Προς το περιεχόμενο

Αντικαταστατη του Ριμπο

Arxon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να θα είναι καλός ή όχι, εναπόκειται στον επαγγελματισμό του ενώ μερίδιο ευθύνης φέρει και ο Σόλιντ μια και αν καταφέρει και κάνει τον Ολυμπιακό αξιόμαχο για την Ευρώπη σύνολο, όσο νά'ναι και ο άλλος θα το παλέψει.

Αν αρχίσουμε πάλι τις παπαριές του τύπου "έχουμε 18 βαθμούς να μαζέψουμε" και το μόνο που κάνουμε είναι να μαζέψουμε 18 γκολ, τότε βλέπω τον Σόλιντ να φέυγει νύχτα με το έλκηθρο του Άη Βασίλη και τον Ρίμπο να πέφτει, ελπίζω όχι ως το μηδέν...

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το να θα είναι καλός ή όχι, εναπόκειται στον επαγγελματισμό του ...

Συμφωνω απλα απο μια ηλικια και μετα χρειαζεται πολυ πνευματικη θεληση για να σπρωξει το κορμι και αν ο αλλος δεν εχει καποιο κινητρο,τοτε...Δηλαδη πιστευω οτι αλλο ενα Πρωταθλημα Ελλαδος δεν θα λεει τιποτα στον Ριβαλντο

Δημοσ.

Δε διαφωνώ. Καρεμπέ ήταν μόνον ένας και μια και αναφέρω το όνομα του, να σημειώσω πως μου έκανε αλγεινή εντύπωση το ότι ο Καρπετ σε πρόσφατο άρθρο του ανέφερε το όνομα του ανάμεσα σε αυτούς που πήγαιναν για μπάνια νωρίς. Θεωρώ τον Κριστιάν πρότυπο επαγγελματία που έτρεχε σαν το σκυλί, παντός καιρού και παντός αντιπάλου....

Δημοσ.

Μακάρι να είχαν και οι άλλοι παίκτες τον επαγγελματισμό και την ψυχή του Καρεμπέ, θυμάμαι στα περισσότερα εκτός έδρας ματς στο CL έπαιζε μόνος του και αμυντικό χαφ και κεντρικός αμυντικός όταν χρειάστηκε τι να λέμε τώρα.. και τον διώξαμε μετά απο μια κακή εμφάνιση στον τελικό κυπέλλου σχεδόν σαν ξοφλημένο.

Για τον Ρίμπο συμφωνώ ότι φέτος είχε κίνητρο την συμμετοχή του στο μουντιάλ, αλλά όπως διάβασα και στην σημερινή του συνέντευξη αλλά και σε όσες δηλώσεις κάνει μιλάει για πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Και θέλω να πιστεύω πως στην τελευταία? του χρονιά στην Ευρώπη θα έχει κίνητρο να βοηθήσει ώστε αυτό επιτέλους να γίνει..

Δημοσ.
Κατ' αρχάς το θετικό είναι πως είναι ελεύθερος άρα δεν θα χρειαστεί να βάλει τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη.....

Έχω τις αμφιβολίες μου για το αν μπορεί αυτός ο παίκτης (που κατα πάσα πιθανότητα θα είναι βασικός στο μουντιάλ καθώς ο Παρέιρα τον εμπιστεύεται) να έρθει στον Ολυμπιακό αν έχει και άλλες προτάσεις που σίγουρα θα έχει απο ομάδες καλύτερων πρωταθλημάτων.

'Οσο για την θέση του στην Μπάγερν έπαιζε αριστερό χαφ (είχε το χαρακτηρισμό ''μίστερ σέντρα'' για τις φαρμακερές σέντρες που έβγαζε) αλλά στην εθνική παίζει αμυντικό χαφ μαζί με τον Έμερσον.

Το θέμα είναι αν μπορεί να παίξει δεξιά κάτι σαν Γιαννακόπουλος.

Για αυτο τον λογο εχουμε βαλει και εμεις τον Ριμπο να τον φερει στο λιμανι...

Δημοσ.

Σημερα βγηκαν και αλλα ονοματα για μεταγραφες στον Θρυλο.Ροκε Τζουνιορ,Ρομπερτο Καρλος και το φαινομενο.Αν τους φερει ολους(απιθανο και για εναν απο αυτους) θα ονομαστουμε σε Ολυμπιακος Βραζιλιας.Χεχε

Δημοσ.

Ο πιο ευκολος απο ολους αυτους να ερθει ειναι ο Ζε Ρομπερτο αφου και ο Τουρε θελει να φυγει θα καλυψει και αυτη την θεση

Δημοσ.

Ο Ζε Ρομπέρτο αγωνίζεται σε ρόλο αριστερού επιθετικού χαφ. Τώρα πως θα παίξει αμυντικό χαφ στην εθνική θα το δούμε... Πάντως στη φυσική του θέση αναδείχτηκε.

Πάντως δε νομίζω ότι χρειάζεται παίκτη σ'αυτή τη θέση ο Θρύλος. Έχει Τζόλε, Καστίγιο άντε και Ριβάλντο,Οκκά κατά συνθήκη και παίζει και του Λαγού. Πόσους πια θα χωρέσει αριστερά η ενδεκάδα??

