Arxon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Αυτό με τους παίχτες Β' διαλογής που παίρνει/θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός' date=' δεν έχει κι άδικο αν το είπε ο Τουρέ ( άσχετα αν το πε για δικαιολογία αυτός ). 3-4 παίχτες μου άρεσαν στο Μουντιάλ κ θα μπορούσαν να κάνουν μεγάλα πράγματα στον θρύλο, τους τσίμπησαν άλλες ομάδες! Ο Οσόριο πήγε στην Στουτγκάρδη και τώρα πήρε κ τον Κάρλος Σαλσίδο η Αιντχόφεν!Φοβερό αριστερό μπακ! Κοιμήσου εσύ Σόλιντ![/quote'] αφου δεν εχουμε δει τους παικτες γιατι βιαζομαστε να τους κρινουμε?Αν Ο Τουρε και ο μανατζερ του εχουν αποψη καλο ειναι να την κρατανε για αυτους. Ο παικτης Α ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ...καλα
akis401 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Νομίζω πως ξεχνάμε κάτι. Πως στην Ελλάδα σπάνια θα έρθει παίκτης φτασμένος και σε ηλικία κάτω από 28 . Αυτός που θα έρθει δεν είναι ακόμα ΤΟ όνομα και έρχεται μήπως και στα Ευρωπαικά παιχνίδια τον δει καμμιά μεγάλη ομάδα και ανέβουν οι μετοχές του. Μήπως λοιπόν ο Ολυμπιακός και κάθε Ολυμπιακός πρέπει να εστιάζει την προσοχή του σε παίκτες που έχουν τα φόντα να πάνε καλά και όχι σε ονόματα που διεκδικούνται και από άλλες μεγαλύτερες Ευρωπαικές ομάδες? Ο Ζε Ρομπέρο παράδειγμα, αν και είναι 31 νομίζω, και αν αληθεύει ότι τον θέλει Ρεαλ και Μπάρτσα , ε με το συμπάθιο κιόλας, χαζός θα είναι να έρθει στην Ελλάδα.
tzinos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 εχεις δικιο ακις401 αλλα αποδυκνειεται οτη ο ολυμπιακος δεν εχει την εξυπναδα και την εμπειρια να διαχειριστει ουτε αυτους τους παιχτες, Αν εχεις οραμα στην ομαδα βρησκεις 5 τουρηδες και τους κανεις να πιστευουν οτη πεζουν σε μεγαλη ομαδα και πανε για μεγαλα πραγματα. Τους κρατας 3 χρονια και μετα τους χρυσοπουλας αφου σου εχουν προσφερει και σενα. Αλλα ο ολυμπιακος βρηκε ενα τουρε τα τελευταια 10 χρονια και αυτον ακομα τον χανει αμεσος χορις να ελαβε καπιο αγωνιστικο κερδος.
akis401 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Να σου πω τι είδα τυχαία σε ένα ρεπορτάζ σε ξένο κανάλι πριν το μουντιάλ και μου'κανε εντύπωση. Έδειχνε στη Βραζιλία μια ακαδημία (δεν θυμάμαι ποιος την είχε, πάντως ήταν παλιός διεθνής μεγάλος παίκτης) Αυτός λοιπόν μαζεύει από όλες τις φτωχογειτονιές παιδιά με σκοπό να τους κάνει παίκτες και να τους πουλήσει, Τους ταίζει τους ποτίζει τους κοιμίζει και μαθαίνουν και μπάλα. Και το λέει ο άνθρωπος, εγώ βγάζω παίκτες για την Ευρώπη. Και δείχνει ένα πιτσιρικά 13 χρονών με το συμβόλαιο από τώρα για Eindhoven. Ti διάολο, τόσο δύσκολο είναι να το κάνει μια Ελληνική ομάδα και αυτό? Να πάει από τώρα να αγοράσει 4-5 πιτσιρικάδες, και ας βγουν και μουφες, λες και οι μεγάλοι που έρχονται δεν είναι μούφες αρκετοί από αυτούς. Αλλά ξέρεις κάτι? Φταίμε και εμείς. Κανείς μας δεν έχει την υπομονή να δημιουργηθεί μια μεγάλη ομάδα, Θέλουμε από τη μια μέρα στην άλλη. Και δυστυχώς οι μεγάλες ομάδες κτίζονται-δημιουργούνται , όλα τα άλλα είναι πυροτεχνήματα.
