KaizerSoze Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μεγαλη παικτουρα ο Νεντβεντ τι θα τον κανετε δεν ξερω στα 34 του με την εννοια οτι δεν πονατε εκει.Σαν και μας που θελουμε Σαβιολα για να παιζουμε παλι με Βυντρα και Σεριτς πισω
GMXL1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Και όσο κι αν δεν πηγαίνω τον Δημητράκη τον Ελέ' date=' λόγω της κλίκας και για το στυλάκι του, κι αυτός δεν έτυχε σωστής αντιμετώπισης.[/quote'] Διαφωνώ σε αυτήν την άποψη γιατί ο Δημητράκης έτυχε της καλύτερης αντιμετώπισης από όλους όσους έχουν περάσει. Ήταν ο μονάδικός παίχτης που ο πρόεδρος αγκάλιαζε με τόση θέρμη και του προσέφερε την στήριξη πάντα όταν την χρειαζόταν. Όσο για την κλίκα του καφέ, άσε κάθε φορά που πέρναγα από τον Αχινό στην Ζέα εκεί ήταν αντί να είναι στην προπόνηση.
Kandinsky Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Eννοούσαν τον τρόπο που έφυγε. Κάτι ανάλογο με τον Αντωνάκη στον ΠΑΟ...
Arxon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Αναγνωρίζω φίλε το τί έχει προσφέρει ο Σωκράτης στον Ολυμπιακό μια και τον έβγαλε από πολλά προβλήματα. Το θέμα είναι ότι ο Σωκράτης' date=' όσο κι αν το θέλει, Γουλανδρής δεν είναι γιατί βάζει τον εαυτό του και την προβολή του πάνω απ' τον Ολυμπιακό. Ο Τζιοβάνι, για 2 τουλάχιστον χρόνια (και λίγα λέω) περπατούσε αλλά ήταν ακλόνητος. Αλλά άσε τον Τζιοβάνι, πες ότι εκεί είμαι προκατειλημμένος. Ο Γεωργάτος? Τί αλλαξοκωλιές έκανε ο Κοκ με την Ίντερ και τώρα δεν τον διώχνει με τίποτα που κι αυτός 2 χρόνια τώρα δεν υπάρχει και αποτελεί μαύρη τρύπα στην άμυνα? Υπάρχουν χρεωστούμενα? Δεν έχει τραβήξει το αυτί σε κανένα κωλοπαίδι που ζημίωσε την ομάδα. Ούτε στο Χούτο που τον χρυσοπληρώσαμε, ούτε στον Καστίγιο, ούτε σε κανέναν. Αντιθέτως, έδιωξε πολλούς παίκτες καθαρά και μόνο από εγωισμό, την πλήρωσαν και έφυγαν με περισσή ευκολία και συνοπτικές διαδικασίες κάτι Καρεμπέ, Ζέτεμπεργκ, Γιαννακόπουλοι, ενώ και ο Αμανατίδης, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα σε κανέναν, πετάχτηκε έξω σχεδόν με τις κλωτσιές χωρίς καμμία αναγνώριση της προσφοράς του. Και όσο κι αν δεν πηγαίνω τον Δημητράκη τον Ελέ, λόγω της κλίκας και για το στυλάκι του, κι αυτός δεν έτυχε σωστής αντιμετώπισης. Το θέμα είναι από ποιά πλευρά κοιτάζει κανείς τα πράγματα. Μπορείς πχ να πεις "ναι μεν δεν πήγαμε καλά Ευρώπη αλλά έχουμε 9 πρωταθλήματα σε 10 χρόνια". Εγώ λέω το αντίθετο, "μπορεί μεν να έχουμε τα πρωταθλήματα αλλά παρόλες τις υποσχέσεις δεν έγινε τίποτα για να κινηθεί η ομάδα σε σύγχρονα ευρωπαικά πλαίσια λειτουργίας και αυτό που θα προσάπτω για πάντα στον Κόκκαλη είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα της Ευρωπαϊκής ιστορίας του Ολυμπιακού". Τα πειράματα του στην πλάτη της ομάδας και του ονόματος της εγώ δεν του τα συγχωρώ.[/quote'] ενταξει φιλε μου ειναι η γνωμη σου και τη σεβομαι. Αν δεν υπηρχε αυτος ομως ακομα θα ψαχναμε τροπο για να παρουμε πρωταθλημα αν θυμασαι. Αλλα ετσι ειμαστε εμεις οι Ολυμπιακοι, τα θελουμε ολα και τωρα. Εμενα δεν με ενδιαφερει τι κανει με παιχτακια στυλ Χουτου και Ελευθεροπουλου (που τους συμπαθουσα κιολας). Με ενδιαφερει να κερδιζει η ομαδα μου ολα τα παιχνιδια πραγμα που κανει στην Ελλαδα με τους ανυπαρκτους. Απο εκει και περα στην Ευρωπη οταν βλεπεις και δινονται 15 εκατ ευρω για εναν παικτη πως θες εμεις να βγουμε αυτοματα πρωτοι????Τα λεφτα που παιρνουν οι μεγαλες ομαδες μονο απο τους σπονσορες και τα μελη τους δεν τα βγαζουν ολοι οι προεδροι μαζι στην Ελλαδα. Απο την στιγμη που πρεπει να δεχτουμε την ελληνικη πραγματικοτητα στο ποδοσφαιρο εμενα μου κανει μια χαρα ο Σωκρατης γιατι τουλαχιστον ο Ολυμπιακος εχει το μεγαλυτερο μπατζετ για την Ελλαδα.
