Προς το περιεχόμενο

5600 vs 7600

Arxon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

I sira 5 tis nvidia itan isos oti xirotero exei perasei apo ta pc ta teleutaia xronia.Oli i sira anekseretos amfivalw an itan 1.5fores grigoroteri apo ta antistixa montela se 4xxx.Px apo pira se 5700 kai se 5950xt se diaforetika configurations evlepes spasimata se games alla kai poli miomeni apodosi.I metavasi se 6xxx einai terastia(kai pragmatika to enow) veltiwsi.Poso mallon se 7xxx.Opote opoios allaksei karta tha dei to fos tou.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
I sira 5 tis nvidia itan isos oti xirotero exei perasei apo ta pc ta teleutaia xronia.Oli i sira anekseretos amfivalw an itan 1.5fores grigoroteri apo ta antistixa montela se 4xxx.Px apo pira se 5700 kai se 5950xt se diaforetika configurations evlepes spasimata se games alla kai poli miomeni apodosi.I metavasi se 6xxx einai terastia(kai pragmatika to enow) veltiwsi.Poso mallon se 7xxx.Opote opoios allaksei karta tha dei to fos tou.

Συμφωνώ μαζί σου.Την συγκεκριμένη περίοδο κιόλας ήμουν οπαδός της Ati.Πολύ καλή και η σειρά 6 και η 7.

Δοκίμασα με το τροφοδοτικό μου(350 w) Athlon 3700 + μαζί με ΜSI NX 7600 GT σε αρκετά games απαιτητικά και μή και δεν είχα το παραμικρο πρόβλημα μαζί με το υπόλοιπο σύστημα της υπογραφής μου.Αλλά θα πρότεινα ένα 420 w(ΤUV certified) τροφοδοτικό να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο γιατί μπορει να έχεις και περισσότερες συσκευές από μένα.

Δημοσ.
Συμφωνώ μαζί σου.Την συγκεκριμένη περίοδο κιόλας ήμουν οπαδός της Ati.Πολύ καλή και η σειρά 6 και η 7.

Δοκίμασα με το τροφοδοτικό μου(350 w) Athlon 3700 + μαζί με ΜSI NX 7600 GT σε αρκετά games απαιτητικά και μή και δεν είχα το παραμικρο πρόβλημα μαζί με το υπόλοιπο σύστημα της υπογραφής μου.Αλλά θα πρότεινα ένα 420 w(ΤUV certified) τροφοδοτικό να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο γιατί μπορει να έχεις και περισσότερες συσκευές από μένα.

ευχαριστω deathlord για την συμβουλη.Απο οτι φαινεται την πατησα με το τροφοδοτικο.Ειχα ενα 350W και ειπα να παρω ενα μεγαλυτερο. Αγορασα το QTEC 550W και μολις εβαλα την 7600 μου την εκαψε.Περιμενω να ξημερωσει να παω στο μαγαζι για να μου την αλλαξουν.Ας ελπισω οτι δεν θα με πανε για Δευτερα...

Δημοσ.
ευχαριστω deathlord για την συμβουλη.Απο οτι φαινεται την πατησα με το τροφοδοτικο.Ειχα ενα 350W και ειπα να παρω ενα μεγαλυτερο. Αγορασα το QTEC 550W και μολις εβαλα την 7600 μου την εκαψε.Περιμενω να ξημερωσει να παω στο μαγαζι για να μου την αλλαξουν.Ας ελπισω οτι δεν θα με πανε για Δευτερα...

Wow!!!!!

Apo thn prwth mera ?

Den mou exei ksanasymvei(oute se kapoion gnwsto mou!:P)an k logiko akougetai

an eisai ligo gantemhs omws...... :twisted: :mrgreen: :twisted: :mrgreen: :twisted:

Δημοσ.
Wow!!!!!

Apo thn prwth mera ?

Den mou exei ksanasymvei(oute se kapoion gnwsto mou!:P)an k logiko akougetai

an eisai ligo gantemhs omws...... :twisted: :mrgreen: :twisted: :mrgreen: :twisted:

πολυ γκαντεμης φιλε μου πρεπει να ειμαι αφου μου υποστηριζουν στο e-shop οτι δεν την αλλαζουν!!!!Πρεπει να μιλησουν με την εταιρεια την Δευτερα λεει για να προσπαθησουν μπας και...Ασε τα εχω παρει πολυ ασχημα μαζι τους

Δημοσ.
κάτσε γιατί κάτι δεν κατάλαβα.....έβαλες το QTec,έβαλες και την 7600 και αύτη κάικε....Γιατί φταίει το τροφοδοτικό;;;

γιατι περασε παραπανω ρευμα απο οτι επρεπε μου ειπανε...

Δημοσ.

