Kombatant Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Εντωμεταξύ άσχετο αλλά έχει πλάκα να προτείνει τροφοδοτικό κάποιος με nickname "It's Toasted"
sboo Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 μηπως ξερει κανεις να προτεινει ενα αξιοπιστο τροφοδοτικο?μεχρι 70 ευρω?Ποιες μαρκες να προτιμησω? Ενδεικτικά δες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805721 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700137 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700231 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805720 εγώ έχω το δεύτερο (heroichi ace 420) εδώ και 5-6 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
De@th L0rd Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Φίλε άσχημα νέα και λυπάμαι αλλά να τους πεις οτί δικό τους ήταν το τροφοδοτικό και αυτό φταίει που κάηκε η κάρτα.Αλλά συμβουλή μου επειδή βλέπω να παραθέτεις Links Προς e-shop.Μην ξαναπάρεις τίποτα μα τίποτα από αυτό το *****μάγαζο.Δεν μου έχει κάνει κάτι προσωπικά αλλά έχει κάνει σε πολλύς γνωστούς μου.Πας για να γλυτώσεις 5-10 ευρω και ξοδεύεις περισσότερα για την ταλαιπωρία αν σου χαλάσει κάτι.Η Στουρνάρη είναι τίγκα στα μαγαζιά γνωστά και άγνωστα για όλα τα βαλάντια.Πήγαινε μια βόλτα εκεί σίγουρα θα βρείς κάτι που να σου ταιριάζει.
Arxon Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Herolchi einai kala se auto to euros timis, kati se 480 tha se kalipsei pisteuw.Kanonika ta trofodotika prepei na kaoun se periptosi pou perasei perisotero reuma kai oxi na kapsoun to ipolipo pc.Alla sta Q-tek den perimena tpta kalitero.Opos kai na exeis na den sou apozimiosoun ton ipolipo eksoplismo, dialekse tin nomiki odo afou sou dosane elatomatiko eksoplismo pou evale se kindino kai ekapse iliki periousia sou.Edo ta perneis apo tin dei, apo to e-shop den tha ta pareis? σωστα μιλας φιλε μου και σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου.Σε ποια υπηρεσια παω για να καταγγειλω η να κανω αγωγη για τετοιες περιπτωσεις?
De@th L0rd Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Λογικά το ΙΝΚΑ είναι η λύση.Αλλά το καλύτερο θα είναι να τους προειδοποιήσεις (ηχογραφώντας τους) ότι θα το πας νομικά το θέμα.ΛΟγικά θα τους πάει ΝΑΑΑΑ και θα στα αλλάξουν.Δεν χρειάζεται να τους πείς πια νομική οδό θα ακολουθήσεις.Πες τους οτι έχασες σημαντικά δεδομένα κλπ. βάλε λίγη σαλτσα όχι πολυ κ λογικά θα σε εξυπηρετήσουν να θυμάσει να ζητάς το όνομά τους.Αν δεν το σηκώνουν όταν τους παίρνεις από το τηλ. σου πάρους από κάποιο άλλο.
Arxon Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Λογικά το ΙΝΚΑ είναι η λύση.Αλλά το καλύτερο θα είναι να τους προειδοποιήσεις (ηχογραφώντας τους) ότι θα το πας νομικά το θέμα.ΛΟγικά θα τους πάει ΝΑΑΑΑκαι θα στα αλλάξουν.Δεν χρειάζεται να τους πείς πια νομική οδό θα ακολουθήσεις.Πες τους οτι έχασες σημαντικά δεδομένα κλπ. βάλε λίγη σαλτσα όχι πολυ κ λογικά θα σε εξυπηρετήσουν να θυμάσει να ζητάς το όνομά τους.Αν δεν το σηκώνουν όταν τους παίρνεις από το τηλ. σου πάρους από κάποιο άλλο. ευχαριστω φιλε μου. Θα δω πως θα το προχωρησω το θεμα.
devil_will_cry Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Φίλε άσχημα νέα και λυπάμαι αλλά να τους πεις οτί δικό τους ήταν το τροφοδοτικό και αυτό φταίει που κάηκε η κάρτα.Αλλά συμβουλή μου επειδή βλέπω να παραθέτεις Links Προς e-shop.Μην ξαναπάρεις τίποτα μα τίποτα από αυτό το *****μάγαζο.Δεν μου έχει κάνει κάτι προσωπικά αλλά έχει κάνει σε πολλύς γνωστούς μου.Πας για να γλυτώσεις 5-10 ευρω και ξοδεύεις περισσότερα για την ταλαιπωρία αν σου χαλάσει κάτι.Η Στουρνάρη είναι τίγκα στα μαγαζιά γνωστά και άγνωστα για όλα τα βαλάντια.Πήγαινε μια βόλτα εκεί σίγουρα θα βρείς κάτι που να σου ταιριάζει. εμενα προσωπικα μου εχει φερθει αψογα το e-shop σε δυο περιπτωσεις. λιγο απιθανο μου φαινετε να μην σου αλλαζουν την καρτα. ποτε μην λες ποτε ομως. απλα οταν σου χαλαει κατι πας εκει του λες ειναι off. αυτο . ουτε λεπτομερειες ουτε τιποτα. σταματησε να λειτουργει ειναι μεσα στην εγγυηση και τερμα. οσο περισσοτερες λεπτομερειες τους δινεις τοσο ψαχνουν πατηματα να μην στο αλλαξουν και αν δεν γνωριζεις και παρα πολλα πραγματα τοσο το χειροτερο. οπως στο λεω δεν δουλευει αλλαξε μου το τωρα.
