blueviper Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Για το Θεό ρε μάγκες...την καραμέλα της 7 βλέπω κι εδώ μέσα και με λυπεί. Ακατανόμαστος και κατάρες προς τον προπονητή που έφερε το νταμπλ με χίλιες δυο αντιξοότητες από την εξέδρα και στον οποίο στην τελική οφείλουμε κατά ένα μεγάλο βαθμό και μια ρημαδο-ομάδα που φτιάξαμε κάποτε και πήρε το πρώτο πρωτάθλημα μετά από τα πέτρινα (συν την αρωγή του Σώκρατες από τα παρασκήνια). Αμνήμονες και αχάριστοι... Όσο για τον Τζιοβάνι, που είχε την τάση να ψιλοεξαφανίζεται στα Ευρωπαϊκά αντίθετα από κάτι Καρεμπέδες που δεν έκαναν μαγικά, αλλά πρόσφεραν τα διπλά, θα έφευγε ούτως ή άλλως ήταν δεν ήταν ο πριγκηποβάτραχος. Κι αν κάποιος θέλει να κάνει τα παραπονά του, ας στραφεί προς τον Σωκράτη. Ο τελευταίος ήταν που δεν τον κράτησε άλλωστε, με δεδομένο μάλιστα πως θα σούταρε τον προπονητή. Κάθε παραμύθι βέβαια πρέπει να έχει το δράκο του...δε βαριέσαι, ας το αναλάβει κι αυτό ο αγέλαστος, έτσι για να γουστάρουν ορισμένοι και να εθελοτυφλούν. Προτείνω να κάνουμε υπομονή και να φέρουμε το Τζιο πάλι σε 2-3 χρόνια για να κάνει διαγωνισμό slow motion με τον Τουρέ.
dim_b Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 ντουσαν την καταρα μου να εχεις! εξαιτιας σου εφυγε ο giovanni απο τον ολυμπιακο! Ναι, έπρεπε να τον κρατήσουμε και αυτόν γιά να κολλήσει κάποια ένσημα που του έλειπαν (όπως κάναμε με τον Γεωργάτο) και γιά να έχει παρέα ο Castillo στο ποδοβόλεϋ. :evil:
Bougas Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ναι, έπρεπε να τον κρατήσουμε και αυτόν γιά να κολλήσει κάποια ένσημα που του έλειπαν (όπως κάναμε με τον Γεωργάτο) και γιά να έχει παρέα ο Castillo στο ποδοβόλεϋ. :evil: κακιες.......:evil:
Luxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ναι, έπρεπε να τον κρατήσουμε και αυτόν γιά να κολλήσει κάποια ένσημα που του έλειπαν (όπως κάναμε με τον Γεωργάτο) και γιά να έχει παρέα ο Castillo στο ποδοβόλεϋ. βαζελι μου μυριζει η υποθεση.. ή μηπως καποιος χανουμι;
blueviper Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Γαύρος είναι...μην τον βγάλουμε τον άνθρωπο "αλλόθρησκο" στα καλά καθούμενα. Πιθανολογώ πως ανήκει στην ισχνή μειοψηφία των μη προσωπολατρών...
dim_b Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δηλαδή όποιος δεν συμφωνεί με την άποψη σας γιά τον Μπάγεβιτς, δεν είναι Ολυμπιακός; Εκτός από αυτόν, πείτε μου έναν σοβαρό προπονητή που πέρασε από τον Ολυμπιακό τα τελευταία 10 χρόνια (εξαιρείται ο Σόλιντ που κατά τη γνώμη μου είναι σοβαρός, αλλά πρέπει να αποδείξει ότι είναι ικανός και γιά το κάτι παραπάνω). Όσο γιά τον Τζιοβάνι, κι εγώ τον γούσταρα γιατί ήταν παίκτης που σε ανύποπτο χρόνο θα έκανε το μαγικό, αλλά ειλικρινά πιστεύετε ότι είχε κάτι άλλο να προσφέρει; Τι έπρεπε να κάνουμε δηλαδή; Να του φτιάξουμε άγαλμα σε αναγνώριση της προσφοράς του; Θα τον αγαπάμε, θα τον θυμόμαστε, αλλά όλα τα ωραία έχουν κάποτε ένα τέλος.
Luxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 αντικαταστατης του ribo μπορει να γινει μονο ο roni, αλλα μετα απο καμμια 10αρια χρονια, αφου γερασει λιγακι. και οι δυο δινουν πολυ καλες πασες..
blueviper Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δηλαδή όποιος δεν συμφωνεί με την άποψη σας γιά τον Μπάγεβιτς, δεν είναι Ολυμπιακός; Θες την απάντηση της Θύρας 7; "Το βρωμερό, σιχαμερό και χαμερπές υποκείμενο που φέρει το ψευδώνυμο Πρίγκηψ και περιφέρει το σαρκίο του από ομάδα σε ομάδα, καθότι φιλοχρήματος κουάξ, διαγράφεται από την Ολυμπιακή Βίβλο κι οστρακίζεται εις την πολιτεία των αγέλαστων, παρέα με τους λοιπούς καλλικάτζαρους. Καθιστούμε δε σαφές πως τα νταμπλ, τις πορείες, τις νίκες, τα πρωταθλήματα και τα τρόπαια που κατακτήθηκαν επί εποχής του, ανήκουν πρώτιστα στον πύρινο, αδάμαστο και χαλύβδινο κόσμο που εμείς εκφράζουμε (γνωστός κι ως 12ος παίχτης) και κατ' επέκταση στον Πρόεδρο, στους γυμναστές, στο Βασιλάκη το παιδί με τις πετσέτες, στην Ούρσουλα την καθαρίστρια και τον κυρ Μήτσο που φτιάχνει τους καφέδες. Μα τις λιγδιασμένες μπούκλες του Τάκη θεωρούμε αδιανόητο αυτός ο τυχάρπαστος να αδιαφορεί για τις αξιώσεις της κερκίδας και να κάνει τα δικά του, χωρίς να λογίζει ποιον θέλουμε να βάλει να παίζει κι αν θα προβεί σε αλλαγή." Βέβαια ουδείς βρίσκεται να μου εξηγήσει γιατί ακριβώς έφυγε ο Τζιοβάνι, από τη στιγμή που θα έδιωχναν τον Μπάγεβιτς ούτως ή άλλως, οπότε οι αγκυλώσεις θα έπαυαν. Προσωπικούς λόγους του παίχτη επικαλέστηκε η διοίκηση, για να μετατοπίσει και το βάρος των ευθυνών, αλλά άφησε να πιπιλάμε την καραμέλα της εξέδρας που ήθελε ως υπεύθυνο τον αποχωρήσαντα προπονητή. Γιατί λοιπόν δεν τον πήρε τον Γενάρη που ο ανίερος δεν ανήκε πλέον στην οικογένειά μας; Μήπως γιατί δεν σκόπευε να τον κρατήσει και ποτέ ευθύς εξαρχής, αλλά χρειαζόταν ένας εναλλακτικός αποδιοπομπαίος τράγος;
sniper_206 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Εγώ πιο πάνω είπα ότι γουστάρω τον Gio στο λιμάνι ακόμα και ως σκάουτερ. Δεν είπα ότι θέλω να έρθει για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα του Θρύλου. Και συμφωνώ μ ετον dim ότι πέρα από το Μπάγεβιτς, άλλος ανθρωπινός προπονητής δεν έχει πιάσει λιμάνι ως πέρυσι... Τον Σόλιντ τον πιστεύω πάρα πολύ και ελπίζω σε αυτόν να κάνει το κάτι παραπάνω. Γιατί κακά τα ψέματα έτσι όπως έχουν καταντήσει όλες οι υπόλοιπες ομάδες στην Ελάδα το νταμπλ το παίρνουμε άνετα και με Αλέφα προπονητή. Δε θα έβλαπτε κανάνα λίγος συναγωνισμός! Όχι ότι δε θα σηκώναμε πάλι τις κούπες αλλά θα υπήρχε ένα υποτυπώδες ενδιαφέρον ρε παιδί μου...
blueviper Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Όχι με Αλέφα δεν το παίρνουμε...ιστορικά αποδεδειγμένο. Φυσικά τότε έπεσαν πάνω του όλα τα κακά αυτού του κόσμου: το κοράκι, το οπαδικό μένος, η πίεση του κόσμου, οι ακρίδες, το μουχλιασμένο τυρί που είχε φάει την προηγουμένη και του ταλάνιζε το παχύ έντερο, η επιμονή της FIFA να του αρνηθεί τη χρήση 12 παιχτών κοκ.
Mithrantir Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Βασικά αν διαβάσατε τις δηλώσεις του Σολιντ για τον Γιαννακόπουλο ίσως και να έχουμε ήδη έναν υποψήφιο για την αντικατάσταση του μάγου, του χρόνου. Πάντως προσωπικά πολύ θα ήθελα να δω τον Καστίγιο να αλλάζει και καμμιά πάσα με κανενάν άλλο παίκτη γιατί προσωπικά πιστεύω ότι αν αρχίσει να το κάνει θα είναι επάξιος αντικαταστάτης.
Arxon Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 o Στελλαρας ειναι απο τους αγαπημενους μου παικτες και τον θελω πισω στην ομαδα.Αλλα πρεπει να βρουμε και καποιον πιο νεο με ισχυρο ονομα.Περα απο βοηθεια στην ομαδα και για λογους μαρκετινγκ.Ηδη ο Ριμπο εχει ανοιξει μια πορτα για τους μεγαλους παιχτες...
haunter_2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Κάτι άκουσα για Recoba.Καλός δεν θα ήταν για αντι-Ribo?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.