paganist Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Οποιος γνωριζει το προγραμμα θα ηθελα να μου πει αν μπορω να κανω DVD τα avi με στο high quality χωρις να χρειαστω dual layer δισκακι οπως μου βγαζει το προγραμμα. thxs
ahristos Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Σε κάθε ρύθμιση ποιότητας, λέει δίπλα και τη χρονική διάρκεια που μπορεί να χωρέσει σε ένα DVD. Για high quality 60 λεπτά περίπου, γιά Good quality 90 λεπτά και γιά Standard Play 120 λεπτά. Μπορείς να πας επίσης στο Disc Template Manager και να φτιάξεις δικό σου προφίλ, ή να επεξεργαστείς κάποιο από τα έτοιμα, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σου. Εκεί θα μπορέσεις να βάλεις το bitrate που θα καλύψει όλη τη χωρητικότητα του DVD, τη συνολική ποιότητα μετατροπής και αν θα είναι Two-pass encode και variable ή constant bitrate.
paganist Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Ευχαριστω φιλε ahristos αλλα θα ηθελα την καλυτερη ποιοτητα, δοκιμασα με την good quality αλλα δεν με ικανοποιησε. Και δεν θελω καμια λυση του στυλ να τα κανω high quality-->6,kati giga και να τα περασω απο DVDShrink για να γινουν ενα dvd 4.7.
ahristos Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μα όχι, το DVD Workshop όταν λέει quality εννοεί bitrate. Την πραγματική ποιότητα όπως την καταλαβαίνουμε εμείς (ποιότητα εικόνας) θα τη ρυθμίσουμε εμείς στο Disc Template Manager. Διαλέγουμε εκεί το προφίλ good quality ας πούμε και πατάμε edit. Γιά καλύτερη ποιότητα εικόνας πάμε τον δείκτη quality πάνω από 95, διαλέγουμε two-pass encode, variable bitrate και όσα kbps είναι απαραίτητα, ανάλογα με τη διάρκεια της ταινίας. Δεν είναι και πολλά, αλλά η κύρια δουλειά του DVD Workshop είναι το authoring. Ποτέ δεν το έχω αφήσει να κάνει encoding. Του δίνω έτοιμα mpeg2 συμβατά με DVD ώστε να μην αναμειχθεί καθόλου παρά μόνο στη δημιουργία μενού.
paganist Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Thanks ahristos tha dokimasw auto pou les, an k gw exw thn ediposi oti to workshop then einai kai oti kalytro gia encording
trelamenos84 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 οποιος γνωριζει ας μου εξηγησει το λογο για τον οποιο συνεχεια το συγκεκριμενο προγραμμα μου κολλαει..στο 50%...δεν εχει γινει μια φορα και δυο αλλα συνεχει...το επανεγκατεστησα αλλα παλι τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.