Kandinsky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 ενταξει φιλε μου ειναι η γνωμη σου και τη σεβομαι. Αν δεν υπηρχε αυτος ομως ακομα θα ψαχναμε τροπο για να παρουμε πρωταθλημα αν θυμασαι. Αλλα ετσι ειμαστε εμεις οι Ολυμπιακοι, τα θελουμε ολα και τωρα. Εμενα δεν με ενδιαφερει τι κανει με παιχτακια στυλ Χουτου και Ελευθεροπουλου (που τους συμπαθουσα κιολας). Με ενδιαφερει να κερδιζει η ομαδα μου ολα τα παιχνιδια πραγμα που κανει στην Ελλαδα με τους ανυπαρκτους. Απο εκει και περα στην Ευρωπη οταν βλεπεις και δινονται 15 εκατ ευρω για εναν παικτη πως θες εμεις να βγουμε αυτοματα πρωτοι????Τα λεφτα που παιρνουν οι μεγαλες ομαδες μονο απο τους σπονσορες και τα μελη τους δεν τα βγαζουν ολοι οι προεδροι μαζι στην Ελλαδα. Απο την στιγμη που πρεπει να δεχτουμε την ελληνικη πραγματικοτητα στο ποδοσφαιρο εμενα μου κανει μια χαρα ο Σωκρατης γιατι τουλαχιστον ο Ολυμπιακος εχει το μεγαλυτερο μπατζετ για την Ελλαδα. Μισό λεπτό. Δεν βγήκα εγώ, ούτε και κανένας οπαδός του Ολυμπιακού να πει ως διά μαγείας ότι "πάμε να κατακτήσουμε την Ευρώπη". Αυτό το "σχέδιο" το εκπόνησε ο πρόεδρος εδώ και 10 χρόνια, όταν και έφτιαξε ξανά την ομάδα και κάθε χρόνο ακούμε τα ίδια και τα ίδια, για μεγάλες πορείες, στόχους, όνειρα, κλπ. Αν έβγαινε να πει ή να αφήσει να εννοηθεί ότι "κύριοι, εμείς αυτοί είμαστε, αυτό το μέγεθος έχουμε, θα προσπαθήσουμε σαν επόμενο στόχο να κάνουμε τον Ολυμπιακό να έχει μια σταθερά ανοδική πορεία στην Ευρώπη ώστε να εδραιωθεί μέσα στις 16 καλύτερες ομάδες της ηπείρου και από εκεί και πέρα βλέπουμε" θα έβγαινα νομίζεις να τον κατηγορήσω? Αντιθέτως, θα του έλεγα και μπράβο διότι θα ήταν ένας προεδρος με ρεαλιστικούς στόχους, ο οποίος θα είχε ένα λογικό όραμα και εφόσον θα συνέβαινε αυτό, θα σήμαινε ότι έχει και τρόπους για να το κατακτήσει. Αντιθέτως, όχι μόνο δεν έχουμε εδραιωθεί, αλλά παίζοντας 10 χρόνια τώρα στο Τσ. Λ., έχουμε -όπως γράφτηκε κάποτε στο πρωτοσέλιδο του Φίλαθλου- περάσει και δεν ακουμπήσαμε! Τί διαφορετικό έχουμε για παάδειγμα απ' την Ρέιντζερς που όλοι θεωρούν σαν δεδομένο ότι θα βγει τελευταία στον όμιλο της και χαίρονται που θα κληρωθούν μαζί της? Είσαι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας στην Ευρώπη? Έχει άραγε η Μόλντε και η Χέρενφεν που μας κέρδισαν το τεράστιο μπάτζετ? Το είχε μήπως φέτος η Αρτμίντια? Η Τουν? Μήπως η Μπενφίκα που παίζει και σε παρόμοιο περίπου πρωτάθλημα? Αυτοί πως κατάφεραν και έκαναν εκτός έδρας νίκες? Γιατί προόδευσαν χωρίς μάλιστα