Προς το περιεχόμενο

Ποβλημα με window setup!καποιος??

xtraktor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα guys

χθες αντιμετωπισα ενα προβημα λιγακι περιεργο που δνε μου εχει ξανασυμβει

αλλαξα την μητρικη μου και εβαλα την gigabyte 8n sli royal με ενα 3,0ghz ιintel.. συνδεσα 2 σκληρους master kai slave αντιστοιχα και το ιδιοο και για τα 2 optical drivers. λογω του οτι ειναι αλλη μητρικη απο εκεινη που χρησιμοποιουσα παλιοτυερα αναγκαστικα εβαλα το δισκακι των windows για να κανω φορματ και fresh install. Ενω κανονικα μου αναγνωριζει και τους δισκους αλλα και τα optical drives... sto σημειο που λεει press any key to continue παταω ....και με πηγαινει στην κλασσικη φραση "set up is inspecting your systems configuration" κανονικα σε αυτο το βημα θα επρεπε να εβγαινε η μπλε οθονη των windows setup... αλλα εκει κολαει!!και δεν ξερω για πιο λογο..δεν εχω ιδεα για πιο λογο γινετεια αυτο..μηπως γνωριζει καποιος πανω σαε αυτο το ζητημα?

plz ας μου δωσει καποος τα φω τα του !!

Δημοσ.

Όταν λές κολλάει τί εννοείς? Στη κάτω μπάρα όπου σου λέει τί φορτώνει εκείνη τη στιγμή, σου εμφανίζει κάτι ή δεν εμφανίζει τίποτα. Οι σκληροί δίσκοι είναι IDE ή SATA? Αν πρόκειται για SATA, στην αρχή της εγκατάστασης πρέπει να πατήσεις F6 έτσι ώστε κάποια στιγμή, αφού έχει φορτώσει όλα όσα χρειάζεται, να σου ζητήσει δισκέτα και να διαβάσει από αυτή τους Drivers για τον SATA σκληρό. Αν το πρόβλημα δεν είναι αυτό τότε δύο μπορεί να συμβαίνουν: Το πρώτο είναι να τσεκάρεις την μνήμη σου. Κατά τη διάρκεια του τσεκαρίσματος που κάνουν τα windows, κάτι μπορεί να συμβαίνει και να μην αρέσει σ'αυτά. Το δεύτερο είναι ρυθμίσεις στο BIOS της mobo. Για την δικιά μου ASUS είχα διαβάσει σε ξένο forum ανάλογα κολλήματα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Η επίλυση του προβλήματος ήταν να πάει κανείς στο BIOS και να βάλει όλα τα settings του επεξεργαστή και της μνήμης στα κανονικά, γιατί η mobo ερχόταν by default overclocked και επιρρέαζε την εγκατάσταση των windows.

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.
Όταν λές κολλάει τί εννοείς? Στη κάτω μπάρα όπου σου λέει τί φορτώνει εκείνη τη στιγμή' date=' σου εμφανίζει κάτι ή δεν εμφανίζει τίποτα. Οι σκληροί δίσκοι είναι IDE ή SATA? Αν πρόκειται για SATA, στην αρχή της εγκατάστασης πρέπει να πατήσεις F6 έτσι ώστε κάποια στιγμή, αφού έχει φορτώσει όλα όσα χρειάζεται, να σου ζητήσει δισκέτα και να διαβάσει από αυτή τους Drivers για τον SATA σκληρό. Αν το πρόβλημα δεν είναι αυτό τότε δύο μπορεί να συμβαίνουν: Το πρώτο είναι να τσεκάρεις την μνήμη σου. Κατά τη διάρκεια του τσεκαρίσματος που κάνουν τα windows, κάτι μπορεί να συμβαίνει και να μην αρέσει σ'αυτά. Το δεύτερο είναι ρυθμίσεις στο BIOS της mobo. Για την δικιά μου ASUS είχα διαβάσει σε ξένο forum ανάλογα κολλήματα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Η επίλυση του προβλήματος ήταν να πάει κανείς στο BIOS και να βάλει όλα τα settings του επεξεργαστή και της μνήμης στα κανονικά, γιατί η mobo ερχόταν by default overclocked και επιρρέαζε την εγκατάσταση των windows.

Ελπίζω να βοήθησα.[/quote']

Γεια χαρα φιλε μου...

βασικα το προβλημα δεν εμφανιζεται σε αυτο το σημειο..εμφανιζεται πριν ανοιξει καν αυτη η μπλε οθονη για να φορτωσει αυτα τα αρχεια ρτης εγκαταστασεης..απλα κολαει..και οταν λεω κολαει...εννοω σταματαει στην οθονη τηνβ μαυρη εκει που λεει :"setuop is inspecting the systems configuration"

και εκει σταματαει..δεν ακουω να διαβαζει το δισκακι..και δοκιμασα να το βαλω και στο αλλο drive και δεν νομιζω να εχουν προβλημα τα drives giati ta αναγνωριζει και το bios

δεν ξερω τι γινεται...τωρα υπαρχει περιπτωση να φταει η μητρικη σε αυτο?

μολις μου γυρισε απο επισκεθη ρε παιδια και εχω τρελαθει.!!!

Δημοσ.

dokimase i na afiseis to ena drive na deis an 8a kolisei an kanei ta idia dokimase mono to allo. Sthn xeiroteri i daneisou ena drive apo filo sou i pare to skliro sou kai perna tou windows se allo pc na deis an 8a douleuei kanonika ta drive sou se periballon windows!

Δημοσ.
dokimase i na afiseis to ena drive na deis an 8a kolisei an kanei ta idia dokimase mono to allo. Sthn xeiroteri i daneisou ena drive apo filo sou i pare to skliro sou kai perna tou windows se allo pc na deis an 8a douleuei kanonika ta drive sou se periballon windows!

ναι ρε συ αλλα αν κανω εγκατασταση των windows σε αλλο pc στον σκληρο μου και μετα το βαλω πισω στον δικο μου υπολογιστη θα εχει τελειως διαφορετικο configuration..ektos εαν εννοεις απλα να κανω εγκατασταση τα windows kai οχι και τους drivers του αλλου μηχανηματος!

σημερα οταν γυρισω σπιτι πλεον θα δοκιμασω να αλλαξω τα optical drιves μου, τη μνημη, να δοκιμασω καπου αλλου τον σκληρο με εγκατασταση των windows kai an ola ayta δνε κανοπυν κατι,....μαλλον θα τους τηην παω πισω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...