Προς το περιεχόμενο

Αντικαταστατη του Ριμπο

Arxon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kακα τα ψεματα,για να ερθει παικτης μεγαλου επιπεδου,πραγματικα μεγαλου πρεπει να εχει ειδικο κινητρο

Στον Ολυμπιακο,ο μονος μεγαλος ειναι ο Ριβαλντο,πουχε το κινητρο του Μουντιαλ(μεσω Τσ.Λιγκ).Κακα τα ψεματα,με μοναδικη εξαιρεση τον Τζιοβανι που ασχετα οτι δεν ηταν αυτο που νομιζαμε,οταν ηρθε ηταν στα ντουζενια του-κανενας εκ των Ζαχοβιτς,Καρεμπε,Ζε Ελιας,Ντανι,Μπερμουδες,Σουρερ,Αλβες ΔΕΝ ηταν επιπεδου Ριβαλντο η Τζιοβανι

Στον Παναθηναικο η μονη περιπτωση που πραγματικα μου φανηκε καλη σαν ονομα ειναι του Παολο Σοουζα,πουχε το κινητρο του Τσ.Λιγκ.Κανενας εκ των Χενρικσεν,Βλαοβιτς,Κολκα,Μπισκαν,Κονσεισαο,Γκονζαλεζ κτλ ΔΕΝ ηταν Παολο

ΠΡΟΣΟΧΗ μιλαω μονο για ονοματα,ΑΣΧΕΤΑ με το ποιος βγηκε και ποιος οχι

Επομενως,παικτης επιπεδου Φιγκο η Καρλος θα πρεπει να βρει ενα κινητρο που ΔΕΝ του το δινουν οι αλλοι μνηστηρες.Και δυστυχως για να μην του το δινει κανεις αλλος πρεπει νασαι κωλοφαρδος(βλεπε Ριβαλντο) ή να ειναι στα τελειωματα(βλ. Σοουζα)

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οταν ερχονται τετοια μεγαλα ονοματα αυτοματα διαφημιζεται η ομαδα και η χωρα. Οταν εχεις κανει ηδη την αρχη και εχεις φερει τοσους μεγαλους παικτες τοτε περιμενεις οτι θα ερθουν και αλλοι. Ο κοσμος του Θρυλου ειναι πεπεισμενος οτι θα ερθει ενας τουλαχιστον μεγαλος παιχτης σαν ονομα.Ασχετως αν του βγει η οχι...

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα απο οτι φαινεται με τον Ζε Ρομπερτο ο Ολυμπιακος ειναι κοντα. Αμυντικο δεν βρισκουμε κανεναν και απο την 1η επιλογη εχουμε φτασει στην 7η του Σολιντ. Ας ελπισουμε οτι ολα θα κινησουν καλα.

Δημοσ.

Τωρα για να σχολιασω και το απεναντι στρατοπεδο μου φαινεται πολυ δυσκολο να ερθει ο Σαβιολα. Και οχι γιατι δεν του δινουν χρηματα αλλα επειδη ειναι σε μικρη ηλικια και τον ζητανε πολλες ομαδες. Εγω θελω να δυναμωσουν και οι υπολοιποι για να μπορεσουμε επιτελους να ειμαστε ανταγωνιστικοι και στην Ευρωπη και να ξεφυγουμε απο την μιζερια του πρωταθληματος που ετσι και αλλιως παιρνουμε

Δημοσ.

Δε ξέρω αν ειπώθηκε αλλά ένας παίχτης αστέρι κ άγνωστος ως τώρα έιναι ο Μοχάμεντ Κάντερ του Τόγκο! Φοβερές κινήσεις, τεχνική κ πολλή δύναμη ^^ μακάρι να τον σταμπάρει κανας Σόλιντ, για τον Ολυμπιακό θα ναι χρυσάφι τέτοιος παίχτης!

Δημοσ.

θέλει χρόνο να ψηθεί ο Κράουτς. 9 στις 10 φάσεις που παίρνει την μπάλα κάνει επιθετικό φάουλ...ασε που είναι στέκα. Αν γίνει σαν τον Κόλερ, θα γίνει μεγάλος παίχτης, όπως είναι τώρα θέλει πολλή δουλειά...

Δημοσ.

εχμμμ τον κραουτς αουτς αουτς τον πηρε η λιβερποολ νομιζο πανο απο 10 εκατομυρια λιρες!! τζεεεζουςςς. Ρε παιδια πεζει κανα βιντεακι με το ρομπο ντανς του λελεκα να γελασουμε?

οσο για αντι ριμπους, κιμ καλστρομ της σουηδιας απο ΡΕΝ, χορχε βαγκνερ βραζιλιανος, ρικαρντινιο επισης βραζιλιανος, τον αγκουερο μας τον πηραν..... Τελος παντον δε πα να κανουν κανα ινσταλ το φοοτμπαλλ μανατζερ να δεις ευκολα που βρισκεις παιχταραδες λολ.

Δημοσ.