να ξοδέψουν πακτωλούς χρημάτων? Εμείς πώς διάολο καταφέραμε να βγούμε πιό κάτω κι απ' τη Ρόζενμποργκ φέτος? Και όσον αφορά τη δικαιολογία για το αδύναμο ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε αυτή ευσταθεί όσο υπάρχει η Μπενφίκα που ανέφερα και παραπάνω, όσο υπάρχει η Μπριζ, η Ρόζενμποργκ, η Γκέτεμποργκ (πιό παλιά), κλπ. Εν ολίγοις, γιατί δεν παραδειγματιζόμαστε απ' την λειτουργία των μικρομεσαίων έστω ομάδων ώστε να ανέβουμε ένα σκαλοπατάκι? Γιατί πάμε να τα ανεβούμε όλα με μια δρασκελιά, η οποία μάλιστα γίνεται φορώντας τσαρούχια με πέρλες και φουστανέλα από μετάξι χωρίς σώβρακο από κάτω? Τόσο μαλάκες είναι όλοι οι υπόλοιποι ευρωπαίοι και ο Ολυμπιακός ο έξυπνος που θα πάρει Τσ. Λ. με πορδές?
Arxon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μισό λεπτό. Δεν βγήκα εγώ' date=' ούτε και κανένας οπαδός του Ολυμπιακού να πει ως διά μαγείας ότι "πάμε να κατακτήσουμε την Ευρώπη". Αυτό το "σχέδιο" το εκπόνησε ο πρόεδρος εδώ και 10 χρόνια, όταν και έφτιαξε ξανά την ομάδα και κάθε χρόνο ακούμε τα ίδια και τα ίδια, για μεγάλες πορείες, στόχους, όνειρα, κλπ. Αν έβγαινε να πει ή να αφήσει να εννοηθεί ότι "κύριοι, εμείς αυτοί είμαστε, αυτό το μέγεθος έχουμε, θα προσπαθήσουμε σαν επόμενο στόχο να κάνουμε τον Ολυμπιακό να έχει μια σταθερά ανοδική πορεία στην Ευρώπη ώστε να εδραιωθεί μέσα στις 16 καλύτερες ομάδες της ηπείρου και από εκεί και πέρα βλέπουμε" θα έβγαινα νομίζεις να τον κατηγορήσω? Αντιθέτως, θα του έλεγα και μπράβο διότι θα ήταν ένας προεδρος με ρεαλιστικούς στόχους, ο οποίος θα είχε ένα λογικό όραμα και εφόσον θα συνέβαινε αυτό, θα σήμαινε ότι έχει και τρόπους για να το κατακτήσει. Αντιθέτως, όχι μόνο δεν έχουμε εδραιωθεί, αλλά παίζοντας 10 χρόνια τώρα στο Τσ. Λ., έχουμε -όπως γράφτηκε κάποτε στο πρωτοσέλιδο του Φίλαθλου- περάσει και δεν ακουμπήσαμε! Τί διαφορετικό έχουμε για παάδειγμα απ' την Ρέιντζερς που όλοι θεωρούν σαν δεδομένο ότι θα βγει τελευταία στον όμιλο της και χαίρονται που θα κληρωθούν μαζί της? Είσαι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας στην Ευρώπη? Έχει άραγε η Μόλντε και η Χέρενφεν που μας κέρδισαν το τεράστιο μπάτζετ? Το είχε μήπως φέτος η Αρτμίντια? Η Τουν? Μήπως η Μπενφίκα που παίζει και σε παρόμοιο περίπου πρωτάθλημα? Αυτοί πως κατάφεραν και έκαναν εκτός έδρας νίκες? Γιατί προόδευσαν χωρίς μάλιστα να ξοδέψουν πακτωλούς χρημάτων? Εμείς πώς διάολο καταφέραμε να βγούμε πιό κάτω κι απ' τη Ρόζενμποργκ φέτος? Και όσον αφορά τη δικαιολογία