Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να μην πληρώνω ???

xrrobithis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ??? - ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Πριν απο 2 ημερες, η διοικηση της Ελληνικης Ραδιοφωνιας Τηλεορασης, ανακοινωσε με περηφανια την συμφωνια της με τις 2 κατα τεκμηριο κορυφαιες Ελληνικες ποδοσφαιρικες ομαδες, τον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο, για την εξασφαλιση των τηλεοπτικων τους δικαιωματων. Ο Ολυμπιακος συμφωνησε στα 14,5 εκατομμυρια Ευρω για την περιοδο 2006-2008, ενω ο Παναθηναικος (συμφωνα με δημοσιογραφικες πηγες) στα 16 εκατομμυρια Ευρω για το διαστημα 2007-2010. Η ειδηση μαλιστα επικοινωνηθηκε απο τους κρατικους τηλεοπτικους & ραδιοφωνικους σταθμους ως ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της ΕΡΤ & απαρχη μιας νεας εποχης για το αθλητικο τμημα της.

Τι σημαινει αυτο για σενα αγαπητε Ελληνα πολιτη, ποδοσφαιροφιλε η μη?

Σημαινει ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ οτι καλεισαι να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 30,5 εκατομμυρια Ευρω (και κατι ψιλα), ητοι 10,4 δις δραχμουλες, στην επομενη 3ετια. Λεφτα τα οποια η (ηδη υπερχρεωμενη απο υπεραριθμο προσωπικο κ τηλεοπτικα πανηγυρακια) ΕΡΤ δεν υπαρχει περιπτωση να βρει απο αλλους πορους, πλην των μηνιαιων εισφορων σου!!

Την στιγμη που ο ΑLPHA (ιδιωτικος σταθμος με πληρως οργανωμενο τμημα πωλησης διαφημιστικου χρονου) καταφερε φετος να εισπραξει λιγοτερα απο 2,3 εκατομμυρια Ευρω για τα αντιστοιχα παιχνιδια του Ολυμπιακου (περιπου 145.000 Ευρω ανα παιχνιδι), η ΕΡΤ καλειται να εισπραξει τα υπερτριπλασια απλα για να μην ζημιωθει!!! Δηλαδη 485.000 Ευρω ανα αναμετάδοση, κατι πρακτικως αδύνατον με βαση το κοστος μοναδας του τηλεοπτικου χρονου + την διαρκεια της αναμεταδοσης. Τα ιδια φυσικα θα ισχυσουν και για το πακετο του Παναθηναικου.

Σημειωτεον οτι ο ανταγωνιστης της ΕΡΤ στα δικαιωματα του Ολυμπιακου (ALPHA) προσεφερε λιγοτερα απο 5 εκατομμυρια Ευρω....με αλλα λογια, η ΕΡΤ προσεφερε 45% περισσοτερα απο τον ανταγωνιστη, χωρις ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ για την μεγαλη αυτη διαφορα....

Η φραση-κλισε "κοινωνικη προκληση" σε περιοδους ανεχειας & ανεργειας, μαλλον ωχρια...

Ο κ. Παναγοπουλος - προεδρος/τσαρος/αυτοκρατωρ της ΕΡΤ- δηλωσε οτι ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για τις αντιδρασεις των πολιτων (βλ. εμμεσων μισθοδοτων) και οτι "το σχεδιο ανατασης της ΕΡΤ θα προχωρησει με καθε κοστος!"

Καθε κοστος λοιπον? ΝΟ PROBLEM mister. Γιατι εγω ΔΕΝ προτιθεμαι να χρηματοδοτησω το γαιτανακι δημοσιων σχεσεων σας αγαπητε κυριε Τζεγκις Χαν-καναλαρχη. ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗ:

Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους. Δηλαδή: εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ( π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι το υπόλοιπο. Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά!

ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.

ΕΝΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ και ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ.....ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ......

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα αυξηθεί το μηνιαίο τέλος που πληρώνουμε προς ΕΡΤ με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ λόγω αυτής της κίνησης;

Δημοσ.

Σωστό σε βρίσκω.

Το έχω σκεφτεί και εγώ (αν και προς το παρόν υπάρχουν πρακτικά προβήματα).

Η κατάθεση στο ΤΠκΔ γίνεται και σε τράπεζα από κάθε σημείο της Ελλάδας ?

Δημοσ.

Μαζι σου φιλε τα εχω παρει με την κολο ΕΡΤ...Χρηματοδοτησε την Eurovision..Χρηματοδοτει τωρα και τις μεγαλες ομάδες.....ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ...Και εγω ειμαι πολεμιος της πληρωμης της ΕΡΤ μέσω ΔΕΗ...Αν ισχυει αυτο που μου λες θα το κανω και εγω .....

Δημοσ.
Θα αυξηθεί το μηνιαίο τέλος που πληρώνουμε προς ΕΡΤ με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ λόγω αυτής της κίνησης;

Η τιμή του Ρεύματος δεν καθορίζεται μονομερώς από την ΔΕΗ, δηλαδή προς το παρόν το κράτος. Αν ήταν ιδιωτική η ΔΕΗ τη την ένοιαζε αυτήν αν θα πλήρωνες την ΕΡΤ ή όχι.