Kandinsky Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Αυτό φίλε μου το κάνουν εδώ και χρόνια οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Ρεάλ, Μίλαν, κλπ. Όταν ξεφύγουμε απ' τη λογική "πάμε του χρόνου τελικά C.L.", αφού δλδ πιούμε το μπλε (ή το κόκκινο ) χαπάκι και χαθεί το Μάτριξ στο οποίο ζούμε απ' τα μάτια μας, θα δούμε τί πραγματικά γίνεται στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες.
akis401 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Το ξέρω ότι γίνεται αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι πως άμα γίνει και εδώ και μπει το νερό στο αυλάκι(με πολλούς κόπους και θυσίες βέβαια) θα είσαι μετά κάθε χρόνο τοπ και για πολλά χρόνια. Και μου είναι αδιανόητο να παραδεχτώ ότι οι εκάστοτε διοικούντες δεν το ξέρουν ή δε το βλέπουν. Γιατί δεν το εφαρμόζουν λοιπόν? Δεν μπορώ να βρω την αιτία.
Kandinsky Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Στην Ελλάδα δεν γίνεται μακροπρόθεσμος σχεδιασμός. Έχουν συνηθίσει όλοι μία μανιέρα, βλέπουν οτι κουτσά στραβά αποδίδει (βλέπε πρωτάθλημα) και δεν σκίζονται να βρουν τα αίτια των αποτυχιών....
akis401 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Στην Ελλάδα δεν γίνεται μακροπρόθεσμος σχεδιασμός. Έχουν συνηθίσει όλοι μία μανιέρα, βλέπουν οτι κουτσά στραβά αποδίδει (βλέπε πρωτάθλημα) και δεν σκίζονται να βρουν τα αίτια των αποτυχιών.... Διαφωνώ, όπως είπα και πιο πανω βλέπουν τι γίνεται στις προηγμένες χώρες ποδοσφαιρικά. Το γιατί δεν το κάνουν και εδώ δεν μπορώ να καταλάβω. Συμφέρον θα έχουν στο κάτω κάτω, όσο περισσότερο είσαι στην Ευρώπη τόσο περισσότερο χρήμα κυλάει από παντού. Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε και άλλες απόψεις γιατί ειλικρινά δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Λες Kadinsky ο Ολυμπιακός να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα πάρει πρωτάθλημα-κύπελο(ή στη χειρότερη θα βγει 2ος?) Αστείο μου φαίνεται.
Kandinsky Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Λέω αυτά που βλέπω φίλε μου. Βλέπω μια ομάδα που είναι μια δεκαετια στον θεσμό και η μόνη φορά που κατάφερε να πάει καλά ήταν όταν ο προπονητής δούλευε απερίσπαστος, ο κορμός αποτελείτο από νέους Έλληνες και υπήρχε η έννοια "ομαδα" με όλη τη σημασία της λέξης. Μέχρι δλδ που η διοίκηση νόμισε ότι κατάλαβε πως βγαίνουν τα χρυσά αυγά και ότι με την πολύ καλή εκείνη μαγιά παικτών οποιοσδήποτε προπονητής κι αν ερχόταν θα κατάφερνε να μας πάει πιό ψηλα στην Ευρώπη. Κι όταν αυτό δεν έγινε, δεν ήξεραν πώς να διαχειριστούν την κατάσταση. Αλλαγές στις αλλαγές προπονητών, που όμως στην ουσία δεν άλλαξαν ιδιαίτερα το προφίλ της ομάδας, απλούστατα, το πρωτάθλημα το έπαιρνε στηριζόμενη στην αξια μεγάλων παικτών με πρώτο και κύριο τον Τζόλε, τον μεγάλο αυτό παιχταρά, του οποίου η φανέλα αξίζει να αποσυρθεί όταν σταματήσει. Παίρνοντας λοιπόν το πρωτάθλημα, τα προβλήματα κουκουλώνονταν και άντε πάλι απ' την αρχή, άντε να νομίζουν ότι με την προσθήκη ενός "δώρου" του προέδρου ή 1-2 παικτων πάμε για την υπέρβαση. Θες