για το αδύναμο ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε αυτή ευσταθεί όσο υπάρχει η Μπενφίκα που ανέφερα και παραπάνω, όσο υπάρχει η Μπριζ, η Ρόζενμποργκ, η Γκέτεμποργκ (πιό παλιά), κλπ. Εν ολίγοις, γιατί δεν παραδειγματιζόμαστε απ' την λειτουργία των μικρομεσαίων έστω ομάδων ώστε να ανέβουμε ένα σκαλοπατάκι? Γιατί πάμε να τα ανεβούμε όλα με μια δρασκελιά, η οποία μάλιστα γίνεται φορώντας τσαρούχια με πέρλες και φουστανέλα από μετάξι χωρίς σώβρακο από κάτω? Τόσο μαλάκες είναι όλοι οι υπόλοιποι ευρωπαίοι και ο Ολυμπιακός ο έξυπνος που θα πάρει Τσ. Λ. με πορδές?[/quote'] δεν διαφωνω σε αυτα που λες και ουτε δικαιολογω κατι απο αυτα και εγω. Αλλα σε ολα αυτα δεν ειναι υπευθυνος ο προεδρος. Δεν παιζει μπαλα αυτος. Τωρα αν βγηκε και ειπε που το εκανε οτι θα κατακτησουμε την Ευρωπη για μενα καλα εκανε. Το προτιμω αυτο απο πλανα 5ετιας. Το μονο που θελω ειναι να παιζουμε στην Ευρωπη οπως και στην Ελλαδα οπως και ο καθενας φανταζομαι...
Kandinsky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 δεν διαφωνω σε αυτα που λες και ουτε δικαιολογω κατι απο αυτα και εγω. Αλλα σε ολα αυτα δεν ειναι υπευθυνος ο προεδρος. Δεν παιζει μπαλα αυτος. Τωρα αν βγηκε και ειπε που το εκανε οτι θα κατακτησουμε την Ευρωπη για μενα καλα εκανε. Το προτιμω αυτο απο πλανα 5ετιας. Το μονο που θελω ειναι να παιζουμε στην Ευρωπη οπως και στην Ελλαδα οπως και ο καθενας φανταζομαι... Αν υποθέσουμε ότι εγώ είμαι ιδιοκτήτης στο μπακάλικο της γειτονιάς και βγω και πω στους υπαλλήλους και τους πελάτες μου "πάμε για μεγάλα πράγματα κύριοι, σε 5 χρόνια θα έχουμε εξαγοράσει την Carrefour και την Wal-Mart", χωρίς να ξέρω καν πώς θα το πετύχω αυτό, δεν είμαι υπεύθυνος για τα λόγια μου? Βγαίνουμε δλδ και λέμε στον αέρα ότι μας κατέβει? Το 5ετές πλάνο που αναφέρεσαι είναι προφανώς αυτό που ειπωθηκε στον ΠΑΟ. Άστο αυτό, δεν μας νοιάζει, για λαϊκή κατανάλωση ήταν αυτά. Εμένα με νοιάζει που ομάδες που ήταν στα ίδια επίπεδα με τον Ολυμπιακό προχωράνε ενώ ο Ολυμπιακός μένει στάσιμος 10 χρόνια τώρα. Το 5 στο παράδειγμα μου, δεν το έβαλα κι εγώ τυχαία. Είναι το χρονικό όριο που είχε θέσει ο ίδιος ο πρόεδρος όταν είχε φέρει Τζιοβάνι-Ζάχοβιτς. Τί κατάφερε? Όσο για το ελ. πρωτάθλημα, είναι αστείο και να συζητάμε ότι σε πρωτάθλημα δύο ομάδων (μια και ΑΕΚ ήταν ένα βήμα απ' τη διάλυση, Θεσ/νίκη κατεστραμμένη), εκ των οποίων η μία έχει κάνει ΤΑ οργανωτικά εγκλήματα, καταφέρνεις και το παίρνεις. Στα δύσκολα θέλω εγώ να δω τί γίνεται....
