nikosdimos Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Φοιτητής στο ΤΕΙ Λαμίας. Τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Ηλεκτρονικών Υυπολογιστών. Στο 6ο εξάμηνο...
Bougas Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ηλεκτρονικός οπτικοακουστικών συστημάτων και δικτύων,απο ιδιωτικη σχολη. Δυστηχος λογο οικονομικων,δεν καταφερα να τελειωσω ιδιωτικη σχολη πληροφορικης,(τα παρατησα στη μεση)κατι που ελπιζω να το κανω στο αμεσο μελλον,αν πανε καλυτερα τα πραματα,που δεν το βλεπω
Highlander Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Courier εξαπανέκαθεν (!) και ένεκα ηλικίας νυν dispatcher στο αντικείμενο. Κάτι σαν το transporter ένα πράμα ; :mrgreen:
djskoufos Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Δεύτερο έτος. Δεν νομίζω να τελιώσω ποτέ...
bobosss Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 3o ετης ( και εχουμε δρομο ακομα) Τμημα Επιστημης κα Τεχνολογιας Υπολογιστων Τριπολή (οποιος δινει πανελλήνιες μην κανει το λαθος...)
Bougas Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 παντος ολοι επιστημονες ειμαστε! ουτε ενας σεκιουριτας-οικοδομος- παλιατζης ρε παιδια?
worldcitizen Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Με λένε WorldCitizeN και είμαι φοιτητής του Φυσικού.. Είμαι καλά.. Ελπίζω να τελειώσω κάποτε...
clarice Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 παντος ολοι επιστημονες ειμαστε!ουτε ενας σεκιουριτας-οικοδομος- παλιατζης ρε παιδια? Η απορια σου μου θυμηζει τα γκαλοπ του χαρδαβελα. 80% των τηλεθεατων του πιστευει στους εξωγηινους και τα λοιπα. Τεχνολογικο φορουμ ειναι 80% των μελων ατομα απο συναφη κλαδους θα ειναι... Χωρις να αποκλειουμε τις εξαιρεσεις
Mithrantir Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Αποφοιτος του ΤΕΙ Πειραιά Τμήμα Ηλεκτρονικής. Τώρα δουλεύω ως Μηχανικός Δικτύων Δεδομένων. Συλλυπητήρια σε όποιον παέι ή είναι στο ΤΕΙ Πειραιά στο Τμήμα Ηλεκτρονικών μιας και οι περισσότεροι καθηγητές εκεί ασχολούνται περισσότερο με το ποιός θα κάνει κουμάντο και ποιός θα φάει τα περισσότερα από τις επιδοτήσεις παρά με το αντικείμενο που θα έπρεπε να ασχολούνται.
DarkKnight Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Συλλυπητήρια σε όποιον παέι ή είναι στο ΤΕΙ Πειραιά στο Τμήμα Ηλεκτρονικών μιας και οι περισσότεροι καθηγητές εκεί ασχολούνται περισσότερο με το ποιός θα κάνει κουμάντο και ποιός θα φάει τα περισσότερα από τις επιδοτήσεις παρά με το αντικείμενο που θα έπρεπε να ασχολούνται. Δυστυχώς αυτό γίνεται στις περισσότερες σχολές όλοι προσπαθούν να φάνε μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα κ μεις τα @@ μας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.