Sorath Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Πρόσφατα στην εταιρία που εργάζομαι αλλάξαμε το AS/400 με ένα καινούργιο. Το αποτέλεσμα είναι να έχω 8 δίσκους SCSI 35Gb στις 15Κ στροφές! Έψαξα στα γρήγορα για controller αλλά ο φθηνότερος που βρήκα ήταν στα 250? :???: Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ένας πιο απλός controller σε πιο νορμάλ τιμή για να τοποθετήσω στο PC μου; Τα μόνα που με ενδιαφέρουν είναι: Να συνδέεται σε PCI ή PCI-X Να υποστηρίζει UltraWide 320 ρυθμό μεταφοράς Να υποστηρίζει τουλάχιστον 2 δίσκους σε RAID 0 Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι σχετικά φθηνό που να μου κάνει; Δεν με απασχολεί τόσο η ποιότητα του controller.
giankyr Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Σκάσανε της παναγιάς τα μάτια για το καινούριο μηχάνημα και τα €250 φαίνονται πολλά??
Sorath Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Όχι δεν κατάλαβες. Το AS/400 αλλάξαμε. Η IBM όμως παίρνει το παλιό μηχάνημα αλλά σου αφήνει τους δίσκους. Η εταιρία μου δεν θέλει τους δίσκους (Τι να τα κάνει τα 280Gb, όταν έχει 4Tb; ). Τους παίρνω εγώ σπιτάκι μου! Πως μπορώ να τους αξιοποιήσω εγώ στο προσωπικό μου PC, εύκολα και οικονομικά;
giankyr Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Aυτό που είπε ο φίλος HamerZ, απλά κάποιος που θα ξέρει από SCSI πρέπει να σε βοηθήσει να εντοπίσεις 2-3 μοντέλα που θα κάνουν την δουλειά σου και μετά θα τα ψάξεις ebay.
Sorath Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μάλιστα, E-bay. Θα το δοκιμάσω αν και θα προτιμούσα να το αγόραζα απο εδώ. Τεσπα, θα δούμε.
HamerZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Πάρε την 39160 μιας και σήμερα στο ebay ξεκινάν από αρκετά χαμηλές τιμές. Επίσης αν χρειαστείς καλώδια στρογγυλά 64pin θα βρεις Αθήνα στην Checkmate ή την Computer-Data της Akasa http://computer-data.gr/products.php?cid=86
polaki Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Οι controllers κοστίζουν πολυ, δεν λέει τωρα να τον πάρεις καινουριο. Αναγκαστικά ebay λοιπον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.