Στη τελική ας αυξήσουνε το φόρο στα τσιγάρα ... να πάρει 5 ευρώ το πακέτο ... αδιαφορώ.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες... αν αυτό που πληρώνω για ΕΡΤ φέτος θα είναι το ίδιο με αυτό που πλήρωνα πέρσι, αυτό πάει να πει πως τα λεφτά που δώσανε για να πάρουν τα δικαιώματα θα τα βγάλουν από αλλού και όχι από όσους πληρώνουν ΔΕΗ.

Δημοσ.
Μαζι σου φιλε τα εχω παρει με την κολο ΕΡΤ...Χρηματοδοτησε την Eurovision..

...και το φόρεμα της Άννας Βίσση που η αξία του είναι στις 150.000 ευρώ! Και 'μεις τρέχουμε μαμώ την τρέλλα μου να πληρώσουμε την εφορία και τα ΦΠΑ για να θεωρούμαστε έντιμοι πολίτες κι ότι δεν κλέβουμε το κράτος, όταν το ίδιο έχει καβατζώσει τις τσέπες μας εφ'όρου ζωής! :evil:

Δημοσ.

Μην ξυνεις πληγες Μαρια γιατι η Εφορια θα μου ερθει κανα 1700 αρι μου ειπε ο λογιστης....και τα εχω παρει πολυ ασχημα....

Δημοσ.
...και το φόρεμα της Άννας Βίσση που η αξία του είναι στις 150.000 ευρώ! Και 'μεις τρέχουμε μαμώ την τρέλλα μου να πληρώσουμε την εφορία και τα ΦΠΑ για να θεωρούμαστε έντιμοι πολίτες κι ότι δεν κλέβουμε το κράτος, όταν το ίδιο έχει καβατζώσει τις τσέπες μας εφ'όρου ζωής! :evil:

Το φορεμα κοστιζει 170.000 οσο ακριβως και το 100 τετραγωνικων σπιτι μου. Εχω βαρεθει να πληρωνουμε εμεις τα σπασμενα για καθε @@@@@@@ που τους ερχεται στο μυαλο.

Δημοσ.

The_player -για παρηγοριά στο αναφέρω- τόσα πρέπει να πληρώσει κι ο άντρας μου για ΦΠΑ (από μια επιχείρηση που είχε αλλά έπεσε έξω) και μετά έχει να βάλει μπρος και το ΤΕΒΕ γιατί κι εκεί έχει κάτι οφειλές!

Τώρα αν βάλεις και τα καμώματα της ΕΡΤ που σε λίγο καιρό θα μας επιβάλουν να πληρώσουμε... Ο Έλληνας ζυγό δεν υπομένει, αλλά το χαράτσι, χαράτσι!

Δημοσ.

Μονο εμεις μπορουμε να τα σταματησουμε ολα αυτα.Εχω παρει αναποδες τελευταια..για παρα πολλα ζητηματα...και ενα απο αυτα ειναι και η ΕΡΤ.Αν ισχυει αυτο που ειπε ο φιλος θα το κανω απο τον επομενο λογαριασμο κιολας...και θα στειλω e-mail σε ολους τους γνωστους και φιλους να το κανουν και αυτοι...Και μετα μου λετε πως εγινε η Ψηφιακη ΕΡΤ πως εγινε η Eurovision πως πηρε η ΝΕΤ τα δικαιωματα του Ch.League και του Mundial...Και τωρα του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου.....Θα επανελθω με θεμα τους ελληνικους δρομους πολυ συντομα...(ασχετο...)

Δημοσ.
Μονο εμεις μπορουμε να τα σταματησουμε ολα αυτα.Εχω παρει αναποδες τελευταια..για παρα πολλα ζητηματα...και ενα απο αυτα ειναι και η ΕΡΤ.Αν ισχυει αυτο που ειπε ο φιλος θα το κανω απο τον επομενο λογαριασμο κιολας...και θα στειλω e-mail σε ολους τους γνωστους και φιλους να το κανουν και αυτοι...Και μετα μου λετε πως εγινε η Ψηφιακη ΕΡΤ πως εγινε η Eurovision πως πηρε η ΝΕΤ τα δικαιωματα του Ch.League και του Mundial...Και τωρα του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου.....Θα επανελθω με θεμα τους ελληνικους δρομους πολυ συντομα...(ασχετο...)

Απάνω τους! Αέρα! Μαζί σου κι εγώ! :mrgreen:

Δημοσ.
sygnwmh giati esy pisteueis to antitheto?Oti eimaste exypnoi?To oti exoume kapoia atoma ta opoia diakrinontai den to amfisbhtei kaneis.Alla edw milame gia to MESO IQ

ps:Telika den eimaste deuteroi apo to telos.Eimaste 6 apo to telos :D

ta apotelesmata ths ereuna einai edw

Επειδή θα διαγραφεί το Post σου, διόρθωσέ το όσο είναι νωρίς. blink.gif

http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp blink.gif

Δημοσ.

συγγνώμη γιατί εσύ πιστεύεις το αντίθετο?Ότι είμαστε έξυπνοι?Το ότι έχουμε κάποια άτομα τα οποια διακρίνονται δεν το αμφισβητεί κανεις.Αλλα εδώ μιλάμε για το ΜΕΣΟ IQ

ps:Τελικά δεν είμαστε δεύτεροι από το τέλος.Είμαστε 6 από το τέλος (βέβαια εγώ επιμένω οτι είμαστε δεύτεροι γιατί δεν θεωρώ χώρες τις Σερβία ,Τουρκία,Ρουμανία,Βουλγαρία.)

τα αποτελέσματα της έρευνας είναι εδώ εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...