clarice Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ατυο το διαστημα βρισκομαι στην αναζητηση δουλειας. Επισης πριν απο λιγο καιρο αναφερθηκε και το θεμα της πρακτικης. Επειδη η δουλεια ειναι σημαντικο κομματι δημιουργησα αυτο το θεμα σαν αρχικο για να δω με τι περιπου ασχολειται ο κοσμος του φορουμ και αν δω καμια θεση ή κανενα διαγωνισμο ( ή καποιος αλλος ) να το βαλουμε εδω για να ενημερωνομαστε αλλα και να συζηταμε τις εξελιξεις στο θεμα Εγω ειμαι ηλεκτρονικος...
nzeppos Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Αν είσαι ηλεκτρονικός φίλε, έλα στην ΕΡΤ να κάνεις πρακτική και να γουστάρεις, να μάθεις και τηλεόραση. Έχουμε εδώ ένα σωρό αξιόλογους ηλεκτρονικούς (κυρίως από ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά) που είτε έκαναν την πρακτική τους εδώ και μετά τους κράτησαν σαν συμβασιούχους, είτε είχαν κάνει την πρακτική τους σε ΟΤΕ κλπ. και το μετάνιωσαν, αφού έπαιρναν καλά λεφτά αλλά λόγω...κλίματος δεν έμαθαν τίποτα.
clarice Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Υποθετω οτι και εσυ εισαι ηλεκτρονικος και δουλευεις εκει ? Με συμβαση?
greekboy Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 εγω εχω την καλυτερη δουλεια!!!!!!μαντεψτε... ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΚΟΜΑ αλλα....μαμακιες σκυλοβαριεμε...αντε τωρα γραφουμε εξετασεις και τελιωνουμε
Sanctu82 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Είμαι φοιτητής στα Χανιά στο Τμήμα Τεχνολογίας Συστημάτων Διαχείρησης Φυσικών Πόρων & Περιββάλοντος και δουλέυω σε ένα Internet Cafe
yiah Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 εγω εχω την καλυτερη δουλεια!!!!!!μαντεψτε... ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΚΟΜΑ αλλα....μαμακιες σκυλοβαριεμε...αντε τωρα γραφουμε εξετασεις και τελιωνουμε εισαι μικρος και δε ξερεις!! φοιτητης ειναι πολυ πολυ καλυτερα γιαυτο διαβαζε και λιγο να περασεις καπου
strike Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Σπουδάζω Οικονομικο Παπει(μια απο τους αμετρητους οικονομολόγους που έχει να δώσει η Ελλάδα την τελευταία 10ετία)... Τεσπα... Δουλευω(πρακτικη δηλαδή) στην Τραπεζα Ελλάδος...
eurander Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Διδακτορικος πανω σε αλγοριθμους τοποθετησης standard cells, των εργαλειων CAD για VLSI (σχεδιαστης ψηφιακων συστηματων κατα μια εννοια δηλαδη). Ασχολουμαι με hardware ακομα πιο απλα Επομενως ειμαι φοιτητης στο csd στο πανεπιστημιο Κρητης και δουλευω παραλληλα και στο ΙΤΕ (τι παραλληλα, 10 ωρες την ημερα εκει ειμαι). Κατα τα αλλα ειμαι και φοιτητης στη φιλοσοφικη στο ρεθυμνο.
strike Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ασχολείσαι δηλαδή με ότι κάθε κοινός φοιτητής ........ Μπράβο σου!! Άντε και καθηγητής πανεπιστημίου(αν σε καλύπτει κάτι τέτοιο....αν και δε θα συνέστηνα)
giankyr Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Φοιτητής στα ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ΣΔΟ, Δ/κση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Και για να μην ξεχνιόμαστε, τώρα που είδα τα πράγματα από την μέσα μερια: σε σύγκριση με τις αντίστοιχες σχολές άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης είμαστε στον ΠΑΤΟ!
vagpap Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Πτυχιούχος Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Εργάζομαι Software Developer
nzeppos Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Υποθετω οτι και εσυ εισαι ηλεκτρονικος και δουλευεις εκει ? Με συμβαση? Φυσικο-ηλεκτρονικός για την ακρίβεια. Δουλεύω στην ΕΡΤ Ψηφιακή και ναι, είμαι με σύμβαση (περιμένω να μου την ανανεώσουν, πρώτα ο Θεός).
kostastnt Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Εγώ είμαι ακόμα μαθητής Γ΄Λυκείου και τον Σεπτέμβριο που δίνω ελπίζω να περάσω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ ΑΠΘ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.