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ;;;;

Δλδ άμα έχεις μεγάλο τροφοδοτικό "περνάει" παραπάνω ρεύμα και καιεί τα μέρη του Η/Υ;;;

edit: Εμένα με 9600 σε ένα athlon 2400+ με 550 τροφοδοτίκο τι έπρεπε να κάνει;;;;

Να μου κάψει και το σπίτι;;;

Δημοσ.
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ;;;;

Δλδ άμα έχεις μεγάλο τροφοδοτικό "περνάει" παραπάνω ρεύμα και καεί τα μέρη του Η/Υ;;;

το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ειναι το QTEC 550W. Μεχρι προχτες το διαφημιζανε.Τωρα λενε οτι δεν ειναι και απο τα καλυτερα τροφοδοτικα και οτι που και που συμβαινουν και αυτα.Ασε μην την ψαχνεις.Την Δευτερα θα παω να κανω μηνυση,καταγγελια δεν ξερω τι κανουν σε αυτες τις περιπτωσεις. Ολα τo hardware του υπολογιστη ηταν καινουργιο μονο που το συνδεσα μονος μου.

Δημοσ.

Arxon εννοείται και δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι.....Είπαμε ότι λένε και μ@λ@κίες προκειμένου να μην αντικαταστήσουν κάτι (που για μένα έτσι όπως τα λες ήταν από την αρχή προβληματικό) αλλά αυτό παραπάει.....

Δημοσ.
Arxon εννοείται και δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι.....Είπαμε ότι λένε και μ@λ@κίες προκειμένου να μην αντικαταστήσουν κάτι (που για μένα έτσι όπως τα λες ήταν από την αρχή προβληματικό) αλλά αυτό παραπάει.....

τι να πω φιλε μου.Περιμενω την Δευτερα για να παω να τα κανω ροντεο εκει μεσα.Γενικα παντως η συμπεριφορα των πιτσιρικαδων εκει μεσα ειναι απαραδεκτη.Απο πωλητες μεχρι service. H διαφημιση τους ελειπε που κανουν. Με ενα παιδι απο το service μονο μπορεσα να μιλησω χωρις να τσακωθω.Μεχρι τωρα οποιος με ρωταγε του ελεγα να παει e-shop.Απο εδω και περα οποιος με ρωταει θα του λεω οπουδηποτε αλλου εκτος απο εκει

Δημοσ.
το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ειναι το QTEC 550W. Μεχρι προχτες το διαφημιζανε.Τωρα λενε οτι δεν ειναι και απο τα καλυτερα τροφοδοτικα και οτι που και που συμβαινουν και αυτα.Ασε μην την ψαχνεις.Την Δευτερα θα παω να κανω μηνυση,καταγγελια δεν ξερω τι κανουν σε αυτες τις περιπτωσεις. Ολα τo hardware του υπολογιστη ηταν καινουργιο μονο που το συνδεσα μονος μου.

Φίλε μου, δε ξέρω ποιος διαφημίζε τι, αλλά τα QTec έχουν τέτοια "φήμη" εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και αν ρωτήσεις παιδιά που ασχολούνται, θα σου πουν βασικά ότι δε τα αγοράζουν ούτε και να τους πληρώνουν. Κρίμα πάντως, έπρεπε να στα αλλάξουν επί τόπου, ιδιαίτερα αν είναι μέσα στην εγγύηση.

Δημοσ.

ρε παιδιά έχει ειπωθει χιλιάδες φορές εδώ μέσα...

Qtec ολυτε στονεχθρό σας. Μιλάμε για άθλια τροφοδοτικά που η αναγραφόμενη ισχύς δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματική, και καίγονται με το παραμικρό. Και απ' ότι διαπίστωσες όταν καίγονται μπορούν να σου καταστρέψουν και τον υπόλοιπο εξοπλισμό...

Δημοσ.
ρε παιδιά έχει ειπωθει χιλιάδες φορές εδώ μέσα...

Qtec ολυτε στονεχθρό σας. Μιλάμε για άθλια τροφοδοτικά που η αναγραφόμενη ισχύς δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματική' date=' και καίγονται με το παραμικρό. Και απ' ότι διαπίστωσες όταν καίγονται μπορούν να σου καταστρέψουν και τον υπόλοιπο εξοπλισμό...[/quote']

μηπως ξερει κανεις να προτεινει ενα αξιοπιστο τροφοδοτικο?μεχρι 70 ευρω?Ποιες μαρκες να προτιμησω?

Δημοσ.

Herolchi einai kala se auto to euros timis, kati se 480 tha se kalipsei pisteuw.Kanonika ta trofodotika prepei na kaoun se periptosi pou perasei perisotero reuma kai oxi na kapsoun to ipolipo pc.Alla sta Q-tek den perimena tpta kalitero.Opos kai na exeis na den sou apozimiosoun ton ipolipo eksoplismo, dialekse tin nomiki odo afou sou dosane elatomatiko eksoplismo pou evale se kindino kai ekapse iliki periousia sou.Edo ta perneis apo tin dei, apo to e-shop den tha ta pareis?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...