engant Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Kalhmera Paidia Exo To Eksis Provlima Exo Mia Tileorasi Pou Exei Ena Visma Scart Gia Na Vgazei Hxo Kai Eikona. To Thema Einai Oti Ego Thelo Na Sindeso Me Ena Scart Kai Video Kai Dvd Gia Eikona Kai Se Hxeia Eksoterika 2.1 Ton Hxo Kykloforei Scart Na Dinei Eikona Se 2 Siskeyes??? H Xreiazetai Diakladotis Scart Gia Na Ginei To 1 Se 2 Ypodoxes?? Meta Isos Mporeis Na Valeis To Ena Scart Se Scart Sto Dvd Kai To Allo Scart Apo Tv, Se Rca Sto Video Gia Eikona(an Exei Video In) Kai Rca Gia Hxo Sta Hxeia Parakalo Peite Mou Ti Mporo Na Kano Eyxaristo
Zupercharger Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Η τηλεόρασή σου δεν έχει άλλη είσοδο ή έξοδο; Εάν όχι τότε: Θα πάρεις ένα διακλαδωτή 1 σε 3. Στα δύο θα συνδέσεις το DVD και το Video. Στο τρίτο θα βάλεις καλώδιο Scart που να βγαίνει σε RCA. Έπειτα θα πάρεις τα RCA audio out L και audio out R και θα τα συνδέσεις στα ηχεία σου. Αν τα ηχεία έχουν βύσμα καρφί (ή walkman αλλιώς) θα πάρεις ματετροπέα από RCA σε καρφί στερεοφωνικό. Αυτή είναι η λύση που μου έρχεται τώρα στο μυαλό. Μπορεί να υπάρχει και καλύτερη. Ψάξτο.
engant Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΩΤΗ Η ΓΙΑ Switch??ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ Video H Dvd ΔΕ ΘΑ ΧΑΝΩ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.