KaizerSoze Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μα καμια σχεσι!!! Παιζουν αλλη θεση,ειναι αλλου ειδους παικτες και αν θες την αποψη μου ο Ρεκομπα ειναι ο ορισμος του εργαλειου.Δεν ειναι επιπεδου Ριβαλντο αλλα θα σου κανει την δουλεια που θες και μεχρι εκει.Εχει αρκετα καλη τεχνικη,τρομερα στημενα αλλα καμια ομαδα δεν θα χτιστει γυρω απο τον Ρεκομπα(δες Ιντερ) αλλα και καμια ομαδα δεν θα καταστραφει γυρω απο τον Ρεκομπα(δες παλι Ιντερ) Ο Ρεκομπα ειναι καταπληκτικος να τον παρεις σε μια ομαδα με 3-4 αστερια και να φτιαξεις γυρω τους ενα καλο συνολο
harkouts Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ο Ρεκόμπας πάνω απ' όλα είναι παίκτης που αν βρεθεί στην μέρα του κάνει παπάδες αλλά όταν δεν είναι δεν υπάρχει στο γήπεδο. Ασε που απο χαρακτήρα θα βρούμε δεύτερο Καστίγιο. Αντι να ανησυχούμε για τον αντικαταστάτη του Ρίμπο που θα πρέπει να το δούμε του χρόνου, να ανησυχούμε για το τι θα γίνει επιτέλους με το θέμα των κεντρικών αμυντικών δεν αντέχω να βλέπω άλλο τον μπαρμπαγιώργο να ξεφυσάει στο πεντάλεπτο
gerontas Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Για το Θεό ρε μάγκες...την καραμέλα της 7 βλέπω κι εδώ μέσα και με λυπεί. Ακατανόμαστος και κατάρες προς τον προπονητή που έφερε το νταμπλ με χίλιες δυο αντιξοότητες από την εξέδρα και στον οποίο στην τελική οφείλουμε κατά ένα μεγάλο βαθμό και μια ρημαδο-ομάδα που φτιάξαμε κάποτε και πήρε το πρώτο πρωτάθλημα μετά από τα πέτρινα (συν την αρωγή του Σώκρατες από τα παρασκήνια). Αμνήμονες και αχάριστοι...Welcome to Olympiacos... Δηλαδή όποιος δεν συμφωνεί με την άποψη σας γιά τον Μπάγεβιτς' date=' δεν είναι Ολυμπιακός;Εκτός από αυτόν, πείτε μου έναν σοβαρό προπονητή που πέρασε από τον Ολυμπιακό τα τελευταία 10 χρόνια (εξαιρείται ο Σόλιντ που κατά τη γνώμη μου είναι σοβαρός, αλλά πρέπει να αποδείξει ότι είναι ικανός και γιά το κάτι παραπάνω)...[/quote'] Πατατάκια! Πουθενά! Καναπεδάτε! Σοβαρά τώρα: Φίλε Luxx, η άποψή σας είναι σεβαστή. Διαφωνώ με τον τρόπο που την εκφράζατε όλη την προηγούμενη χρονιά, θεωρώντας ότι πρωτίστως κάνατε κακό στην ομάδα και δευτερευόντως στον (κάθε άλλο, παρά αλάνθαστο) Μπάγεβιτς, αλλά δεν θα καθορίσω εγώ τον τρόπο που θα εκφράσετε την (αναμφισβήτητη) αγάπη σας για την ομάδα, τουλάχιστον στο βαθμό που δεν δημιουργείτε προβλήματα τύπου Νέας Σμύρνης ή Πάτρας. Από κει και πέρα: Δεν σας έδωσε κανείς το δικαίωμα να χαρακτηρίζετε "βαζέλι", "χανούμι" ή "κατάσκοπο", όποιον δεν την συμμερίζεται. Στο κάτω-κάτω, άν θεωρείτε ότι ο Olympiacos είναι ιδιοκτησία σας, με γειά σας με χαρά σας. Ομως, για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θάχουμε άποψη και μεις. Σας αρέσει, δεν σας αρέσει...
greekboy Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ο Ρεκόμπας πάνω απ' όλα είναι παίκτης που αν βρεθεί στην μέρα του κάνει παπάδες αλλά όταν δεν είναι δεν υπάρχει στο γήπεδο. Ασε που απο χαρακτήρα θα βρούμε δεύτερο Καστίγιο.Αντι να ανησυχούμε για τον αντικαταστάτη του Ρίμπο που θα πρέπει να το δούμε του χρόνου' date=' να ανησυχούμε για το τι θα γίνει επιτέλους με το θέμα των κεντρικών αμυντικών δεν αντέχω να βλέπω άλλο τον μπαρμπαγιώργο να ξεφυσάει στο πεντάλεπτο[/b'] μαλλον μας ερχεται ο Γενς Νοβότνι εχουμε κανει και επισημη προταση...Δες εδω για περισσοτερα...
haunter_2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Αυτός δεν είναι μεγάλος σε ηλικία? Έχω την εντύπωση πως είναι γύρω στα 31. Εγώ ήθελα να ήξερα, τον Βάλλα και τον Κουλοχέρη γιατί δεν τους χρησιμοποίησε ποτέ κανένας? Θα μου πείτε "κάτι θα ήξεραν οι προπονητές που δεν τους έβαζαν" αλλα τόσο καλύτερος είναι πια ο Ανατολάκης που παίζει ακόμα και στο κύπελλο??
