Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ποιον παικτη θα θελατε φετος η του χρονου σαν αντικαστατη του μεγαλου Ριμπο?
blueviper Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Το Μαραντόνα...μια χαρά το έπαιζε το τόπι ο κοντός. Τραβάει ακόμα η μπογιά του όπως μας έδειξε. Τσιμπάμε και τον Πελέ που είναι κι αυτός μέλος, κάνουμε μεταγγραφή το "Νουρέγιεφ" και δέσαμε από ταλέντο και γηραλέους. Συνήθως αυτοί οι τελευταίοι έχουν πιάσει σε μας.
Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Γινομαστε λιγο κακοι.Γιατι και ο Ριμπο οταν ηρθε ολοι ελεγαν οτι ηρθε για ενσημα,και τωρα του ανανεωσαμε για αλλο ενα χρονο μονο και μονο λογω προσφορας...
Kandinsky Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Αν ίσχυε πάντως και στο ποδόσφαιρο το καθεστώς του μπάσκετ στις αλλαγές, τον Ντιέγκο τον έπαιρνα άνετα για τις στημένες μπάλλες... Επειδή όμως αυτό δεν συμβαίνει, θα προτιμούσα να βλέπω την ομάδα να παίζει ολοκληρωτικό και θεαματικό ποδόσφαιρο άσχετα ποιούς θα έχει μέσα. Μόνη ένσταση να μην γεμίσουμε ξένους. Αν όμως θα έπρεπε να επιλέξω κάποιον, εννοείται ότι θα ήθελα κάποτε στο μέλλον να δω Ροναλντίνιο, κι ο Μέσι δε με χαλάει όμως Άλλη μια κρυφή μου ελπίδα είναι να δω τον Σαμαρά να βάζει γκολ με την ερυθρόλευκη μας....
Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Αν ίσχυε πάντως και στο ποδόσφαιρο το καθεστώς του μπάσκετ στις αλλαγές' date=' τον Ντιέγκο τον έπαιρνα άνετα για τις στημένες μπάλλες... Επειδή όμως αυτό δεν συμβαίνει, θα προτιμούσα να βλέπω την ομάδα να παίζει ολοκληρωτικό και θεαματικό ποδόσφαιρο άσχετα ποιούς θα έχει μέσα. Μόνη ένσταση να μην γεμίσουμε ξένους. Αν όμως θα έπρεπε να επιλέξω κάποιον, εννοείται ότι θα ήθελα κάποτε στο μέλλον να δω Ροναλντίνιο, κι ο Μέσι δε με χαλάει όμως Άλλη μια κρυφή μου ελπίδα είναι να δω τον Σαμαρά να βάζει γκολ με την ερυθρόλευκη μας....[/quote'] μαζι σου και εγω σε οτι αφορα ολα αυτα που λες!Το πρωτο που με ενδιαφερει ειναι να παιζει θεαματικα και να κερδιζει η ομαδα.Αλλα κακα τα ψεμματα,χρειαζεται τουλαχιστον ενας μεγαλος παικτης για να διαφημιζεται και η ομαδα.Ειδικα στην Ελλαδα...
Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ετσι και αλλιως δεν υπαρχει πλεον ανταγωνισμος εγχωρια.Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι η Ευρωπη
sniper_206 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Aντικαταστάτης του Ρίμπο? Γιατί έφυγε? Ηρεμήστε ρε παιδιά, ο Ρίμπο έχει ακόμα να δώσει στο Θρύλο. Εγώ θα γούσταρα τρελά να ξαναγυρίσει ο Gio κι ας είναι και σκάουτερ...
Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Aντικαταστάτης του Ρίμπο? Γιατί έφυγε? Ηρεμήστε ρε παιδιά, ο Ρίμπο έχει ακόμα να δώσει στο Θρύλο. Εγώ θα γούσταρα τρελά να ξαναγυρίσει ο Gio κι ας είναι και σκάουτερ... Και εγω μαζι σου ειμαι.Τζιοβανικος.Αυτο που εννοω λεγοντας αντικαταστατης ειναι και αλλοι παικτες που πρεπει να ερθουν στην ομαδα μας με την ιστορια και την λαμψη του Ριμπο,παραλληλα με τα νεα ταλεντα στυλ Τουρε(που εμενα προσωπικα με εχει χαλασει η σταση του)
Luxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Gio για παντα στο λιμανι. η μοναδικη φορα που δακρυσα οταν εφυγε, οπως και χιλιαδες φιλαθλοι φανταζομαι.. αν και η τελευταια χρονια του στον ολυμπιακο δεν ηταν και οτι το καλυτερο, ειχε προσφερει πολλα πραματα και ειχε δεθει με τον ολυμπιακο. ντουσαν την καταρα μου να εχεις! εξαιτιας σου εφυγε ο giovanni απο τον ολυμπιακο! ο rivaldo μια χαρα ειναι στον ολυμπιακο παιδες. ειδικα φετος καμμια σχεση με περυσι. εβαλε απιστευτα γκολακια. φαινεται οτι μπαινει στο κλιμα σιγα-σιγα..
Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Gio για παντα στο λιμανι. η μοναδικη φορα που δακρυσα οταν εφυγε' date=' οπως και χιλιαδες φιλαθλοι φανταζομαι.. αν και η τελευταια χρονια του στον ολυμπιακο δεν ηταν και οτι το καλυτερο, ειχε προσφερει πολλα πραματα και ειχε δεθει με τον ολυμπιακο. ντουσαν την καταρα μου να εχεις! εξαιτιας σου εφυγε ο giovanni απο τον ολυμπιακο! ο rivaldo μια χαρα ειναι στον ολυμπιακο παιδες. ειδικα φετος καμμια σχεση με περυσι. εβαλε απιστευτα γκολακια. φαινεται οτι μπαινει στο κλιμα σιγα-σιγα..[/quote'] και περυσι αν δεν ηταν ο ακατανομαστος να βαλει μεσα τον ΡΕΖΙΤΣ!!!! σιγουρα η liverpool δεν θα ηταν πρωταθλητρια ευρωπης χαρη στον Ριμπο. Τον τελευταιο χρονο ο Τζο ειχε μπλεξει και αυτος με τον ακατανομαστο και δεν τον εβαζε να παιξει...Τι να πει κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.