akis401 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Παιδιά γεια σας και εδώ..Δεν είμαι Ολυμπιακός ούτε πράσινος ,κίτρινος και λοιπά. Απλά υποστηρίζω την ομάδα της πόλης όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα και αυτή τη στιγμή αν και με μεγάλη ιστορία στην Α Εθνική, βολοδέρνει κάπου στην Γ Εθνική. Αν θέλετε λάβετε υπόψη και μια γνώμη ενός ουδέτερου. Κανένας Ολυμπιακός (και γενικά καμμιά Ελληνική ομάδα) δεν πρόκειται να πάει μπροστά στην Ευρώπη, και γενικά μπροστά σαν ομάδα, αν δεν έχει στις τάξεις της παίκτες από τα σπλάχνα της, να την πονάνε και όχι να σκέφτονται τα συμβόλαια μόνο....Πάρετε παράδειγμα τις Ευρωπαικές ομάδες που πάνε καλά.. έχουνε τουλάχιστον ένα δυο παίκτες δικούς τους. Και αυτό πιστεύω είναι το μεγάλο λάθος του Κόκαλη και του κάθε Κόκαλη. Με τα λεφτά μόνο δεν γίνεται ομάδα, όσα και να ρίξεις. Και φυσικά να το δούμε και σαν χώρα, σαν ομάδες, μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε και να μη λέμε ότι να'ναι(θα κατακτήσουμε την Ευρώπη και χαζά-αυτά είναι λόγια του αέρα, όσο ωραία και να ακούγονται)
Kandinsky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Aυτό που λες φίλε μου θα ισχύσει υποχρεωτικά σε λίγο καιρό λόγω αλλαγής νομοθεσίας της ΟΥΕΦΑ. Φυσικά και συμφωνώ μαζί σου, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει σωστός προγραμματισμός και στελέχωση των τμημάτων με ανθρώπους που έχουν γνώσεις για την ευρωπαϊκή πραγματικότητα...
harkouts Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Το 5 στο παράδειγμα μου' date=' δεν το έβαλα κι εγώ τυχαία. Είναι το χρονικό όριο που είχε θέσει ο ίδιος ο πρόεδρος όταν είχε φέρει Τζιοβάνι-Ζάχοβιτς. Τί κατάφερε? Όσο για το ελ. πρωτάθλημα, είναι αστείο και να συζητάμε ότι σε πρωτάθλημα δύο ομάδων (μια και ΑΕΚ ήταν ένα βήμα απ' τη διάλυση, Θεσ/νίκη κατεστραμμένη), εκ των οποίων η μία έχει κάνει ΤΑ οργανωτικά εγκλήματα, καταφέρνεις και το παίρνεις. Στα δύσκολα θέλω εγώ να δω τί γίνεται....[/quote'] Ακόμα θυμάμαι τα πρωτοσέλιδα της επόμενης μέρας του αποκλεισμού απο την Γιούβε το 99 '' Αυτός ο Θρύλος του χρόνου τελικό'' και νομίζω πως πολλοί τότε πίστευαν πως είχαν μπεί τα θεμέλια για μια ομάδα που θα μπορούσε να καθιερωθεί στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης... και απο τότε η μια σφαλιάρα διαδέχεται την άλλη . Δεν νομίζω πως διαφωνεί κανεις πως πληρώνουμε τα λάθη της διοίκησης που με τις επιλογές που έκανε σε προπονητές και παίκτες έφερε την ομάδα πολύ πίσω. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λές πως ''στόχος μας είναι η κατάκτηση του τσ.λιγκ'' όταν δεν έχεις κάνει μια νίκη εκτός έδρας τόσα χρόνια
revil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Γιατί,υπάρχουν ακαδημίες στον ολυμπιακό?λολ δίκιο έχεις φίλε μου αλλά το θέμα είναι ότι κανείς δεν κάθετε να δουλέψει πάνω σε νεα παιδιά.Θυμίζω ότι τελευταίος "γαύρος" ήταν ο Ελευθερόπουλος. Και ο Γιάννου φυσικά ο οποίος κατεμέ είναι από τους καλύτερους Ελληνες πορτιέρο αλλά είχε την ατυχία να παίξει στον θρύλο. Σου λέει κάποιος "Αφου μπορώ να αγοράσω κάποιον τερματοφύλακα πχ του 7 γιατί να δουλέψω με κάποιον του 6,5 που μπορεί μετά από 5 χρόνια να πάει στο 9?"