Arxon Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 τωρα ειναι η περιοδος που θα ακουστουν πολλα ονοματα,να δουμε τι θα κανει ο προεδρος.Αν και εχω μια υποψια οτι του χρονου θα κινηθει για μεγαλο ονομα
Fan Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Όπως ήταν και το γνωστό σύνθημα : "Πρόεδρε, πρόεδρε πόσο σε αγαπώ, φέρε τον Ρονάλντο στον Ολυμπιακό" Και μετά τέζα όλοι!
Arxon Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 εγω θα γουσταρα αντι Ροναλντο κανεναν αλλο στυλ Ετο.Αλλα αυτος ειναι νεος ακομα για να ερθει στην Ελλαδα.
Arxon Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Αυτός δεν είναι μεγάλος σε ηλικία? Έχω την εντύπωση πως είναι γύρω στα 31. Εγώ ήθελα να ήξερα' date=' τον Βάλλα και τον Κουλοχέρη γιατί δεν τους χρησιμοποίησε ποτέ κανένας? Θα μου πείτε "κάτι θα ήξεραν οι προπονητές που δεν τους έβαζαν" αλλα τόσο καλύτερος είναι πια ο Ανατολάκης που παίζει ακόμα και στο κύπελλο??[/quote'] Ο μπαρμπα Γιωργος φίλε haunter_2 ηταν ο καλυτερος παιχτης περυσι.Μπορει να ειναι αργος αλλα μην ξεχνας οτι μας χαρισε 10 πρωταθληματα. Ο Βαλλας οπωτε του δοθηκε η ευκαιρια απαγοητευσε...Δυστυχως
Arxon Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 ο Ριμπο διαβαζω σημερα οτι ψηνει συμπαικτη του μεγαλο ονομα να ερθει στον Θρυλο.Αντε να δουμε...
Fan Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Το διάβασε και εγώ για Ζε Ρομπέρτο! Πολύ καλό για να είναι αληθινό εκτός και εάν ο πρόεδρος αποφασίσει να βάλει το χέρι βαθιά. Σε τι θέση παίζει; Ξέρει κανένας;
harkouts Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Κατ' αρχάς το θετικό είναι πως είναι ελεύθερος άρα δεν θα χρειαστεί να βάλει τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη..... Έχω τις αμφιβολίες μου για το αν μπορεί αυτός ο παίκτης (που κατα πάσα πιθανότητα θα είναι βασικός στο μουντιάλ καθώς ο Παρέιρα τον εμπιστεύεται) να έρθει στον Ολυμπιακό αν έχει και άλλες προτάσεις που σίγουρα θα έχει απο ομάδες καλύτερων πρωταθλημάτων. 'Οσο για την θέση του στην Μπάγερν έπαιζε αριστερό χαφ (είχε το χαρακτηρισμό ''μίστερ σέντρα'' για τις φαρμακερές σέντρες που έβγαζε) αλλά στην εθνική παίζει αμυντικό χαφ μαζί με τον Έμερσον. Το θέμα είναι αν μπορεί να παίξει δεξιά κάτι σαν Γιαννακόπουλος.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ο Ζε Ρομπερτο συνηθως τραβιεται προς την γραμμη.Αυτο μου δημιουργει αμφιβολιες αν μπορει να σας κανει για αντι-Ριβαλντο γιατι με την (περιορισμενη στην Ελλαδα) εξαιρεση του Τζορτζεβιτς δεν θυμαμαι προχειρα αλλο παικτη γραμμης να εχει παιξει σε καποια ομαδα πραγματικα ηγετικο ρολο Παντως να σας πω μια αληθεια ως Παναθηναικος Η 1η χρονια του Ριβαλντο,ειλικρινα,ως Παναθηναικους ΔΕΝ μας τρομαξε,δεν τρελαθηκαμε.Ομολογω οτι φετος ηταν πολυ ανεβασμενος και ηγετης.ΟΜΩΣ μην ξεχνατε οτι πλεον ειναι 34 και πως φετος ειχε το κινητρο του Μουντιαλ.Χωρις πραγματικο κινητρο,και στα 34 του,χωρις ιχνος κακιας δεν ξερω αν θα ειναι και την επομενη σεζον το ιδιο καλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.