως θα πέσει η Γιουβε, -20 η Μίλαν και κάτι ψηλά μείον Φιορεντίνα και Λάτσιο....πάντως καλό θα είναι να έρθει στην Ελλάδα γιατί θα ανεβάσει γενικά το επίπεδο, πριν μια βδομάδα πάντως στο Γερμανικό τύπο κυκλοφορούσε ότι έχει κλείσει σχεδόν στον Ολυμπιακό. Μακάρι να μην άλλαξε γνώμη γιατί κακά τα ψέματα, αν τον ζητάει και η Μίλαν σκούρα τα πράγματα. Πάντως αν όντως φάει -20 σημαίνει αυτόματα 2 χρόνια εκτός απο CL και αυτό είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Αναμαίνουμε! Αν και όπως είπα δεν υποστηρίζω καμια "μεγάλη" ομάδα θα χαρώ να τον δω στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Άσχετο με το θέμα...ο Κυργιάκος έκλεισε στην Eintracht Frankfurt.
Arxon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 δεν λες παλι ευτυχως που εκλεισε εκει γιατι αν ερχοταν στον πειραια σε 4 στρατοπεδα θα χωριζομασταν οι Ολυμπιακοι
akis401 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 δεν λες παλι ευτυχως που εκλεισε εκει γιατι αν ερχοταν στον πειραια σε 4 στρατοπεδα θα χωριζομασταν οι Ολυμπιακοι Ta 2 τα καταλαβαίνω(αυτοί που το θέλουν και αυτοί που δε τον θέλουν) Τα άλλα δυο? Πέρα από τη πλάκα δεν τον παρακολούθησα ιδιαίτερα να ξέρω τι έκανε στη Σκωτία, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τον εκθίαζε την πρώτη χρονιά, ο ΜΑκ Λις, ή πως αλλιώς λέγεται(λεγόταν?) ο προπονητής της Ρέιντζερς. Θα δούμε τι ψάρια θα πιάσει με τον Αμανατίδη μαζί , θα παίξει και ΟΥΕΦΑ. Μια και το ανέφερα(αν δεν είναι εκτός τόπικ) ενδιαφέρθηκε ποτέ ο Ολυμπιακός για Αμανατίδη? Ξέρει κανείς? Δεν νομίζω σε μια μικρομεσαία ομάδα στη Γερμανία να βάζει 10+ γκολ το χρόνο, να είναι από τους καλύτερους και να είναι τυχαίο....
christos_0b Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Εγω ευχομουν να μην επαιζε πολυ καλα ο ze roberto στο mundial για να τον παιρναμε Τωρα ευχομαι να πεσει η milan Να δουμε τι θα γινει αν κ οικονομικα απ'οτι ακουω καμια "μεγαλη" ομαδα δεν προκειται να του δωσει παραπανω.... Κατι ασχετο : Πραγματικα χαιρομαι που ο Βαζελος θα εχει κ αυτος δικο του γηπεδο συντομα να ανεβει λιγο η εικονα μας σαν χωρα/πρωταθλημα κ σιγα σιγα να κανουμε κ κανα euro/mundial.
Kandinsky Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Πραγματικα χαιρομαι που ο Βαζελος θα εχει κ αυτος δικο του γηπεδο συντομα να ανεβει λιγο η εικονα μας σαν χωρα/πρωταθλημα κ σιγα σιγα να κανουμε κ κανα euro/mundial. Εύχομαι πραγματικά να σκέφτονταν έτσι όλοι οι οπαδοί...
Arxon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 ολες οι ομαδες θα ηταν καλο να ειχανε το δικο τους γηπεδο. Αυτο θα σημαινε και χρηματα στα ταμεια των παε, που θα σημαινε επενδυσεις μεγαλυτερες. Ολες οι μεγαλες ομαδες στην Ευρωπη εκμεταλευονται το γηπεδο τους και οχι μονο,μελη,μπουτικ κ.α. . Εχουν εσοδα και επενδυουν.
Arxon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 τωρα με τη Φιφα οχι αντικαταστατη δεν θα εχουμε αλλα θα φυγει και ο Ριμπο.Τι να κατσει να κανει εδω?Να παιζει στο Ελληνικο πρωταθλημα?
Kandinsky Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δε νομίζω ότι θα ισχύσει τελικά τίποτα απ' όλα αυτά. Πολιτικά παιχνίδια είναι και όλο και κάποια φόρμουλα της τελευταίας στιγμής θα βρεθεί. Αν τώρα δε βρεθεί, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το τί θα συμβεί μια και έχει να πέσει πολύ ξύλο...
Arxon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 kandinsky και εγω το ιδιο θελω να πιστευω αλλα η φιφα δεν ειναι σαν την Ελλαδα...οταν αποφασιζει κατι παει και τελειωσε
akis401 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Το ίδιο λέω κι εγώ, δεν είναι όλοι σαν εμάς. Άμα πούνε κάτι πάει και τελείωσε, πάντως αν είδα καλά το πρωί(με τη τσίμπλα στο μάτι στην ΝΕΤ, τρέχανε κάτι ειδήσεις τρέιλερ) από σήμερα μπαίνει στη βουλή για ψήφισμα/αλλαγή του νόμου. Μέχρι 15 Ιουλίου αν δε κάνω λάθος έχουμε διορία. Αν και δεν κατάλαβα καλά περί τίνος πρόκειται.....Να ελέγχονται οι ομάδες από την ΕΠΟ ή να είναι αυτόνομες? Κάτι τέτοιο(το ένα από τα 2) δεν παίζει?
Arxon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 το θεμα ειναι οτι εχουμε γινει ξεφτυλα παγκοσμιως και μας κραζουν ολες οι ξενες εφημεριδες. Ετσι οπως τα κανανε αν υπηρχε μια μικρη ελπιδα να ερθει καποιος μεγαλος παικτης παει και αυτη! Η κοντρα πολιτειας και επο ειναι αυτη που τα εφτασε εδω τα πραγματα.
Kandinsky Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Έχουν ξαναγίνει παρόμοια σκηνικά στο παρελθόν. Ως συνήθως όλα θα ξεχαστούν σύντομα και θα τραβήξουμε με περηφάνια για νέα καραγκιοζιλίκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.