antreaslam Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 παιδια,περιγραφη προβληηματος! αγορα pc πριν 4 μηνες,ελαχιστη χρηση απο γυναικα! σημερα ανοιχτος καμια ωρα,χωρις πτωση ρευματος,ΜΠΑΦ,σβηνει η οθονη,κ μυριζει καμενο. ο επεξεργαστης ειναι celeron 2,8. προσπαθησε 3 φορες να τον ανοιξει,χωρις αποτελεσμα. στο tower,το λαμπακι ειναι ακομα αναμενο. υποθετω(δεν τον εχω τον υπολογιστη μπροστα μου),οτι καηκε το τροφοδοτικο! καμια αλλη ιδεα? ΥΓ: εστω οτι καηκε το τροφοδοτικο! υπαρχει περιπτωση να αφησε να περασει ρευμα κ να εκαψε κ καποιο αλλο εξαρτημα? οι 3 συνεχομνες προσπαθειες μετα, μπορει να εκαψαν κατι? αν εχει καψει κ κατι αλλο, το καλυπτει η εγγυηση ή οχι?
devil_will_cry Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 το λαμπακι της μητρικης ειναι αναμενο?κοιτα λιγο. ναι σε καλυπτει η εγγυηση δεν ειναι δικο σου σφαλμα δηλαδη δεν υπαρχει παρεμβαση του χρηστη.
antreaslam Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 το προβλημα ειναι οτι τη συνθεση του υπολογιστη δεν την εκαναν οι τεχνικοι του πλαισιου,αλλα ενας φιλος μου.μηπως κατσουν πανω σε αυτο,κ μου πουν οτι φταιμε εμεις? αν εννοεις το λαμπακι που ειναι μπροστα στον πυργο,ναι ειναι αναμμενο...
antreaslam Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 σεβεν77, σου εκαψε ποτε τιποτα αλλο εκτος τροφοδοτικου?
devil_will_cry Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 πες της να ανοιξει το κουτι και αν δει αν ειναι αναμενο το λαμπακι της μητρικης. δεν ειναι τιποτα. οχι δεν εχει σημασια το οτι το στησατε μονοι σας. ενοεεις οτι το power led αναβει οταν πατας το power αυτο το λαμπακι ενοεις?
neperios_1984 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Gia na sinexizei na einai to led anoixto pio pithano einai na kaike kati allo kai oxi to trofodotiko.Pithanon motherboard i epeksergastis. Me pio pithano ti MB kata tin apopsi mou... Alla afou einai kainourios ipologistis ton kalyptei i eggiisi pigaine ton grigora gia service.
devil_will_cry Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 αν αναβει το λαμπακι λογικα δινει ρευμα η μητρικη. κατι αλλο καηκε. η περασε παραπανω ρευμα η το τροφοδοτικο ειναι για κλωτσιες. πρεπει να βρεις πρωτα τι εφαγε μην το κουβαλας ολο. τα εχεις παρει ολα απο πλαισιο τα κομματια?
antreaslam Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 thanks devil,να σαι καλα,θα το τσεκαρω το απογευμα!!!και θα σας πω τι εγινε αν βγαλω ακρη!
devil_will_cry Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 πες της να σκεφτει σοβαρα για ενα ups και ενα καλο τροφοδοτικο. αυτα συμβαινουν πολυ ευκολα χωρις προστασια.
antreaslam Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 ευχαριστω πολυ ΟΛΑ τα παιδια για το ενδιαφερον κ τις τεχνικες αποψεις που μου ειπατε,θα τον παω το απογευμα για σερβις να δουμε τι εγινε!!!!
S2Katana Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Moλις μαθεις τι ειπαν, πες το και σε εμας.Εχω απορια να δω ποσα θα της ζητησουν.
antreaslam Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 15 ευρω για τεχνικο ελεγχο(!!!!),επειδη δεν τον εχουν συναρμολογησει αυτοι. τελικα ειπαν οτι φταιει η καρτα γραφικων,αυτη καηκε (ειναι το μοναδικο εξαρτημα που κρατησαμε απο τον παλιο της υπολογιστη)... ευχαριστω κ παλι ολους!
Arxon Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 15 ευρω για τεχνικο ελεγχο(!!!!)' date='επειδη δεν τον εχουν συναρμολογησει αυτοι.τελικα ειπαν οτι φταιει η καρτα γραφικων,αυτη καηκε (ειναι το μοναδικο εξαρτημα που κρατησαμε απο τον παλιο της υπολογιστη)... ευχαριστω κ παλι ολους![/quote'] antreaslam αν θες την δικια μου γνωμη αλλαξε και τροφοδοτικο.Και εγω την πατησα με το τροφοδοτικο (καινουργιο) και μου εκαψε ολοκαινουργια καρτα γραφικων 7600...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.