Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να μην πληρώνω ???

xrrobithis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
.... Γιατί ένα μήνα χωρίς γιαούρτι ευχαρίστως να ζήσω, χωρίς ρεύμα όμως?...

Ηθικόν δίδαγμα:

Ο πολιτισμός μας τελειώνει μόλις κοπεί το ρεύμα

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και εγώ που δεν βλέπω όχι μπάλα' date=' αλλά δεν έχω καν tv;

Γιατί να πληρώνω;

/sc[/quote']

Αν και στη προκειμένη περίπτωση συμφωνώ μαζί σου, θα προτρέψω να πω αυτό που θα σου απαντούσε κάποιος της ΕΡΤ :

"Για τον ίδιο λόγο που πληρώνουν χρέη της ΕΘΕΛ όλοι οι φορολογούμενοι ακόμα κι αν δεν έχουν έρθει Αθήνα ποτέ.

Δημοσ.

ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα νομιζω!το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ η ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεοραση, εδωσε διπλασιο ποσο απο τους ιδιωτικους σταθμους-επιχειρησεις?

ο αλφα κ το σουπερσπορτ,προτειναν Χ λεφτα!η ερτ 2Χ!γιατι να μην αγορασει τα δικαιωματα με Χ+500,000 ευρω? πιστευετε οτι δεν θα της τα πουλουσαν οι 2 ομαδες?

ΥΓ: ειμαι ΟΠΑΔΟΣ του ΠΑΟ,αλλα βλεπουμε οτι ολα τριγυρω αλλαζουν,κ ολα τα ιδια μενουν! σουπερ λιγκα κατα τα αλλα...η σουπερ λιγκα μιλαει για ΚΟΙΝΟ ταμειο απο τα τηλεοπτικα,κ μοιρασμα των χρηματων συμφωνα με καποιους ορους που εχουν θεσπισει! γιατι οι 2 τους δεν τα βαζουν στο κοινο ταμειο? στους αγωνες ολοι μαζι....αλλα στη μασα χωρια!!!!

Δημοσ.
το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ η ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεοραση' date=' εδωσε διπλασιο ποσο απο τους ιδιωτικους σταθμους-επιχειρησεις?

[/quote']

Γιατί κανένας δεν την ελέγχει,κανένας δεν θα λογοδοτήσει σε κανέναν.Απλό.

Αντίθετα από τους ιδιωτικούς...

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ δε καταλαβένω γιατί η ΕΡΤ κάνει αυτά τα "πανηγυράκια" όπως πολύ σωστά ανέφερε κάποιος, στον βωμό της και καλά ποιότητας! Εντάξει δε λέω όντως έχει καλά προγράμματα αλλά τα 170.000 πανέμορφα €πουλα γιατί τα έδωσε, οέο;

Δηλαδή της Αννούλας δεν της έφτανε ένα φόρεμα με 20-30 χιλιάρικα; (μην γίνουμε και ρεζίλη :razz: )

Και το καλύτερο; Η "καλή" μας "πατριώτισσα" Αννούλα δεν τα κάνει όλα αυτά για το χειροκρότημα, αλλά για 3.5 μύρια €!

Όσο για τα έσοδα.... 12 μύρια τα έξοδα. 13 μύρια τα έσοδα... :shock:

Να χαρώ εγώ managment! Και στα έσοδα φαντάζομαι πως συμπεριλαμβάνεται και κανένα DVD (βλ. ολυμπιάδα) με την Eurovision που θα κοστίζει καμια 30€ (στην καλύτερη περίπτωση), που όπως είναι λογικό δε πρόκειται να το αγοράσει - σχεδόν - κανείς!

Να ένα έλλειμα ΝΑ για τον κοινωνικό οργανισμό που νοιάζεται για την διάδοση του πολιτισμού μας...

Δημοσ.

αποικος αν κατάλαβα καλά λες οτι τα ιδιωτικά κανάλια βγάζουν τα λεφτά του απο τις διαφημήσεις,ενώ η ΕΡΤ απο την ΔΕΗ(στο περίπου).αν είναι έτσι όπως τα λες,γιατί η ΕΡΤ βάζει διαφημήσεις ενδίαμεσα και στο τέλος σε κάθε προγραμμα της?

τι κάνει την ΕΡΤ διαφορετική απο τα ιδιωτικά κανάλια αφού και αυτή βγάζει λεφτά απο τις διαφημήσεις?εγώ δεν θα είχα κανένα παράπονο να πλήρωνα την ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ αν τα κρατικά μας κανάλια δεν βάζαν καθόλου διαφημήσεις...

Δημοσ.

Η ΕΡΤ μέχρι πριν 4-5 χρόνια δεν είχε καθόλου διαφημίσεις. Νομίζω ότι άρχισε να βάζει διαφημίσεις όταν περιορίστηκαν τα κρατικά κονδύλια (έξτρα από τα τέλη της ΔΕΗ). Ναι, η ΕΡΤ βάζει διαφημίσεις, όμως βάζει σαφώς λιγότερες από τα ιδιωτικά κανάλια ;-) Σκεφτείτε πόσες φορές και για πόση ώρα κόβει το «Παρα πέντε» το Mega: καθαρή διάρκεια πρέπει να είναι περίπου 35-40 λεπτά και τελικά τρώει μια ώρα, ήτοι για κάθε 10 λεπτά προγράμματος περίπου 5 λεπτά διαφημίσεις ;-)

Δημοσ.
offtopic

@Marios1957 όλα θέμα συνήθειας είναι αλλά φαντάζομαι οι πρώτες μέρες θα είναι φρίκη!

