Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση Γραφείων

NeCrOmAnCeR19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία πρέπει να στήσω ένα δίκτυο μεταξύ 3 γραφείων στην Αθηνά και ενός στην Αγγλία. Όλα αυτά θα στέλνουν Data αναμεταξύ τους.

Έχω σκεφτεί την λύση των static DSL με VPN connection και router της Zyxel zywall 5.

Ποια είναι η γνώμη σας πάνω σε κάτι τέτοιο ?

Οποίες διορθώσεις η παρατηρήσεις πάνω στο θέμα είναι ευπρόσδεκτες.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

δεν εχω δουλεψει zyxel και δεν ξερω απο δυνατοτητες/αξιοπιστια, αλλα αν ειναι κατι σοβαρο που δεν χωραει downtime και βλαβες, τοτε διαλεξε Cisco εξοπλισμο. Επισης για DSL εδω Ελλαντα φροντισε να διαλεξεις κατι που να μην ειναι best-effort..

Δημοσ.

akoma vevaia den exw akousei to megethos twn data pou tha anallasonte .. alla ean paei se kati megalo tote anagastika tha pame se leased me cisco modem

pros to paron ksekinisa me kati aplo (oso ginetai edw sto elladistan)

eufxaristw

Δημοσ.

Τα zyxel για μικρές επιχειρήσεις είναι πολύ αξιόπιστά. Επειδή όμως φαντάζομαι δεν είστε μικρή επιχείρηση, use cisco.

Ενδιάμεση λύση μεταξύ ευθείας και dsl είναι να σου κάνει το vpn ένας isp με τις δικές του γραμμές μέσα από inet και επειδή είναι και η Αγγλία στην μέση και επειδή πριν μερικά χρόνια η Vodafone δέχονταν να σου κάνει αυτή τη δουλειά, πάρτους ένα τηλέφωνο.

Τώρα βέβαια, για να κάνουμε και λίγο πλάκα, με vodafone, δεν ξέρω πόσο private θα είναι το δίκτυο :)

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χρησιμοποιησε το αφοβα ειναι φοβερο μηχανακι.

Δουλευω σε ενα δικτυο καταστηματων και σε καθε υποκαταστημα στηνω και 1

Zywall 5 .

Εχω στησει παρα πολλα ως τωρα (πανω απο 20) και κανενα δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα και ολα δουλευουν ρολοι ως τωρα τουλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...