Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 παντος ολοι επιστημονες ειμαστε!ουτε ενας σεκιουριτας-οικοδομος- παλιατζης ρε παιδια? Παρών! Παλαίμαχος ηλεκτρολόγος. Υπηρετήσας σε motor oil, ελληνικά ναυπηγεία, αττικό μετρό, εγκαταστάτης βουνίσιων κεραιών cosmote, λοιπών βιομηχανιών, και διάφορων άλλων υπέροχων φουτουριστικών τοπίων. Προς το παρόν στον όμιλο Στασινόπουλου. Ελπίζω μέχρι να γεράσω.
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 τελειωσα οικονομικων επιστημων του καποδιστριακου, και τωρα σε μια μεγαλη εταιρεια παραγωγης τροφιμων ως οικονομολογος. ελπιζω του χρονου κ για ενα μαστερ (mba).... (παντως το χαιρομαι που βλεπω τοσα παιδια μορφωμενα....ειλικρινα μου αρεσει ως εικονα)!!!
Eddy_Gordo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Εγω παλι θελω να τελειωσω το ΤΕΙ Λαμιας του τμηματος Ηλεκτρολογιας...Μπορω;;;; Παραλληλα ζητω και καποιν να μου δοσει δουλεια διοτι καλη η θεωρια και τα εργαστηρια αλλα αν πιασεις καλεμι πας μπροστα!
strassenmeister Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δουλευω ως μηχανικος σε δικτυα δεδομενων και φωνης σε ISP. Σπουδασα ηλεκτρονικα και πηγα σε ακαδημια για CCNA και πηρα και CCNP.Μελλοντικος στοχος το CCIE και να μπω στο ΕΑΠ.
tech25 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Και εγω ΣΕΛΕΤΕ ηλεκτρονικος +1 Here.. Τωρα στο ΙΤ Dpt. πολυεθνικης.
cger Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Τ.ρ.Ε.λ.ο.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τμήμα Η/Υ Συστημάτων (Κολοσχολή καθόλου πράξη και πολύ μπακαλίστικη θεωρία). Για αυτό βέβαια φταίμε όλοι
Critter Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Αποφοιτος Η/Υ Συστηματων ΤΕΙ Πειραια Μεταπτυχιακο Δικτυοκεντικα συστηματα Πανεπ.Πειραια Φοιτητης Οικ. Επιστημης Πανεπ.Πειραια Εργαζομενος ως ΙΤ σε δομικη Α.Ε.
vasoula78 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Σπούδασα Μαρκετινγκ στο ΤΕΙ Αθηνών και τώρα δουλευω ως βοηθός λογιστή σε εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας
Tasoti Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Και για να σπασω λιγο την μονοτονια με τα Τ.Ε.Ι και τα Α.Ε.Ι: Εγω τελειωσα Ι.Ε.Κ Κομμωτικης και εξασκω το επαγγελμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.