PeTr2oS Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Kalispera... xrisimopoiousa to suse 9 kai ksafnika mathenw pti paizei kai i ekdosi 10 (moli bgike) to katebazw kai to kanw egatastasi.Telika apogoiteutika.Den mou aresan katholou Twra ematha gia ta madriva 2006 poia i gnwmi sas?? apo drivers pws ta paei?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Κατ' αρχάς δεν βγήκε η Suse 10(έχει βγει εδώ και μερικούς μήνες),αλλά η Suse 10.1 πριν από μερικές μέρες.Το Mandriva 2006 έχει μερικά προβλήματα(όπως με τα Ελληνικά-αλλά διορθώνεται εύκολα), και επίσης επειδή είναι αρκετός ο καιρός που έχει κυκλοφορήσει αν θες να είναι εντελώς σταθερή, θα πρέπει να κατεβάσεις τα updates και τις διορθώσεις από το Internet που είναι περίπου 550MB. Εγώ Mandriva 2006 έχω και ενώ στην αρχή που βγήκε δεν ήταν και τόσο σταθερή,όταν κατέβασα τα updates,έγινε σταθερότατη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 αν έχεις dsl με sagem usb βάλε Mandriva 2006 γιατί θα έχεις internet αμέσως και χωρίς κόπο αν σταθεροποιήθηκε κι όλας! xaxa1982 χρήσιμη πληροφορία για το update θα το κάνω νασαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Όταν την πρωτοέβαλα,μου'χε σπάσει τα νεύρα κυρίως το KDE,γιατί συνεχώς εμφάνιζε κάποια bugs που δεν ήξερα πως να τα λύσω,εκτός από την επανεκκίνηση!Τον τελευταίο καιρό που έκανα ένα update,μου σταθεροποιήθηκε και ως τώρα δεν μου ξαναεμφάνισε ανάλογο πρόβλημα,ούτε για δείγμα...Και είμαι βέβαιος γι'αυτό που βλέπω γιατί κάνω ακριβώς αυτά που έκανα και όταν την είχα πρωτοβάλει και μου έβγαζε τα διάφορα προβλήματα.Επίσης να πω ότι την έχω βάλει σε laptop στο οποίο είχα σοβαρότατα προβλήματα σταθερότητας και με το Suse 10 που είχα δουλέψει αρκετό καιρό, όπως και με Ubuntu(το είχα δουλέψει πολύ λιγότερο). Απ'ότι φαίνεται το hardware του laptop μου είναι αρκετά μη συμβατό με το Linux για να βγάζει off τόσες διανομές. Έτσι τώρα που βλέπω το Mandriva 2006(μετά από τα updates) να μην παθαίνει απολύτως τίποτα ό,τι και να του κάνω και να έχει καλύτερη απόκριση το KDE από αυτή που περίμενα,δεν μπορώ παρά να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος πλέον και δύσκολα θα την βγάλω για να βάλω άλλη διανομή ακόμα και αν είναι από την ίδια εταιρεία... Υ.Γ.: Αυτά που γράφω παραπάνω, τα είδα στον δικό μου υπολογιστή και δεν γνωρίζω τι θα γίνει σε άλλα συστήματα.Την γνώμη μου την γράφω με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει έστω και ένα άτομο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Το θέμα των drivers και της υποστήριξης των συσκευών δεν είναι προνόμια καμιάς διανομής αλλά του πυρήνα που χρησιμοποιούν. Καμιά φορά όμως επειδή υπάρχουν αρκετοί drivers που δεν είναι ενσωματομένοι στον πυρήνα, ορισμένες διανομές έχουν συμπεριλάβει αυτούς τους drivers στη διανομή τους. Με λίγα λόγια, αν μια συσκευή δουλεύει σε μια Α διανομή linux, τότε θα δουλεύει και σε οποιαδήποτε άλλη διανομή. Απλά χρειάζεται περισσότερη δουλειά αν δεν είναι έτοιμα τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Επειδή πιστεύω ότι πολλές διανομές δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους,θεωρώ ότι όποιος δεν έχει όρεξη για ψάξιμο,ας κάθεται στην διανομή που κάθησε καλύτερα στο μηχάνημά του και ας κάνει την δουλειά του απο'κει!Αυτό νομίζω ότι είναι το σωστό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trospe Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 P.S. Pes mou to distro sou, na sou poios eisai.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 αν θες να είναι εντελώς σταθερή, θα πρέπει να κατεβάσεις τα updates και τις διορθώσεις από το Internet που είναι περίπου 550MB. Υπάρχουν κάπου μαζεμένα όλα μαζί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Πήγαινε εδώ και κοίτα τα repositories... http://easyurpmi.zarb.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.