Αν παίξει Ζουάν που ακουγόταν τότε μάλιστα!

Δημοσ.

Ο Κάρλος μην ξεχνάς ότι είναι 33 και η απόδοση του βρίσκεται σε πτώση. Εξάλλου πίσω αριστερά έχουμε Ντομί, Γεωργάτο, Βενετίδη και Μπουλούτ.

Άρα λίγο δύσκολο να συμφωνήσει ο Σόλιντ σε μια τέτοια, ηχηρή μεν αλλά δαπανηρή και αχρείαστη μεταγραφή.

Δημοσ.

δεν ξέρω για τον Ντομί, πάντως οι άλλοι είναι για απόσυρση. Τον Γκέο τον αγαπάμε αλλά δεν τραβά το παλικάρι. Του Βενετίδη κακά τα ψέμματα του έκοψαν την μπάλα. Ο Μπουλούτ είναι απλά ανεπαρκής.

από όλους όσους ακούγονται ο Ρομπέρτο Κάρλος και ο Ζουάν θα είναι ότι πρέπει, ο Ζε Ρομπέρτο μου φαίνεται εντελώς μεταγραφής εντυπώσεων και μηδέν ουσίας.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι θα χρειαστουμε νεους παικτες.Οντως οι Γεωργατος (συμπαθεια μου) Βενετιδης και μπακλαβας δεν κανουν. Χρειαζομαστε καποιον παιχτη εκει. Οσο για τον Λαγο εγω τον θελω πολυ στο λιμανι,ομως τον εχει υπερεκτιμησει ο Ηρακλης και φοβαμαι οτι οσο περναει ο καιρος γινεται ολο και πιο δυσκολη η μεταγραφη του

Δημοσ.

από όλους όσους ακούγονται ο Ρομπέρτο Κάρλος και ο Ζουάν θα είναι ότι πρέπει' date=' ο Ζε Ρομπέρτο μου φαίνεται εντελώς μεταγραφής εντυπώσεων και μηδέν ουσίας.[/quote']

Εγω απο τα 3 ονοματα που λες ο Ζε μου φαινεται ο πιο ουσιας

Ο Ροβερτο,κακα τα ψεματα,ΠΟΤΕ δεν ηταν ο καλος αμυντικος.Πιο πολυ ηταν ενα αποδεκτο μπακ απλα με πολυ καλη τεχνικη,προωθησεις,πνευμονια.Και γενικα εδεσε στην Ρεαλ που ηταν πιο ολυ του μπρος παρα του πισω.Σε Ιταλικη κατενατσιο ομαδα(οπως στην Ιντερ που ηταν) δεν θαχε πιστευω το ιδιο κυμα θαυμαστων[τα ιδια πιστευω και για το ετερο μπακ της Σελεσαο,τον Καφου,μονο που αυτος ηταν λιγο καλυτερος αμυντικα,και θεωρω οτι ειναι σαν συνολο καλυτερος του Καρλος]

Επειδη λοιπον επιθετικα απο αριστερα ο Ολυμπιακος με Τζορτζεβιτς και Ριβαλντο(ενιοτε) παει μια χαρα μπροστα,νομιζω οτι ειναι μ....ια να παρει τον Καρλος,σαν αριστερο μπακ,την στιγμη που εχει αμυντικο-και οχι επιθετικο-προβλημα αποκει

Ο Ζουαν,δεν λεω,σαν ονομα κατι δειχνει τελευταια απλα νομιζω πως οι Ελληνικες εφημεριδες τα παραφουσκωνουν.Δεν ειναι ιδιου επιπεδου με τους αλλους 2

Ο Ζε θα μου πεις,αριστερο χαφ ειναι και μας λες οτι ο Ολυμπιακος δεν εχει αναγκη.Ναι,αλλα δεν θα τον παρετε για μπακ οπως τον Καρλος,για χαφ θα τον παρετε.Επομενως αν ο Σολιντ θεωρει οτι μπορει να του δωσει κατι καλυτερο απο τους υπαρχοντεσ,πιστευω ειναι ο καλυτερος συνδιασμος ονοματος,εμπρακτων αποδειξεων και προσφορας(αν και προσωπικα αμφιβαλλω το ποσα πολλα μπορει να δωσει.Τα τελευταια χρονια,μαλλον στασιμος ειναι)

Παρολα αυτα...μην τρελενεστε.Το οτι μπορει να εχετε τις δυνατοτητες να παρετε τον Χ παικτη δεν σημαινει οτι θα τον παρετε.Μπορει ο Καρλος να τα παει καλα με τον Ριβαλντο και να του καλυπτετε τον μισθο αλλα αν η Τσελσυ ξερω γω του κανει ισαξια προταση,που λετε οτι θα παει?

Δειτε εμας με τον Λοβενκρατς.Οχι οτι ειναι τιποτα φοβερο αλλα φαγαμε φτυσιμο γιατι ειθελε να παει στην Πριμιερ

Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ με Kaisersoze για Ze Roberto μόνο που για να έρθει πρέπει να μην του΄κάνει σοβαρή πρόταση ούτε μικρομεσαία ομάδα από σοβαρό πρωτάθλημα πράγμα πολύ δύσκολο φέτος - Σε 2 χρόνια ίσως .Είδαμε ποσο ήρθε και περσι ο FIgo ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...