akis401 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Aυτό που λες φίλε μου θα ισχύσει υποχρεωτικά σε λίγο καιρό λόγω αλλαγής νομοθεσίας της ΟΥΕΦΑ. Φυσικά και συμφωνώ μαζί σου, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει σωστός προγραμματισμός και στελέχωση των τμημάτων με ανθρώπους που έχουν γνώσεις για την ευρωπαϊκή πραγματικότητα... Φίλε υπήρχε στελέχωση του τμήματος πριν 3 χρόνια με αξιόλογα άτομα, επιστήμονες που ήξεραν με σταθερά βήματα και μεθοδικά πώς να προσφέρουν. Αλλά....άστο καλύτερα ,μη το ψάχνεις. Και πριν είπες κάτι που έχει πολύ ζουμί... θα ισχύσει υποχρεωτικά σε λίγο καιρό λόγω αλλαγής νομοθεσίας της ΟΥΕΦΑ. Τη στιγμή που κάποιοι το εφαρμόζουν εδώ και χρόνια εμείς θα το κάνουμε επειδή θα μας υποχρεώσουν.... Και κάτι άλλο. αυτή τη στιγμή στην περιοχή που ζω , σε απόσταση 50 χιλιομέτρων δουλεύουν δυο πολύ καλές ακαδημίες που ανήκουν(συνεργάζονται) με τον Ολυμπιακό. Μιλάμε για 300-350 παιδιά διαφόρων ηλικιών....Πιστεύεις από τα τόσα παιδιά, Ενα,μόνο ένα, δε θα ξεπεταχτεί? Να σου πω από τώρα την πορεία του στο ποδόσφαιρο? Θα πάει στον Ολυμπιακό, καπάκι δανεικός να ψηθεί κάπου, θα επιστρέψει μετά από 2-3 χρόνια καραψημένος, θα κάνει προετοιμασία και στα μέσα θα κριθεί ότι δεν κάνει για τον Ολυμπιακό και θα καταλήξει αλλού. Δυστυχώς! Και για να μη τα ρίχνουμε όλα στην/στις ομάδα/ες να πούμε για τον πρόχειρο προγραμματισμό πρωταθλημάτων μικρών ηλικιών από όπου φυσικά από κει θα δεις τους παίχτες/ταλέντα. Είναι αδιανόητο σε προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα να μην υπαρχει πρωταθλητής Ελλάδος σε ηλικίες κάτω από 17 κάτω από 16 κοκ......
Arxon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 αυτα τα λεμε καθε χρονο συνεχως και συμφωνω και εγω μαζι σας. Δεν εχω κανενα λογο να διαφωνω μαζι σου kandisky απο την στιγμη που ολοι θελουμε το καλο της ομαδας. Απλα με ενοχλει να κανω κριτικη σε πραγματα που δεν μπορω να βρω λυση. Οσο για τις ακαδημιες ο Παναθηναϊκος ειναι αυτος που φημιζεται οτι βγαζει παικτες. Εμεις τα τελευταια χρονια παντως δειχνουμε οτι δουλευουμε με νεα παιδια οπως υποστηριζει και ο Ακης. Θελω να πιστευω οτι ο Σολιντ (γιατι δικια του δουλεια ειναι) να αναδειξει πολλα ταλεντα απτους μικρους,και οχι να συνεχισουμε και να γινουμε μεικτη κοσμου ψαχνοντας για εναν Ελληνα στην 11αδα...Αληθεια,ποσους 11ατους εχουμε Ελληνες για φετος?
Arxon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 απο οτι φαινεται μετα τον Ριμπο ακολουθει το χαος στον Θρυλο. Να δουμε τουλαχιστον αν θα ερθει ο Ζε Ρομπερτο. Αν και με σημερινα δημοσιευματα φαινεται οτι παει στην Μιλαν. Για να δουμε...
greekboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 αν πεσει ομως η Μιλαν ερχεται σε εμας...αλλα και η Μιλαν δεν πιστευω να δωσει τοσα πολλα..τοσους εχει ας μας αφησει εμας τον Ζε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.