Προς το περιεχόμενο

Τι δουλεια κανετε? Τι σπουδαζετε?

clarice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τεχνικός σε συστήματα αυτοματισμού και κίνησης.

Έχω πτυχίο και Τεχνικού Ιατρικών Μηχανημάτων (ΤΕΙ Αθήνας) αν και δούλεψα κάποιο διάστημα σε νοσοκομεία ,τελικά δεν μας προέκυψε.

Δημοσ.

Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ., ΜSc Logistics and Supply Management και εργάζομαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας στην πατρίδα μου, το Άργος.

Δημοσ.

Απόφοιτος του ΤΕΙ Κρήτης, τμήμα Ηλεκτρονικής.

Δούλεψα τεχνικός σε εταιρίες πληροφορικής, και τώρα είμαι σε εταιρία συστημάτων ασφαλείας.

Σύντομα στον ΟΤΕ ...

Δημοσ.
Είμαι φοιτητής στα Χανιά στο Τμήμα Τεχνολογίας Συστημάτων Διαχείρησης Φυσικών Πόρων & Περιββάλοντος και δουλέυω σε ένα Internet Cafe

έλα ρεεε.και εγώ εκεί σπουδάζω!τι 6μηνο έισαι?

επίσης δουλεύω σαν DJ...

Δημοσ.

Mα καλά τι γίνετε όλοι πληροφορικάριοι είναι εδώ πέρα; :)

Όταν ήμουν μικρός μου έλεγαν ότι είναι το επάγγελμα του μέλλοντος. Αλλά μου φαίνετε σε όλους τα ίδια έλεγαν.........

Δημοσ.

Ξερει κανεις να μου πει αν απο το τμημα Ηλεκτρολογων Μηχανολογων Και Μηχανικων Η/Υ μπορεις να ασχολιθεις αποκλειστικα με η/Υ και Δικτυα και να αφισεις τις ηλεκτρολογικες μλκιες?(για μενα μλκιες ετσι μην παρεξηγηθοθμε):-D

Δημοσ.

Eίναι τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικων Η/Υ και ναι ανάλογα με την κατεύθυνση που επιλέγεις στα μέσα των σπουδών ειδικεύεσαι σε κάποιον τομέα...

Δημοσ.

ειμαι διαχειριστής δικτυου σε σχολη του δημοσιου ναι σωστα μαντεψατε "δημοσιος υπαλληλος" αλλα οχι απο αυτους που καθονται και τα .... ολη μερα και παραλληλα τεχνικη υποστηριξη και καθηγητης πληροφορικης (πρακτικης) στην ιδια σχολη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...