haunter_2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων Τει Πειραιά (ή αλλιώς το τμήμα που οι απόφοιτοι κάνουν φιέστα στο Καραισκάκι)
DarkKnight Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Κάνω μεταπτυχιακό στο Καποδιστριακό στο γεωλογικό τμήμα στο τομέα της τεκτονικής γεωλογίας κ δουλεύω σε 1 τηλεφωνική εταιρεία γ..ώ το στανιό μου...
Narayan Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ναυτικός στο επάγγελμα (Αξιωματικός Ε.Ν.), προς το παρόν εργάζομαι σε μία ναυτιλιακή εταιρεία.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Επειδη ειδα ενα παλικαρι που θελει να γινει Ηλεκτρολογος Μηχανικος ΑΝ με το καλο... ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ RF κινητα και τετοια,πηγαινε Δικτυα,Πληροφορικη και τα συναφη Ετσι κιαλλιως ολοι για Τηλεπικοινωνιες RF ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ και κινητα πηγαιναμε,και παλι Δικτυα δουλευουμε...γαμησε τα,κωλοκατασταση
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Τελειόφοιτος criminology και σε 20 μέρες δόκιμος για την Metropolitan Police...
MariaTs. Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Εγώ έχω πτυχίο αυτού που λένε οι περισσότεροι: 'αχρείαστη να'σαι'! Νοσοκόμα (το έχω εξασκήσει το ...λειτούργημα-επάγγελμα, όμως το μέλλον είναι δυσοίωνο ως προς την πιθανότητα διορισμού) και έτσι καλύπτω τις ανάγκες της οικογένειας με μια άλλη απασχόληση: ηχοληψία σε Ρ/Σ (αν δεν έχεις και το ψώνιο δεν κάνεις τέτοια δουλειά)!
The_player Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μηχανικος Η/Υ αποφοιτος ΤΕΙ Η/Υ Συστηματων Εργαζομαι ως IT σε ναυτιλιακη εταιρια και ως Dj...
marios1957 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Courier εξαπανέκαθεν (!) και ένεκα ηλικίας νυν dispatcher στο αντικείμενο.
sniper_206 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Εγώ λογιστική τελείωσα (χρωστάω πτυχιακή) και εργάζομαι με σύμβαση σε ένα γραφείο προς το παρόν μέχρι να γίνω gf (greek fantar)
Tenshi Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Πτυχιούχος Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πατρών.Τώρα δουλεύω κάπου στην Ομόνοια σε ένα ξενοδοχείο κατηγορίας Γάμα (έως Γ@μ@τ@). Και όπως είπε ο giankyr οχι μονο δέν ειμαστε στον πάτο στον συγκεκριμένο τομέα...έχουμε πιάσει και 2ο υπόγειο!!
giankyr Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Πτυχιούχος Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πατρών.Τώρα δουλεύω κάπου στην Ομόνοια σε ένα ξενοδοχείο κατηγορίας Γάμα (έως Γ@μ@τ@).Και όπως είπε ο giankyr οχι μονο δέν ειμαστε στον πάτο στον συγκεκριμένο τομέα...έχουμε πιάσει και 2ο υπόγειο!! Αδερφέ μία είναι η λύση, immigration..
yiah Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Εγώ είμαι ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου.... σουβλακια με peppers υποκρουση να φανταστω; που εισαι να ξερουμε που να τρωμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.