charmed Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 exo to sims 2. prepei na kano epanegatastasi ston pc moy alla den thelo na xaso to paixnidi poy exo sosei. ginetai na apothikeyso kapoio fakelo apo to idi egatestimeno sims etsi oste, kai na kano epanegatastasi na exo meta to someno paixnidi???
"electra" Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 nai,nomizw pws ginetai ayto pou theleis. Phgaineis: ''Ta eggrafa moy''>''EA Games">"The Sims 2">"Neighborhoods". Ta N001,N002, klp antistoixoun stis geitonies pou yparxoyn sto paixnidi me thn seira poy emfanizontai sto kentriko menoy(Pleasantview,Strangetown klp). Analoga me thn geitonia pou theleis na swseis, apothikeyeis kai ton antistoixo fakelo. Otan kaneis thn egatastasi pali, vale to swsmeno arxeio ston fakelo Neighborhoods. Elpizw na se voithisa! ENJOY THE SIMS 2!
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Ρε παιδια συγνωμη για το λιγο εκτος θεματος αλλα το sims2 ενα παιχνιδι ειναι ή σε διαφορες εκδοσεις ???? Ευχαριστω.
bgeorgalas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ρε παιδια συγνωμη για το λιγο εκτος θεματος αλλα το sims2 ενα παιχνιδι ειναι ή σε διαφορες εκδοσεις ???? Ευχαριστω. κοίτα από όσο ξέρω από την κοπελιά μου το sims 2 είναι ένα παιχνίδι ΑΛΛΑ, έχει διάφορες επεκτάσεις (expansion) που σου δίνουν περισσότερες δυνατότητες....με λίγα λόγια αγοράζεις το sims 2 και παίζεις κανονικά, αν θέλεις να ανοίξεις το δικό σου μαγαζί αγοράζεις το open for business και το εγκαθιστάς από΄πάνω και συνεχίζεις να παίζεις, αν θέλεις να στείλεις τους sims σου στο πανεπιστήμιο τότε θα πρέπει να αγοράσεις και το University και πάει λέγοντας....
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 κοίτα από όσο ξέρω από την κοπελιά μου το sims 2 είναι ένα παιχνίδι ΑΛΛΑ, έχει διάφορες επεκτάσεις (expansion) που σου δίνουν περισσότερες δυνατότητες....με λίγα λόγια αγοράζεις το sims 2 και παίζεις κανονικά, αν θέλεις να ανοίξεις το δικό σου μαγαζί αγοράζεις το open for business και το εγκαθιστάς από΄πάνω και συνεχίζεις να παίζεις, αν θέλεις να στείλεις τους sims σου στο πανεπιστήμιο τότε θα πρέπει να αγοράσεις και το University και πάει λέγοντας.... Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.