ItsToasted Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Den einai thema na tou allaksoun mono to trofodotiko an to exei kapsei kai to ipolipo spiti!To thema einai oti mesw tou e-shop i etairia prepei na apozimiosei kai ton ipolipo eksoplismo.Oso gia trofodotika, dax exw dei polla na kegontai alla egw exw ena chieftek pou exei apodixthei theiko, kathos tou exw valei ouk o liga pragmata panw kai 6600gt kai me ta 350W krataei san an min trexei tpta
sotakas Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 To thema einai oti mesw tou e-shop i etairia prepei na apozimiosei kai ton ipolipo eksoplismo. re pedia sugnwmi kiolas...alla pou ta idate auta?auto den ginetai pouthena ston kosmo!na sou allaxoun olo to pc epidi kaike to trofodotiko pou agorases..exoun omws upxreosh na allaxoun oti exeis agorasei apo autous kai den exeis kanei kati pou na paravenei tous orous tis egiisis!
ItsToasted Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Koita vasika ok, alla an to trofodotiko ekapse tpta allo, an i etairia einai aksioprepeias (pou den einai, den dinei trofodotika gia dokimes gia na kratisei to hamilo kostos kai kala ) tha eprepe na tou to apozimiwsei.Episeis mborei kai i euthini na pesei sto katastima san eksartima pou prokalese zimia se alla pragmata.Apla prepei na to kinigisei na parei pisw oti mborei ki as einai kai ta misa. Sto thema to topic tora.I sira twn kartwn 7xxx alla kai merika modela apo 6xxx ipostirizoun hardware decoding se h.264 alla kai mpeg 2. Tha mou peite siga.I diafora einai parapanw apo profanes omos.Evlepa xwris na kserw to hardware part ena video HD se h.264 kai skalwsa giati to idio to video sto spiti mou edixne theiko toulahiston kai se allon ipologisti edixne les kai einai SD xvid.Psaxnontas min einai problima tou Mplayer clasic vrika gia auto.An thelete mborw na sinapsw screenshot kapoia stigmi se pc me 5950xt kai se 6600gt na dite TIN diafora.
Pooky(1) Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μάγκες, όσον αφορά τα τροφοδοτικά, μην κάνετε την παραμικρή τσιγκουνιά. Πάρτε ένα καλό επώνυμο τροφοδοτικό και θα έχετε το κεφαλάκι σας ήσυχο. Πάντως για 550άρια μοντέλα, μην εμπιστευθείτε τίποτε που να κοστίζει κάτω από 90 ευρώπουλα. Αν ισχύει στον κόσμο το " 'οτι πληρώσεις θα πάρεις", στα τροφοδοτικά ισχύει στη νιοστή δύναμη. Ένα καλό τροφοδοτικό σε περίπτωση υπέρτασης θα σταματήσει να λειτουργεί. Το πολύ πολύ να καταστραφεί το ίδιο, αλλά δεν πρόκειται να πάθει το παραμικρό κανένα κομμάτι από το πισάκι σας. Θέλετε να είσαστε και περισσότερο σίγουροι, βάλτε αντικεραυνικό (πολύμπριζο ασφαλείας) με καμιά 20αρία ευρούλια και πάνω στο αντικεραυνικό συνδέστε σταθεροποιητή (αν δεν θέλετε να τα σκάσετε για UPS) που κοστίζει ένα 50άρικο. Μετά δεν πα να βρέχει και να χιονίζει, δεν πα να χτυπάει 380άρια Volts, δεν θα πάθετε τίποτε. Με 70 ευρούλια ξεμπερδεύετε και είσαστε πρώτοι. Καλά μοντέλα είναι της APC, ιδιαίτερα οι σταθεροποιητές της.
ItsToasted Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Kai oxi mono, statheropoiitis tasis me 20e tis MGE dinei kai eggiisi apozimioseis se periptosei pou sou kanei kati pou itan panw sto polibrizo. Na min ksexname kai to pathima/mathima enos paidiou pou pire PC teleutaias texnologias aksias 2,500-3,000e kai otan tou stamatise na litourgei kai to estile se ena periodiko vrikane 2 pins(sto power connector tis mitrikis) apo to trofodotiko ton 40!!!! e na exoun liwsei to plastiko kai na exoun vrixikiklosei kai na tou ta exei kapsi stin kirioleksia OLA!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.