λοιπόν την ξεκάθαρη απάντηση μου? Απ' τη στιγμή που απ' το '99 περίπου, ο πρόεδρος υποσχέθηκε υπέρβαση στην Ευρώπη μέσα σε 5 χρόνια και αυτό δεν έγινε (κι όχι μονο αυτό, δεν προχωρήσαμε ούτε στο ελάχιστο προς αυτή την κατεύθυνση), θεωρώ ότι το θέμα Ευρώπη συνιστά πλήρη αποτυχία και οι ευθύνες αποδίδονται προφανώς σε ανθρώπους που δεν ήξεραν τί σημαίνει ο θεσμός, τί απαιτήσεις έχει κλπ κλπ. ΥΓ Τυχαίο άραγε που η δεύτερη επιτυχημένη πορεια έγινε πάλι με τον ίδιο? Ίσως. Μπαγεβιτσικός δεν είμαι, τον έβριζα ασύστολα στο Λίβερπουλ. Δεν μπορώ όμως να ακυρώσω ούτε την πορεια του αλλά ούτε και την πορεια που εκανε η ομάδα μαζί του. Ελπίζω αυτός εδώ να πάει καλύτερα, διοτι είμαι Ολυμπιακός και όχι φαν του οποιουδήποτε αλλά για να πω την αλήθεια δεν είμαι αισιόδοξος διοτι δεν βλέπω να έχουν μάθει το μάθημα τους αυτοί που πρέπει να το μάθουν.
akis401 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε ότι λες και προσωπικά τον Μπάγεβιτς τον εκτιμώ σαν προπονητή γιατί όπου πήγε κάτι κουνήθηκε. Ίσως λίγο αλλά κάτι. Σαν άνθρωπο δεν τον ξέρω φυσικά για να πω οτιδήποτε. Το θέμα είναι με τα σημερινά δεδομένα τι γίνεται γιατί όπως καταλαβαίνεις πρωτάθλημα κάθε χρόνο και όπως πολύ σωστά είπες καθόλου μπροστά στην Ευρώπη, λογικό κάποια στιγμή να βαρεθούν όλοι. Συζήτηση κάνουμε, ίσως και εκτός τοπικ, κανείς δεν πρόκειται να λάβει σοβαρά υπόψη ότι λέμε, αλλά καλό είναι να ακουστούν και κάποιες γνώμες, έστω μεταξύ μας σαν φίλαθλοι και τίποτα παραπάνω. Πρόταση: Βρες σαν τον Τουρέ 3-4, διψασμένους και φιλότικους για μπάλα(άσχετα αν ο συγκεκριμένος δυσαρέστησε με όσα είπε) και άσε τα μεγάλα και κορεσμένα ονόματα. Δώσε-δείξε εμπιστοσύνη στον Παπά δυπ χρόνάκια για να έχεις για άλλα 10 χρόνια στην ομάδα σου έναν από τους ταχύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη.
Arxon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Πρόταση: Βρες σαν τον Τουρέ 3-4, διψασμένους και φιλότικους για μπάλα(άσχετα αν ο συγκεκριμένος δυσαρέστησε με όσα είπε) και άσε τα μεγάλα και κορεσμένα ονόματα. Δώσε-δείξε εμπιστοσύνη στον Παπά δυπ χρόνάκια για να έχεις για άλλα 10 χρόνια στην ομάδα σου έναν από τους ταχύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη. αυτο θα ισχυε αν ο Παππας ηταν εγχρωμος ή αν λεγόταν Παππινιο. Ετσι λειτουργουμε εδω
Arxon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 μπα πιο ευκολο ειναι να του αλλαξουμε το ονομα,χεχε
Arxon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Ανακοινωσε ο Ριμπο οτι ειναι η τελευταια του χρονια σαν παικτης. Μολις τελειωσει θα γυρισει στην Βραζιλια μαζι με την οικογενοια του...
Arxon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 στις προπονησεις ακουγεται οτι τρεχει περισσοτερο απο τους πιτσιρικαδες. Να γιατι ειναι απτους μεγαλυτερους παικτες που εχουν περασει απο τα γηπεδα!!! δειτε και αυτα που βρηκε ο kandinsky ετσι απλα για να θυμηθειτε... http://www.youtube.com/watch?v=CS8b8Q5bs2s http://www.youtube.com/watch?v=5DM0y...search=rivaldo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.