Προς το περιεχόμενο

Τι δουλεια κανετε? Τι σπουδαζετε?

clarice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμμόσυλλεκτης και μεταπτυχιακό στην ζαμπονοκοπτική.

Για δικτάκτορας πήγαινα αλλά δεν είχα λεφτά για ένα μερίδιο πυρηνικών κεφάλων που χρειαζόμουνα.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιθεωρητής Ποιότητας σε ISO και σε HACCP!

Σπουδές στο ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (ΕΠΕΑΠ)!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ειμαι σπουδαστρια σε ΙΕΚ.Ειδικοτητα-διοικητικο και οικονομικο στελεχος επιχειρησεων και ψαχνω μια δουλεια πανω σε αυτο που σπουδαζω.Κατα προτιμηση θα ηθελα μια δουλεια μερικης απασχολησης.Αν εχετε κατι σας παρακαλω απαντηστε μου.Ευχαριστω

Δημοσ.

Εγώ είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία. Δουλεύω σταδιακά στον ποιοτικό έλεγχο προϊόντων σε εργοστάσιο παραγωγής οικοδομικών υλικών.

Δημοσ.

Ποιο το νόημα του συγκεκριμένου τόπικ?Για να περηφανευτεί ο καθένας που πέρασε στο ΤΕΙ ξαπλοποιιας στην άνω Ψωροκωσταινα ότι "να μανα και γω σπουδάζω" ή ο κάθε άλλος ψωροπερήφανος ότι εγώ διοικώ την Εξόρυξη Βλεννών Α.Ε. ή ότι κάνω το διδακτορικό μου στην ταξινόμηση μυξών κατσαρίδων? Γιατί τέτοιο αυτορουφιάνεμα:cry::shock:

Δημοσ.
Ποιο το νόημα του συγκεκριμένου τόπικ?Για να περηφανευτεί ο καθένας που πέρασε στο ΤΕΙ ξαπλοποιιας στην άνω Ψωροκωσταινα ότι "να μανα και γω σπουδάζω" ή ο κάθε άλλος ψωροπερήφανος ότι εγώ διοικώ την Εξόρυξη Βλεννών Α.Ε. ή ότι κάνω το διδακτορικό μου στην ταξινόμηση μυξών κατσαρίδων? Γιατί τέτοιο αυτορουφιάνεμα:cry::shock:

Πάψε πια! Φτάνει! Ο τιμητής των πάντων... :mad: Θέματα που δε σε αγγίζουν, να τα προσπερνάς. Αν σε προσβάλλουν ή έρχονται σε αντίθεση με τους Όρους Χρήσης, υπάρχει το κουμπάκι της αναφοράς : report.gif.

Δημοσ.
Πάψε πια! Φτάνει! Ο τιμητής των πάντων... :mad: Θέματα που δε σε αγγίζουν, να τα προσπερνάς. Αν σε προσβάλλουν ή έρχονται σε αντίθεση με τους .

Με αγγίζει το μυαλό των αυτορουφιανευόμενων ανθρώπων.Και την προστακτική στους φίλους σου όχι σε μένα:devil:

Δημοσ.
:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

looooooooooooooooooooooooooooooooool

Δημοσ.
Με αγγίζει το μυαλό των αυτορουφιανευόμενων ανθρώπων.Και την προστακτική στους φίλους σου όχι σε μένα:devil:

O Parsifal έχει πράσινα γραμματάκια.

Ο Parsifal είναι moderator.

Ο Parsifal μπορεί να σου μιλάει στην προστακτική χωρίς να υπομένει τη φιλία σου.

Δημοσ.
O Parsifal έχει πράσινα γραμματάκια.

Ο Parsifal είναι moderator.

Ο Parsifal μπορεί να σου μιλάει στην προστακτική χωρίς να υπομένει τη φιλία σου.

Antiquis temporibus, nati tibi similes in rupibus ventosissimis exponebantur ad necem.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...