παιδια τα εχω παρει με τη συμπεριφορα του manager του Τουρε. Ολο κατι πανεξυπνο βρισκει για να δημιουργησει προβλημα στην ομαδα!Και μετα ο Τουρε βγαινει και γλυφει τον κοσμο αλλα τα βαζει με τη διοικηση.Εγω προσωπικα εχω βαρεθει ολη την κατασταση και θελω να φυγει!Θα τα παρει και ο προεδρος και θα φερει πακετο Ροναλντο και Ζε Ρομπερτο οπως αναφερει και αθλητικη εφημεριδα σημερα...

Δημοσ.

να φυγει,αφου φαει πρωτα ενα χερακι ξυλο να στανιαρει.εχει τον τροπο ο σωκρατης να τον κανει καλα.το αξιζει το κολοπαιδο.

Δημοσ.

Θα έλεγα τώρα τί έχει ο Σωκράτης αλλά το αφήνω για την ώρα. Είδαμε μερικά δείγματα του ευρωπαϊκού επιπέδου μάνατζμεντ του όταν έδιωξε τόσους και τόσους που σκίζονταν για να κρατήσει τον κάθε παραλία "γιο" του.Κι ακόμα το βλέπουμε δλδ...

Δημοσ.
Θα έλεγα τώρα τί έχει ο Σωκράτης αλλά το αφήνω για την ώρα. Είδαμε μερικά δείγματα του ευρωπαϊκού επιπέδου μάνατζμεντ του όταν έδιωξε τόσους και τόσους που σκίζονταν για να κρατήσει τον κάθε παραλία "γιο" του.Κι ακόμα το βλέπουμε δλδ...

φιλε μου θα διαφωνησω σε οτι αφορα τον Σωκρατη.Εχει δωσει στην ομαδα τοσα πολλα αλλα οπως καθε επαγγελματιας κοιταει με ποιο τροπο θα επωφεληθει απο οποιαδηποτε κινηση. Αν ηθελε να του κοψει την μπαλα θα το εκανε,αλλα δεν θα κερδισει ουτε αυτος ουτε ο Ολυμπιακος...

Δημοσ.

Αναγνωρίζω φίλε το τί έχει προσφέρει ο Σωκράτης στον Ολυμπιακό μια και τον έβγαλε από πολλά προβλήματα. Το θέμα είναι ότι ο Σωκράτης, όσο κι αν το θέλει, Γουλανδρής δεν είναι γιατί βάζει τον εαυτό του και την προβολή του πάνω απ' τον Ολυμπιακό.

Ο Τζιοβάνι, για 2 τουλάχιστον χρόνια (και λίγα λέω) περπατούσε αλλά ήταν ακλόνητος. Αλλά άσε τον Τζιοβάνι, πες ότι εκεί είμαι προκατειλημμένος. Ο Γεωργάτος? Τί αλλαξοκωλιές έκανε ο Κοκ με την Ίντερ και τώρα δεν τον διώχνει με τίποτα που κι αυτός 2 χρόνια τώρα δεν υπάρχει και αποτελεί μαύρη τρύπα στην άμυνα? Υπάρχουν χρεωστούμενα?

Δεν έχει τραβήξει το αυτί σε κανένα κωλοπαίδι που ζημίωσε την ομάδα. Ούτε στο Χούτο που τον χρυσοπληρώσαμε, ούτε στον Καστίγιο, ούτε σε κανέναν. Αντιθέτως, έδιωξε πολλούς παίκτες καθαρά και μόνο από εγωισμό, την πλήρωσαν και έφυγαν με περισσή ευκολία και συνοπτικές διαδικασίες κάτι Καρεμπέ, Ζέτεμπεργκ, Γιαννακόπουλοι, ενώ και ο Αμανατίδης, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα σε κανέναν, πετάχτηκε έξω σχεδόν με τις κλωτσιές χωρίς καμμία αναγνώριση της προσφοράς του. Και όσο κι αν δεν πηγαίνω τον Δημητράκη τον Ελέ, λόγω της κλίκας και για το στυλάκι του, κι αυτός δεν έτυχε σωστής αντιμετώπισης.

Το θέμα είναι από ποιά πλευρά κοιτάζει κανείς τα πράγματα. Μπορείς πχ να πεις "ναι μεν δεν πήγαμε καλά Ευρώπη αλλά έχουμε 9 πρωταθλήματα σε 10 χρόνια". Εγώ λέω το αντίθετο, "μπορεί μεν να έχουμε τα πρωταθλήματα αλλά παρόλες τις υποσχέσεις δεν έγινε τίποτα για να κινηθεί η ομάδα σε σύγχρονα ευρωπαικά πλαίσια λειτουργίας και αυτό που θα προσάπτω για πάντα στον Κόκκαλη είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα της Ευρωπαϊκής ιστορίας του Ολυμπιακού". Τα πειράματα του στην πλάτη της ομάδας και του ονόματος της εγώ δεν του τα συγχωρώ.

Δημοσ.

παιδες κατι ακουστηκε για τον νεντβεντ οτι θα ερθει στα μεσα ιουλιου να συζητηση για μεταγραφη στο πειραια αφου η γιουβεντους πεφτει κατηγορια.

για να δουμε τι θα δουμε.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...