Mα καθόλου φρίκη! Έχω περάσει έναν μήνα χωρίς ηλεκτρικό και σε πληροφορώ τα πέρασα ζάχαρη! Είχα παρέα ένα ραδιόφωνο με μπαταρίες και πολλά βιβλία για διάβασμα... Άσε δε που ηρεμείς' date=' το μυαλό ξεμπλοκάρει και καθαρίζει και επιστρέφεις στον πολιτισμό με υπερφορτισμένες μπαταρίες! Δοκίμασέ το!

Τέλος το 'εκτός θέματος' σχόλιο... συνεχίστε με τα της ΕΡΤ! :-D

[b']apoikos[/b] ποιος διαφημιζόμενος θα βάλει την διαφήμισή του στα κρατικά κανάλια όταν το μεγαλύτερο μέρος της πίτας της θεαματικότητας την έχουν τα ιδιωτικά;

Δημοσ.
Η ΕΡΤ μέχρι πριν 4-5 χρόνια δεν είχε καθόλου διαφημίσεις.

δεν θυμάμαι να έβλεπα ποτέ ΕΡΤ και να ΜΗΝ είχε διαφημήσεις...τέσπα μπορεί και να κάνω λάθος.απλά αφου εμείς πλρώνουμε αυτό το κανάλι δεν επρέπε τουλ. να μην διακόπτει το πρόγραμμα της για διαφημήσεις?όπως κάνει το filmnet...

μετά απο αυτό το thread η ΕΡΤ θα ανέβει στα νούμερα της AGP :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (άρα περισσότερες διαφημήσεις?!?!?! :confused: )

Δημοσ.

εγω παντως με την ερτ θυμαμαι και μεγαλωσα(ραδιο κ tv)

οποτε για αυτα που προσφερει τοσα χρονια στην ελλαδα ενα συμβολικο αντιτιμο εστω και μεσα απο τον λογαριασμο της δεη αξιζει!

αλλα τα λεφτα της eurovision,ολυμπιακοι αγωνες και λοιπα ειναι τεραστια εξοδα σιγουρα αλλα εγω και εσυ μπορει να μην τα βλεπουμε αλλα τουλαχιστων η υπολοιπη ελλαδα οχι μονο τα βλεπει αλλα και τα πανηγυριζει οποτε επειδη διαφωνουμε με αυτο δεν σημενει και οτι διαφωνει μαζι μας και ο υπολοιπος κοσμος!

αλλα μην το βλεπετε ετσι

ως βαζελος και εγω εχω να πω οτι τοσα λεφτα που βγαζουν αυτες οι ομαδες

μου φαινονται υπερβολικα 15 μηρια ευρω να ζητανε μονο για τα τηλεοπτικα τους δικαιοματα!

οποτε δεν φταιει μονο η τηλεοραση φταινε και οι ομαδες!

και δυστηχως αυτες ειναι η αιτιες του καπιταλισμου πλεον!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να κάνω μία "χαζή" ερώτηση???

Αν εγώ δεν έχω τηλεόραση σπίτι ή αν ξέρω γω είμαι ιεχωβάς και δεν κάνει να δω τηλεόραση, γιατί πρέπει να πληρώνω την κωλό-ΕΡΤ???

Αυτό με την πληρωμή στο Παρακαταθηκών και δανείων δεν πολυκατάλαβα...

Αν μου έρθει ο λογαριασμός 50Ευρώ και τα 3 είναι της ΕΡΤ, μπορώ να τους πω κρατήστε 47 και τα άλλα 3 Ευρώ τα βάζω στην τσέπη μου? Δεν στέκει αυτό, γιατί η ΕΡΤ θα με κυνηγήσει.

Σκεφτείτε το λογικά. Έδωσε τόσα εκατομμύρια για ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και δεν θα δώσει το 1/10 για να κάνει ένας δικηγόρος μία ομαδική μήνυση?

Ας μιλήσει και κανάς δικηγόρος, να μας πει τι πιθανότητες έχει κάποιος να γλιτώσει τα 3 Ευρώ...

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην είμαστε τόσο μίζεροι, τα 3 ευρώ το μήνα για να έχουμε ένα εθνικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο μας χάλασαν; Ούτως ή άλλως τόσα μας περνάνε στο έτσι μέσω της φορολογίας.

Το αρχικό θέμα όμως είναι σωστό, εφόσον όλοι πληρώνουμε κάτι έχουμε δικαίωμα να ασκούμε κριτική στη (κακο)διαχείριση των πόρων του.

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα μιζέριας φίλε nske.Το θέμα έιναι οτι εδώ στην ελλάδα μας έχει φάει ο ωχ-αδερφισμός και δεν κάνουμε τίποτα για να αντιδράσουμε, θεωρόντας οτι δεν θα γίνει και τίποτα αν τα βάλω μόνος μου με τα μεγάλα κεφάλια. Γιαυτό γίνεται αυτή η προσπάθεια εδώ για να γίνει κάποια ομαδική κίνηση ωστε να μην είμαστε μία εξαίρεση στον κανόνα.

Συμφωνώ απόλυτα οτι πρέπει να σταματήσει η όλη κατάσταση με την πληρωμή της ΕΡΤ στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Γνωρίζω οτι παλαιότερα στην κύπρο πλήρωναν τον εκεί τοπικό-κρατικό σταθμό (ΡΙΚ) μέσω της ΔΕΗ και κάποια στιγμή μαζεύτηκαν και αντιδράσαν ορισμένα άτομα(Με την βοήθεια δικηγόρου βέβαια) και καταφέραν να το αφαιρέσουν αυτό το κόστος απο τον λογαριασμό του ρεύματος.

Ελπίζω να γίνονται συχνότερα τέτοιες πρωτοβουλίες στην ελλάδα μας για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να φτάσουμε σε ένα αξιοπρεπές ζωτικό επίπεδο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...